Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Толку се можностите.Зборевме дека треба КЛАСА дефанзивен играч а не овие мртвиве.Не сум воопшто изненаден,иако нема да се бламираме како лани,ќе држиме некои ритам,ама тој ритам нема да е доволен за успеси...

добро бе до коа со Ван Бајтен 5 тренери се сменија и сите некако врти сучи пак Ван Бајтен го играат. Не би играл прва ни во Сент Паули а камоли во Баерн незнам што е работава

добро бе до коа со Ван Бајтен 5 тренери се сменија и сите некако врти сучи пак Ван Бајтен го играат. Не би играл прва ни во Сент Паули а камоли во Баерн незнам што е работава

Тие се бе другар нема кои.Купивме ли некој освен Боатенг?

епа тоа е маката оти ништо не купивме и останавме со овие скапаниве...и исто како и минатата сезона ќе трпиме мака..

Тие се бе другар нема кои.Купивме ли некој освен Боатенг?
абе боље едно дрво нека стаат на неговото место. Уште Хејнкес изјавуваше нешто дека Ван Бајтен може да биде новиот шеф во одбраната

Абе германско вака или онака ќе освоиме, ама кој к*р, сакам нешто повеќе.
А со оваа одбрана (денешнава) не.
Добро, сепак Боатенг и Рафиња не играа, а тие ќе бидат стандарден дел од одбраната за понатаму, а тоа сепак менува многу. Ете место и да увидат (ако увидат) дека имаме потреба од уште еден стабилен централен дефанзивец покрај Боатенг, а не овие денешниве.
Ноер, ќе се прилагоди, само пак ќе спомнам, ме плашат излетине негови, еве и денес ради еден таков излет сме примиле гол.
Ај па, има уште од трансвер периодов, подобро да извадиме уште некој слаб резултат па да купат уште некој ѕвер.

Абе германско вака или онака ќе освоиме, ама кој к*р, сакам нешто повеќе.
А со оваа одбрана (денешнава) не.
Добро, сепак Боатенг и Рафиња не играа, а тие ќе бидат стандарден дел од одбраната за понатаму, а тоа сепак менува многу. Ете место и да увидат (ако увидат) дека имаме потреба од уште еден стабилен централен дефанзивец покрај Боатенг, а не овие денешниве.
Ноер, ќе се прилагоди, само пак ќе спомнам, ме плашат излетине негови, еве и денес ради еден таков излет сме примиле гол.
Ај па, има уште од трансвер периодов, подобро да извадиме уште некој слаб резултат па да купат уште некој ѕвер.

Дефанзивец биди сигурен дека нема да купат.А можат комотно за 10 мил. и Алекс да го купат...

Ван Бајтен е класика. Тој е приказна сам по себе. Речиси сум убедена дека во поголемиот дел од сезоната токму тој ќе има место во стартниот состав :D

дај боже некој да те разубеди..во спротивно одам до најблиската аптека да си уплатам за дијазапам за цела сезона.. :D

дај боже некој да те разубеди..во спротивно одам до најблиската аптека да си уплатам за дијазапам за цела сезона.. :D
Мислиш ли дека доколку Баерн остане со оваа листа на дефанзивци, значи не купи уште некој до крајот на овој трансфер-период, дека Ван Бајтен почесто ќе ја грее клупата за резерви отколку што ќе игра? Ама сериозно ова те прашувам.

Мислиш ли дека доколку Баерн остане со оваа листа на дефанзивци, значи не купи уште некој до крајот на овој трансфер-период, дека Ван Бајтен почесто ќе ја грее клупата за резерви отколку што ќе игра? Ама сериозно ова те прашувам.
веќе незнам шо да мислам...си кажав ја...ако не се смени нешто си уплаќам во аптека додека трае сезоната да има дијазапам...

Ван Бајтен е класика. Тој е приказна сам по себе. Речиси сум убедена дека во поголемиот дел од сезоната токму тој ќе има место во стартниот состав :D

од тоа и се плашам викам врти сучи пак ван бајтен игра прва а ако не земат нашиве уште еден одбранбен ван бајтен голем дел од сезоната ке игра освен ако еден од Брено или Бадштубер се покаже

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom