- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 197
i toa za 7.5miliona mislam deka rrebase da go zememe vakov igrac za tie pari tesko da se najdeКлиши потпиша за Ман.Сити,а тоа треба да значи само едно,Боатенг е на чекор до Баерн![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i toa za 7.5miliona mislam deka rrebase da go zememe vakov igrac za tie pari tesko da se najdeКлиши потпиша за Ман.Сити,а тоа треба да значи само едно,Боатенг е на чекор до Баерн![]()
Читам, оној педерон Коентрао потпишал за Реал. Не ми се верува дека не' откачи скапаниот![]()
Па фала богу само они плаќаат, и вгодина ќе го шитнат за 10 милиони. Глупи екипи.Марсело имаше неколку и тоа клучни кискови лани така да сега можно е да лета од Реал - ќе видиме за тоа....Баерн е познат по тоа дека не плаќа екстра пари,нарочито за бекови !!! и сосема се во право - само Реал и Шити даваат 30 мил за бек како Контрао
Не е точно. Тој изјави нешто во стилот: Не ме барајте, јас кај вас не идам. Сакам или да си останам тука (во Бенфика) или да заминам во Реал. Тоа беше јавно упатена порака поради која неколку дена „јадев“ реметНе не откачи туку ние го откачивме оти не сакавме да платиме 30 мил.евра за него а Реал и покрај тоа што го имаат Марсело (според мене супер играч) го купија Коентрао, малку чудно![]()