Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
263544_10150208095902434_194564547433_6937327_4026039_n.jpg

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-arturo-vidal-juventus-turin-angebot-1309411.html, zaboravete na Vidal, zatoa sto vo trkata za Vidal se vmesha i Juventus koj nudi nenormalni 21 milion evra za Vidal, ne deka Juventus se pobogati od Baern , ili deka se pogolem klub, tuku tie treba da praat remont vo celiot svoj tim ,pa zatoa nekako mi se cini deka Vidal bi mozel da go ima istoto scenario kako Diego od 2009 godina , koga namesto vo Baern se preseli vo Juventus, bashka i ovoj idiotov od Leverkusen, mislam na Rudi Feler, sportskiot direktor na leverkusen , bese izjavil demek deka ako si odi Vidal ova leto toj sigurno nema da se preseli vo nekoj klub od Germanija, tuku nadvor od nea i od bundesligata, a i samite igraci vo Baern se prasuvaat zosto bi dosol Vidal, imase edna izjava na Shvajni od pred nekoj den vo koja veli deka Vidal ne im e potreben, go imaat Luis Gustavo, FC BAYERN FOREVER

абе ти уште се замараш со тој Видал...како да станува збор за Меси....

Читам, оној педерон Коентрао потпишал за Реал. Не ми се верува дека не' откачи скапаниот :confused:

Читам, оној педерон Коентрао потпишал за Реал. Не ми се верува дека не' откачи скапаниот :confused:

Не не откачи туку ние го откачивме оти не сакавме да платиме 30 мил.евра за него а Реал и покрај тоа што го имаат Марсело (според мене супер играч) го купија Коентрао, малку чудно :unsure:

Марсело имаше неколку и тоа клучни кискови лани така да сега можно е да лета од Реал - ќе видиме за тоа....Баерн е познат по тоа дека не плаќа екстра пари,нарочито за бекови !!! и сосема се во право - само Реал и Шити даваат 30 мил за бек како Контрао

Марсело имаше неколку и тоа клучни кискови лани така да сега можно е да лета од Реал - ќе видиме за тоа....Баерн е познат по тоа дека не плаќа екстра пари,нарочито за бекови !!! и сосема се во право - само Реал и Шити даваат 30 мил за бек како Контрао
Па фала богу само они плаќаат, и вгодина ќе го шитнат за 10 милиони. Глупи екипи.

Не не откачи туку ние го откачивме оти не сакавме да платиме 30 мил.евра за него а Реал и покрај тоа што го имаат Марсело (според мене супер играч) го купија Коентрао, малку чудно :unsure:
Не е точно. Тој изјави нешто во стилот: Не ме барајте, јас кај вас не идам. Сакам или да си останам тука (во Бенфика) или да заминам во Реал. Тоа беше јавно упатена порака поради која неколку дена „јадев“ ремет :cautious:

Брацо наш в година против нас ќе играл. За Волфсбург потпишал.

Боатенг пристига деновиве,тоа е очигледно по трансферите на Сити...

Уште со Видал да видиме и тоа е тоа мислам летово!

Моментално играме со некој нисколигаш и резултатот е 11:0 за нас. Олиќ игра и даде гол.
--- надополнето: Jul 6, 2011 4:58 PM ---
15:0 конечен резултат.

Nekoj neka stavi highlights pls :) :) Petersen zasluzeno ke ja nosi 9

Full Time.. Trentino-Auswahl 0-15 FC Bayern München

٠ FCB line-up: Neuer – Lahm van Buyten Badstuber Rafinha – Schweinsteiger Kroos Tymoshchuk Robben Alaba - Gomez

Goals:

٠ Gomez (2) Schweini (2) Kroos (2) Tymoshchuck (1) Robben (1) Luiz Gustavo (1) Petersen (3) Olic (1) Pranjic (1) Koz (1)

Слушам пак имало анти-Нојер протести?
--- надополнето: Jul 6, 2011 6:11 PM ---
1049869610-plakat_mis_artikel.9.jpg

bayern-trentino-neuer-aerger-600.jpg

Ти можеш да одбраниш многу голови, но никогаш ние нема да те прифатиме. Така нешто.

ШИКЕРИЈА идиоти! Све да им ебам, сељаци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom