Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да се разбереме,мене Диего ми е неостваерна желба,е сега дали и колку ни е потребен во моментов не праиме муабет.
Оххх, од секогаш бил јак играч и лепотан.
--- надополнето: Jun 25, 2011 11:39 PM ---
Не сакаме ништо, само ебни нешто низ баварска.
Ејјј,многу сте вулгарни вие у фан-клубов. Срам да му е на човек да влезе еднаш у два месеца :p

аман па и вие...на кој до шо му дошло...тоа и предлага :D

Ептен нешто по играчи од премиер лига нашиве се залетале...

Не сум нешто по Нани,нема некои посебни квалитети по мене,и за тие пари има и други добри играчи....Али ако дојде ќе го прифатиме...

Нани бе :S ко прво везе нема шпекулацијана ко второ ако решат нашите да зимаат крило за големи пари се знае нашата желба ХАЗАРД

da se razbereme , vo ovoj preoden rok Baern nema da kupi nekoj extra igrac, od tipot na Nani , Hazard i.t.n. , so ogled na toa shto sekoj transfer na nekoj igrac vo Baern go cekame so nedeli i nedeli, ne ocekuvam osven Jerome Boateng, nikoj drug da zemat, zatoa shto se skapanici ovie od upravata na Baern , tie uvek shtedat za nesto , a nikoj ne znae za shto, edno e toa shto nie kako navivaci posakuvame , a sosema drugo tie kako uprava shto imaaat zacrtano spored nivniot plan za ovoj preoden rok , jas licno mislam, toa veke i nekolku pati sum go kazal , ni trebaat pod itno dvajca novi shtoperi, ako veke Boateng sigurno doaga, bi bilo dobro so nego da dojde i Alex od chelzi, i povtorno da nagalasam "bi investiral" vo 4rti napagac vo timot " bi investiral" vo Roman Pavlichenko od Totenhem , koj bi dosol za nekoja odshteta od 7-10 milioni evra , Forzza Bayern, pozdrav

Нани лани( види се римува) :vozbud:, како го дриблаше на Бадштубер, вие викате неталентиран бил. :vozbud:

Ма каков Нани не доаѓа тој 100%,подобро ние одбраната да си ја средиме него да се замараме со играчи кои тешко дека некогаш би заиграле за Баерн :p

Ќе видиме,ќе видиме... Не сум преголем оптимист,ама до крајот на преодниот рок,а тоа се уште 2 месеци,мислам дека ќе има едно изненадување,и сите ќе скокате тогаш.

И зашто не би дошол Нани???

Што па Нани е толку голема фаца да неможеме да го купиме ако посакаме.Не претерувајте и вие...

Резерва ако дојди, не е стартер регуларен ни во Португалија ни во Манчестер. Инаку Џенингс како што читам е добар талент, а и Усами. Добри све ефтини крила ќе имаме. Посебно и Вастиќ ако го земаме, тогаш Арсенал не ни е рамен. : )

Инаку некоја новост за Видал?

И Вастиќ и Јенингс се деца за во втората екипа на Баерн кој сезонава испадна во трета лига,и овие сеа да ја спасат.Такада не ги спомнувајте за џабе као трансфери.

Усами ваљда е добар ќе видиме,а со Видал овие ептен се тврдоглави.Не сакаат у никој случај во Баерн да го пратат.

Luge , Arturo Vidal sigurno ne doaga vo Baern ova leto, znaci sigurno, mozebi bi dosol slednata sezona kako sloboden fudbaler bidejki mu istekuva dogovorot so Leverkusen, no eve edna nova informacija ili shpekulacija , vo koja se veli deka dokolku vo tekot na idnata nedela Baern ne uspee da se dogovori za odshtetata za Jerome Boateng, ke sledi plan B, odnosno ke se pocnat pregovori so Lyon za hrvatot Dejan Lovren, http://www.fussballtransfers.com/bundesliga/transfermarkt/fc-bayern-lovren-statt-boateng_21009

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom