Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
абе каков Диего ке носиме тука "ѕвезда" што зима огромна плата а златен Крос си го имаме сеа со Хејнкес очекувам Кроос да се покаже

abe luge, na Baern ne mu treba Diego , iako e dostapen za simbolicna cena, inace stanuva zbor za veke dokazan i dosta kvaliteten fudbaler, Diego ja zaeba rabotata koga si otide od Werder , i namesto nasiot Baern , go izbra Juventus, e sega vrakanje nazad nema, kolku saka neka bide zvezda nekoj igrac kolku saka neka bide kvaliteten , od Baern ponuda doaga ednas vo karierata, zatoa sto Baern ne e samo klub Baern e institucija vo fubalot, Diego pak ke zavrsi vo nekoj prosecen klub ako si otide od Wolfsburg, tuka da ja batalime taa tema, mene se uste me zagrizuva faktot sto nema nekoi intenzivni-postojani informacii ili shpekulacii za toa koj e najblisku do transfer vo Baern, koga stanuva zbor za shtoperskite pozicii vo Baern, veruvav pa i se uste veruvam deka ke go donesat Jerome Boateng, ako ne, bi bil zadovolen i so Alex ili Milito , vo situacija sum da "prifatam" , t.s. da se nadevam deka eden od niv ke donesat vo skoro vreme, samo da si odi van buyten od Baern, vo Baern ostanuva da se popolnat samo shtoperskite pozicii , jas ne znam zosto bi investiralle vo nekoj igrac koj bi go "zasilil" sredniot red ili napadot , spored toa sto sega go imame na raspolaganje , ni falat dvajca novi shtoperi i tolku , no ako veke upravata na Baern resila da kupi samo eden shtoper ova leto, togas neka ja zgolemat konkurencijata vo napadot , pa pokraj Gomez, Olic, i Petersen, "ja bi go donel" za nekoi 7-8 milioni evra, Roman Pavilchenko da im pravi konkurencija vo napadot , i ne samo shto bi im pravel konkurencija tuku mislam deka Roman Pavlichenko odlicno bi se snasol vo Bundesligata, i vo nasiot Baern, Forzza Bayern , pozdrav
--- надополнето: Jun 24, 2011 9:01 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=ac4AATxMCSo

и да сакате не можете да го земете Диего, денеска изјавил дека сака да се врати и по 7 години повторно да игра во својата татковина ..

и да сакате не можете да го земете Диего, денеска изјавил дека сака да се врати и по 7 години повторно да игра во својата татковина ..

Финтата е што не сакаме, тоа беше желба на некои навивачи само.
Не ни требаат играчи како Диего моментално, сигурен сум дека Кроос под водство на Хејкенс ќе игра на позицијата што играше во Леверкузен, и ќе биде препознатлив како што беше таа сезона кај нив. Мислам дека можат и заедно со Милер да функционираат, со тоа што овој би играл напаѓач до Гомез.
По крилата се знае, позади на средината Швајни со Густаво/Видал/Тимошчук, бековските позиции се познати, и централата, е тука уште ништо не се знае.
Значи со носење на Боатенг/Алекс/Милито (овој последниов не сакам ни да помислам да го земат), и со евентуално останување на еден од вБајтен или Брено, мислам дека добро ќе бидеме покриени за догодина.
За резерви, ги имаме Олиќ и Петерсен во нападот, е сега обавезно ќе треба квалитетна замена за Робен и Рибери, за средината има, и во одбраната е релативно, односно останува да видиме како ќе се одвиваат трансферите.

Одбраната без уште еден централен покрај Боатенг,искусен тешко...

Незнам со Ван Бајтен што ќе прават,дечкото е добар ама е стар и не го бива веќе реално.Потребен ни е некој искусен и добар дефанзивец покрај Боатенг.Алекс би бил супер решение и со тоа би ја затвориле одбраната.

Е сеа дали ќе се решат со уште еден дефанзивец солиден,или со алтернатива во нападот ќе видиме.Секој што е квалитетен,и што е класа играч,за во Баерн има место.

Одбраната без уште еден централен покрај Боатенг,искусен тешко...

Незнам со Ван Бајтен што ќе прават,дечкото е добар ама е стар и не го бива веќе реално.Потребен ни е некој искусен и добар дефанзивец покрај Боатенг.Алекс би бил супер решение и со тоа би ја затвориле одбраната.

Е сеа дали ќе се решат со уште еден дефанзивец солиден,или со алтернатива во нападот ќе видиме.Секој што е квалитетен,и што е класа играч,за во Баерн има место.
Ма јас сум за уште сега да се направи ремонт на одбраната.Прво да се доведе Боатенг,потоа да се продаде ван Бајтен и да се доведе некој поискусен.Мада и да не се доведе тој "поискусен"ништо страшно затоа што во текот на сезоната на таа позиција може да затвори Тимошчук,а тука е и Луиз Густаво за кого јас лично мислам дека е фантастично решение за тандем со Швајни.

Мене ми изгледа т'нко во нападот,не може да се наслониме само на Гомез,овие другиве двајца и не ми се сигурна резерва за него.На што ќе личи ако не дај Боже се повреди Марио,мислам дека Олич како едини шпиц со формација на еден напаѓач тешко ќе се снајде...

Хеј шо ви е бре на вас, кои навивачи сме сакале Диего да дојде во Баерн, зошто зборувате во множина, само Ченто изрази желба за Диего да дојде во Баерн, а јас продискутирав со него,
--- надополнето: Jun 25, 2011 1:51 PM ---

Ние ако се заинтересираме сериозно тогаш сигурно дека ке дојде во Баерн, но ние не го сакаме и толку од таа приказна, а кога не го сакаат веке големи клубови како што беше пред неколку години нормално дека ке сака да се врати во Бразил

Хеј шо ви е бре на вас, кои навивачи сме сакале Диего да дојде во Баерн, зошто зборувате во множина, само Ченто изрази желба за Диего да дојде во Баерн, а јас продискутирав со него

Читав и на Bayernzone форумот, и таму неколку мина го спомнаа.;)

Баерн испратиле официјална понуда до Ман.Сити за трансфер на Боатенг во вредност од 11мил.

Баерн испратиле официјална понуда до Ман.Сити за трансфер на Боатенг во вредност од 11мил.
Даме, ај престани да читаш спорт денес, Баерн е спремен да даде 12,5 колку и што Сити им плати на Хамбург минатото лето, а Сити сакаат дури 20 мил.евра да земат за него,

Даме, ај престани да читаш спорт денес, Баерн е спремен да даде 12,5 колку и што Сити им плати на Хамбург минатото лето, а Сити сакаат дури 20 мил.евра да земат за него,
Јас мислам дека ќе се погодат некаде околу 15мил.:)

тоа е од talksport дека баерн понудиле 7 милиони фунти таа информација искочи вчера незнам само колку е точна и колку ке го пуштат за толку како и да е за максимум 15 милиони евра ке се земе Боатенг
http://www.talksport.co.uk/sports-n...oses-manchester-city-exit-bayern-make-£7m-bid

Финтата е што не сакаме, тоа беше желба на некои навивачи само.
Не ни требаат играчи како Диего моментално, сигурен сум дека Кроос под водство на Хејкенс ќе игра на позицијата што играше во Леверкузен, и ќе биде препознатлив како што беше таа сезона кај нив. Мислам дека можат и заедно со Милер да функционираат, со тоа што овој би играл напаѓач до Гомез.
По крилата се знае, позади на средината Швајни со Густаво/Видал/Тимошчук, бековските позиции се познати, и централата, е тука уште ништо не се знае.
Значи со носење на Боатенг/Алекс/Милито (овој последниов не сакам ни да помислам да го земат), и со евентуално останување на еден од вБајтен или Брено, мислам дека добро ќе бидеме покриени за догодина.
За резерви, ги имаме Олиќ и Петерсен во нападот, е сега обавезно ќе треба квалитетна замена за Робен и Рибери, за средината има, и во одбраната е релативно, односно останува да видиме како ќе се одвиваат трансферите.
Кој е овој? Од кај искочи оваа шпекулација :)
Ако мислите на нашиот Милито, Боби сигурно ќе се откаже од Баерн :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom