Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Liverpool lead Bayern Munich in race for Udinese's Cristian Zapata

Не знаев дека сме било во трка за Запата.Одличен дефанзивец,ова би било топ трансфер,ама треба изглеа да се потрудат!

"I have some options," Zapata told Colombian radio station La FM. "Bayern Munich and Liverpool are two real possibilities for me, We are pretty close to those clubs and those are my options and I hope they come true.

Liverpool lead Bayern Munich in race for Udinese's Cristian Zapata

Не знаев дека сме било во трка за Запата.Одличен дефанзивец,ова би било топ трансфер,ама треба изглеа да се потрудат!

"I have some options," Zapata told Colombian radio station La FM. "Bayern Munich and Liverpool are two real possibilities for me, We are pretty close to those clubs and those are my options and I hope they come true.
Јас па до сабајлево поима немав дека Ливерпул го бара а и да бидам искрен абер немам кој е типов од проста причина што не гледам многу Сериа А. Самиот имаше една изјава денес дека бил многу блиску до Ливерпул o_O

Јас па до сабајлево поима немав дека Ливерпул го бара а и да бидам искрен абер немам кој е типов од проста причина што не гледам многу Сериа А. Самиот имаше една изјава денес дека бил многу блиску до Ливерпул o_O

Ова е таа изјава.

Го знам момаков,топ е,али појма немав дека преговарл со нас или со Ливерпул....

Ова е таа изјава.

Го знам момаков,топ е,али појма немав дека преговарл со нас или со Ливерпул....
Штом велиш дека е добар а и штом Баерн го бара би требало да има нешто во него. Ама ај да видиме. Вас може добро би ви дошол а нас....не знам

Читам сме го барале Toni Vastic од Блекбурн и сме биле блиску до неговиот потпис.
17-18 години имал, напаѓач и тоа што знам.

Зенит заинтересиран за ван Бајтен...Ех колку сакам само да се оствари трансферов да не го гледам веќе дрвото во Баерн..

definitivno arturo vidal ne doaga vo Baern ovaa sezona, sto mene licno mi se sviga taa rabota, pa luge go imame, eden luiz gustavo na taa pozicija, deckoto se uste ne go kazal posledniot zbor vo Baern, za 5 meseci kolku sto igrase dosega vo Baern, luj van gal premnogu go rotirase , uste napagac ne go stavi, na nego mu e mestoto na negovata maticna pozicija zaden vezen, da igra pokraj shvajnstajeger, i ne gledem zosto bi dosol Vidal koga na taa pozicija sme prenatrupani ovaa sezona, bashka drugata sezona Vidal bi bil sloboden igrac (ako vo meguvreme ne go prodolzi dogovorot so Leverkusen) , pa taka planiranite pari za Vidal , upravata na Baern neki gim nasoci kon nekoj kvaliteten shtoper, ni treba uste eden shtoper da igra pokraj Boateng (za nego mislam deka 100% ke dojde , samo prashanje na vreme e )

FORMATION: 4-2-3-1

NEUER

ALEX BOATENG
RAFINHA LAHM

LUIZ GUSTAVO SHCWEINSTEIGER

ROBBEN MILER RIBERY

GOMEZ

vaka bi trebalo da izgleda spored mene idealniot sostav na Baern za pretstojnata sezona , so ovoj sostav bi mozele da se nadevame na uspeh, pozdrav , da zivee Baern

Со оглед на тоа дека од пред некој ден и официјално Малага го откупи Демикелис, се' што посакувам во овој трансфер-период е да не биде продаден Ван Бајтен. Во спротивно...

Deni Bavarec nemozam da te svatam kako velis deka ne ni trebal Vidal.Gustavo e igrac koj sto moze da kreira igra a ne da rasipuva akcii na protivnikot nas ni fali takov igrac agresiven i borben nesto slicno ka vBomel mie primavmo golovi proslata sezona toa nebese se do odbranata nie nemoavmo agresiven igrac vo sredinata ka sekoj tim sto ima (primer Barca-busquets Real-khedira Chelsi-esien...)
Za centralni ako gi doneseme Boateng i Alex ili nekoj drug kvaliteten igrac ce bide super da pocekame uste malu

Алекс квалитетен е? Не, сериозно, никогаш го немам гледано кај што игра, затоа прашувам.

Alex to Bayern Munich ?

Исто прашање. Знам дека беше доста добар во ПСВ, а за во Челзи дека се изгуби. Поигра оваа сезона но да беше добар Челзи немаше да го земат Давид Луиз за огромни пари.

Алекс квалитетен е? Не, сериозно, никогаш го немам гледано кај што игра, затоа прашувам.
Квалитетен е бе. Играше скоро цела сезона во Челзи солидно. Тоа што го зедоа Луиз е дека освен Тери и Алекс немаа друг дефанзивец. Иванович повеќе играше како десен бек. Па сега повеќе би ти се исплаќало да земиш уште еден екстра класа и едниот од стандардните да го седниш на клупа отколку да земаш некој смотко колку за замена. Како и да е ако дојде кај вас мислам дека ќе биде добар. Сепак ова е Германија а не Англија.

Алекс последниве неколку години воопшто не е стандарден во Челзи за да може да се каже дали е добар,така да ризик е да се купи.А во ПСВ стварно беше добар.

Тешко да има дефанзивец од Англија што нема да се снајде кај нас моментално.Да бидеме реално.Алекс е топ решение! Со Боатенг би биле одличен пар во дефанзивата!

Oколу Видал,се согласувам дека имаме многу играчи на таа позиција и не е најнеопходен,иако е одличен играч.Ако не го носат барем нека донесат двајца централни,тоа би било подобро!

Незнам,ќе треба да чекаме летово изглеа доста...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom