- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
абе каков Диего ке носиме тука "ѕвезда" што зима огромна плата а златен Крос си го имаме сеа со Хејнкес очекувам Кроос да се покаже
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и да сакате не можете да го земете Диего, денеска изјавил дека сака да се врати и по 7 години повторно да игра во својата татковина ..
Ма јас сум за уште сега да се направи ремонт на одбраната.Прво да се доведе Боатенг,потоа да се продаде ван Бајтен и да се доведе некој поискусен.Мада и да не се доведе тој "поискусен"ништо страшно затоа што во текот на сезоната на таа позиција може да затвори Тимошчук,а тука е и Луиз Густаво за кого јас лично мислам дека е фантастично решение за тандем со Швајни.Одбраната без уште еден централен покрај Боатенг,искусен тешко...
Незнам со Ван Бајтен што ќе прават,дечкото е добар ама е стар и не го бива веќе реално.Потребен ни е некој искусен и добар дефанзивец покрај Боатенг.Алекс би бил супер решение и со тоа би ја затвориле одбраната.
Е сеа дали ќе се решат со уште еден дефанзивец солиден,или со алтернатива во нападот ќе видиме.Секој што е квалитетен,и што е класа играч,за во Баерн има место.
и да сакате не можете да го земете Диего, денеска изјавил дека сака да се врати и по 7 години повторно да игра во својата татковина ..
Хеј шо ви е бре на вас, кои навивачи сме сакале Диего да дојде во Баерн, зошто зборувате во множина, само Ченто изрази желба за Диего да дојде во Баерн, а јас продискутирав со него
Даме, ај престани да читаш спорт денес, Баерн е спремен да даде 12,5 колку и што Сити им плати на Хамбург минатото лето, а Сити сакаат дури 20 мил.евра да земат за него,Баерн испратиле официјална понуда до Ман.Сити за трансфер на Боатенг во вредност од 11мил.
Јас мислам дека ќе се погодат некаде околу 15мил.Даме, ај престани да читаш спорт денес, Баерн е спремен да даде 12,5 колку и што Сити им плати на Хамбург минатото лето, а Сити сакаат дури 20 мил.евра да земат за него,
Кој е овој? Од кај искочи оваа шпекулацијаФинтата е што не сакаме, тоа беше желба на некои навивачи само.
Не ни требаат играчи како Диего моментално, сигурен сум дека Кроос под водство на Хејкенс ќе игра на позицијата што играше во Леверкузен, и ќе биде препознатлив како што беше таа сезона кај нив. Мислам дека можат и заедно со Милер да функционираат, со тоа што овој би играл напаѓач до Гомез.
По крилата се знае, позади на средината Швајни со Густаво/Видал/Тимошчук, бековските позиции се познати, и централата, е тука уште ништо не се знае.
Значи со носење на Боатенг/Алекс/Милито (овој последниов не сакам ни да помислам да го земат), и со евентуално останување на еден од вБајтен или Брено, мислам дека добро ќе бидеме покриени за догодина.
За резерви, ги имаме Олиќ и Петерсен во нападот, е сега обавезно ќе треба квалитетна замена за Робен и Рибери, за средината има, и во одбраната е релативно, односно останува да видиме како ќе се одвиваат трансферите.
не е вашиот Милито туку оној од Барселона...Кој е овој? Од кај искочи оваа шпекулација
Ако мислите на нашиот Милито, Боби сигурно ќе се откаже од Баерн![]()