Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште шпекулации во германските медиуми дали Баерн е заинтересиран уште за Алекс или завршена е работата за таа позиција со Боатенг ?

Има уште шпекулации во германските медиуми дали Баерн е заинтересиран уште за Алекс или завршена е работата за таа позиција со Боатенг ?

завршена е работата

Според Нерлингер нема да има нови трансфери, освен можеби ако успеат со Видал. Уште тоа го остави отворено.

Медиуми шпекулираат дека Видал ќе оди или во Јуве или во Челзи,барем од тоа што зборат претставниците на Леверкузен,дека ќе го продаваат во странство.

А Хајнкес ми е нај ѕвер...Вика нема теорија тоа,Видал сака да дојде во Баерн,ако не сега,тогаш наредна година за без пари,со што ептен им мава контра со изјавиве.Вика имаме време до крај на Август може да чекаме,ама Видал нема да иде на друго место освен Баерн...

И јас мислам дека,се бунеле леверкузен малце или многу ќе си дојде кај нас,и тоа ни по наша ни по нивна цена,него ќе се најдат негде за 13-14 милиони..

http://www.kicker.de/news/fussball/...n-um-vidal_jetzt-steigt-auch-chelsea-ein.html

Ова со Видал ми се смешки веќе. Овие од Неверкузен викаат дека не го продаваат на Баерн, и дека преговараат со Јувентус додека и Челзи се вклучил а нашиве викаат дека Видал сака у Баерн и дека доаѓа годинава или вгодина со големо самопоуздање у тие изјави. :D

Ова со Видал ми се смешки веќе. Овие од Неверкузен викаат дека не го продаваат на Баерн, и дека преговараат со Јувентус додека и Челзи се вклучил а нашиве викаат дека Видал сака у Баерн и дека доаѓа годинава или вгодина со големо самопоуздање у тие изјави. :D
да да чудно ми е нашиве колку се самоуверени дека Видал ке дојде во Баерн или сеа или другата година незнам дали нешо се договориле лично со Видал или па нешо пробуваат Леверкузен да ги заплашат дека ке го зееме гага другата година....

Утре вечер играме против Хамбург од 20.30 часот како еден вид 1/2 финале на Лига Тотал Купот...другото 1/2 финале е домаќинот Мајнц против шампионскиот тим на Дортмунд...Рафиња нема да играл поради проблеми со стомакот,а најавено е дека Усами и Боатенг ќе ги имаат своите дебитантски настапи за Баерн Минхен. :)

Brano ce si ostane ova go izjavil samiot koj kazuva deka Bayern gi odbil ponudite na Sao Paolo i Internacional da se nadevame deka ce pokaze nesto

За тие што не знаат, натпреварите ке се играат 2x30 минути и тие што имаат сателитска ке можат да гледаат на ТВ, ке се пренесуваат во живо на германската програма SAT.1
Рафиња можеби нема да игра утре но во среда сигурно, само Брено нема да биде на располагање на Јуп.

За тие што не знаат, натпреварите ке се играат 2x30 минути и тие што имаат сателитска ке можат да гледаат на ТВ, ке се пренесуваат во живо на германската програма SAT.1
Рафиња можеби нема да игра утре но во среда сигурно, само Брено нема да биде на располагање на Јуп.

после 3 месеци влегувам во фан-клубов , и одма корисна информација . сигурно е ова 2x30 дека ќе се игра? јас ја пишав 3+ (2.10 квота) викам овие луди ли се , ова е ревијална утакмица сигурно ќе има 3 гола , а они да ти играле 60 минути !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom