P
PoisonLady
Гостин
Кај е сега Алекс да го брани Гомез и да ме убедува дека нападот функционира ? Нели ќе распалеше Гомез вечерва бе? 
П.С. Гомез ОДМА да си оди дома!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај е сега Алекс да го брани Гомез и да ме убедува дека нападот функционира ? Нели ќе распалеше Гомез вечерва бе?
Боатенг и Бадштубер до сега се стабилни затоа што, реално кажано, игравме три утакмици со тиња екипи. Ќе ги видиме колку се стабилни против вистински силен опонент. Ова до сега не се важи баш и баш, ова е само загревање.
Оффф, па што Волфсбург е...па и Хамбургер што офанзивци има (ги видовме со Дортмунд). Воопшто јас не мислев на таков тип опоненти, мислев на некој како Манчестер, како Реал, Барселона... затоа што ако сакаш да освоил ЛШ (не Бундес) тогаш со она што денес го правеше Гомез и со стабилноста на Боатенг и особено на Бадштубер не знам до каде ќе стигне Баерн.
А Баерн каква игра има? Ни напред ни назад а?![]()
Ја ќе ја испуштев тепачката хејтајќи го Хомез на странски форум а у меѓувреме ме банираа " for insulting homosexual jokes"
Швајнштајгер полека си ја враќа формата...затоа што игравме против Цирих бе алоо. Па тие не мрднаа цели 90 минути и ако ова го земате за репер за тоа кој играч во каква форма е - тогаш вие сте будали!