Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
значи колку неспособна управа имаме тоа е чудо!еден мертесакер хангеланд или барем хауедес да не се земело

LUGE ZA JEROME BOATENG VO RED, SPORED MENE BI TREBALO DA DOJDE , E SEGA KOGA ?, DO KRAJOT NA TRANSFER - PREODNIOT ROK , PA I VO SLUCAJ AKO NE DOJDE, KE SE AKTIVIRA PLAN "B", T.S. ALEX OD CHELZI, NO PO MILIONITI PAT KE POVTORAM, NE SAKAM POVEKE DA CUJAM ZA MOZEN TRANSFER NA ARTURO VIDAL VO BAERN MINHEN, ZA NEGO SE DIGNA TOLKU PRASINA ZA NISHTO, SE NATEGAAT I DVETE UPRAVI NA BAERN I NA BAER , SI MISLIS GO DOGOVARAAT TRANSFEROT NA LIONEL MESSI, ZAKLUCOK: KOAN ARTURO VIDAL IN München.

LUGE ZA JEROME BOATENG VO RED, SPORED MENE BI TREBALO DA DOJDE , E SEGA KOGA ?, DO KRAJOT NA TRANSFER - PREODNIOT ROK , PA I VO SLUCAJ AKO NE DOJDE, KE SE AKTIVIRA PLAN "B", T.S. ALEX OD CHELZI, NO PO MILIONITI PAT KE POVTORAM, NE SAKAM POVEKE DA CUJAM ZA MOZEN TRANSFER NA ARTURO VIDAL VO BAERN MINHEN, ZA NEGO SE DIGNA TOLKU PRASINA ZA NISHTO, SE NATEGAAT I DVETE UPRAVI NA BAERN I NA BAER , SI MISLIS GO DOGOVARAAT TRANSFEROT NA LIONEL MESSI, ZAKLUCOK: KOAN ARTURO VIDAL IN München.

Колку само ќе дојде Видал во Минхен.

Абе што сте се запнале толку за Видал? Ако не иде нека не иде. Но сите знаеме дека АКО Баерн стварно сака да го види во своите редови, Видал ќе се довлечка. Тоа и Леверкузен го знае па затоа сега се прчат.

Ми ску..и веќе ова со Видал. Веќе не ни сакам да дојде.

DAJTE BRE LUGE NEKOJ LINK OD DENESNITE SLUCUVANJA NA OTVARANJETO NA NOVATA SEZONA NA ALIANZZ ARENA

Ја отворивме сезоната...Ноер фино пречекан и кога ќе го погледнам вака составот гледам дека фина екипа сме направиле :)

^ Кај беше Робен? Или јас не догледувам ко што треба.

http://www.sport.de/medien/fussball...-bayern-keine-eile-bei-boateng-und-vidal.html, na upravata na Baern ne im se brzalo za doveduvanje na Boateng i Vidal, sto znaci deka , ako dojde nekoj od niv , bi dosol mozebi i na 31 avgsut , a vo meguvreme shpekulacii ke ima sekoj den, taka da ne se zamarajte mnogu so toa koga ke dojde ili nema da dojde nekoj od niv , oti kako sto odi rabotata ni eden od niv dvajca nema da dojde, ja na primer mislam, deka ako veke transferite na boateng i vidal vo Baern se tesko izvodlivi, vednas upravata neka go aktivira plan "B" , t.s., namesto Boateng neka go donese Alex od Chelzi, a namesto Vidal, neka go donese Fredi Guarin od Porto , koj bi dosol za suma od 15 milioni evra vo Baern, a vprocem stanuva zbor za extra fudbaler, duri mislam deka e i podobar od Vidal, FC BAYERN FOREVER

здраВО ДЕЧКИ ве следам многу тука што пишувате инаку навивач на Баерн сум...и како што гледам сме запнале по Боатенг добро мора ли да го доведат него има милион дефанзивци до душа сакам и јас да дојде но што е ова сме запнале по него мислиш само тој е....па на крај подобро би било д аго земене Кјаер или Хеведес...а за Видал одличен играч со него би биле ТОП...не знам навистина дали ке дојде но би би било одлично да го видиме во нашите редови до година... :) јас би сакал да се доведе не еден туку двајца централини одбранбени играчи...ако веќе толку по Боатенг и како што глеам би требало да дојде тогаш другиот со него ТОП решение би било или Алекс или некој од горе наведените Кјаер,Хеведес или пак Фридрих во краен случај...се надевам дека наредната сезона ке ја вратиме титула таму каде што припаѓа а тоа е кај нас ;) инаку што се однесува до рибери и робен мислам дека би требало да мислат да доведат уште некој така посолиден играч како алтернатива замена за риб/роб едниот е Крос кој Хајкес ке го игра како што си го играше во Леверкузен...не сум во тек ако бараат веќе играч на местото на рибери кажете некои информации а ако не сме се спуштиле во барањето на таа позиција мислам дека би требало...бидејќи ако се повреди некој од тие двајца...поздрав баварци наредната сезона ке растуримеее.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom