Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Има интересна статија на официјалната. Ова и јас го мислев уште одма ко го назначија Јуп за наследник на вГаал.
Јонкер кој најверојатно ќе му биде помошник на Јуп в година, ќе ја игра деби утакмицата на чело на Баерн против него.
Од друга страна Јуп ако победи, ќе ги намали шансите на неговиот иден тим да го води в година во ЛШ.
Од трета страна, ја брка Борусија за титулата со моменталниот тим. Тешко тешко.:)

Jonker ke bide trener na vtoriot tim na FC Bayern vo 4-ta liga, ke ispadneme od 3-ta, posledni sme :shok:

--- надополнето ---

Мене веќе не ми се навива за Баерн, од сега ќе им бидам верна на Шалке. Ајде дечки и девојки, се' најубаво :pos:

Aj ne se ligavi nogu nogu :angry2:

Ne e smesno ama ic zasto ako stvarno uspee da ja osvoi titulata Schalke togas dzabe ke ni bide i 3-to mesto vo Bundesligata bidejki Schalke ke igra kfalifikacii za LS a nie vo Europa League. Togas ke mu se dade sansa na Schalke da ja odbrani titulata pa ke te vidam Fros kako togas ke se smees.

Jonker ke bide trener na vtoriot tim na FC Bayern vo 4-ta liga, ke ispadneme od 3-ta, posledni sme :shok:

--- надополнето ---

Ne e smesno ama ic zasto ako stvarno uspee da ja osvoi titulata Schalke togas dzabe ke ni bide i 3-to mesto vo Bundesligata bidejki Schalke ke igra kfalifikacii za LS a nie vo Europa League. Togas ke mu se dade sansa na Schalke da ja odbrani titulata pa ke te vidam Fros kako togas ke se smees.

ако по некоја случајност Шалке освои ЛШ они ке идат директно во ЛШ наредната година а баерн ако заврши трет пак ке игра квалификации тоа правило што го кажа ти важи за лигите што имаат по 4 претставника во ЛШ тогаш тој што завршил четврти иде во ЛЕ .

Мислам дека Шалке и да освои ЛШ нема да игра наредната сезона. Откога Ливерпул освои ЛШ а заврши 5ти и му дозволија да се натпреварува во ЛШ го променија правилото. Но можно е како што кажа bayern_fan тоа да важи само за лигите со 4 претставника. Замислете година пред да ни доделат 4 места ние ќе имаме 4 претставника :).

Мислам дека Шалке и да освои ЛШ нема да игра наредната сезона. Откога Ливерпул освои ЛШ а заврши 5ти и му дозволија да се натпреварува во ЛШ го променија правилото. Но можно е како што кажа bayern_fan тоа да важи само за лигите со 4 претставника. Замислете година пред да ни доделат 4 места ние ќе имаме 4 претставника :).

баш имаше неможам да го најдам тоа од Уефа откако му дозволија на Ливерпул ти викам го променија правилото тимот што ке ја освои ЛШ директно да биде пласиран за наредната година во ЛШ. Е сеа ако тој тим доага од моментално Италија,Шпанија,Англија тогаш 4 пласираниот место да игра квалификации за ЛШ ке оди во ЛЕ за да може тој тим што освоил да игра во ЛШ а доколку доага од друга земја тогаш ништо не се мења пример Шалке ако освои ЛШ а баерн завршат трети тогаш Шалке ке иде во ЛШ а баерн пак ке си игра квалификации за ЛШ

--- надополнето ---

Ако де, да смениме малце. Ми здосади само ЛШ :pos:

30 милиони = Нојер + Ховедес... Доста се заебаваме.

Ливерпул наводно давал 30 милиони за Гомез,не им дојде паметот откако потрошија 35 за Керол .... на Баерн одлично би му дошле овие пари пошто е пред добра реконструкција

Ливерпул наводно давал 30 милиони за Гомез,не им дојде паметот откако потрошија 35 за Керол .... на Баерн одлично би му дошле овие пари пошто е пред добра реконструкција

Имаше обид и минатото лето од Ливерпул за Гомез, но тогаш Румениге излезе со јасен став дека не е Марио на продажба и дека има иднина во Баерн. И сезонава беше одличен, еден од ретките за жал.
На Ливерпул доста им се Керол и Суарез, не им треба и нашиов, ако се толку будали да бараат уште напаѓачи, нека ги бараат на друго место. Во Интер на пример, читам ќе имало распродажба.:pos:
пс За пари, имаме и повеќе од доволно, цели ДВА преодни рока, ништо не потрошија.

Имаше обид и минатото лето од Ливерпул за Гомез, но тогаш Румениге излезе со јасен став дека не е Марио на продажба и дека има иднина во Баерн. И сезонава беше одличен, еден од ретките за жал.
На Ливерпул доста им се Керол и Суарез, не им треба и нашиов, ако се толку будали да бараат уште напаѓачи, нека ги бараат на друго место. Во Интер на пример, читам ќе имало распродажба.:pos:
пс За пари, имаме и повеќе од доволно, цели ДВА преодни рока, ништо не потрошија.

Баерн ниту била ниту ќе биди екипа која фрлала пари по трансфери,си тераат по старо и го собираат кремот од Бундеслигата ...... 30 мил. за Гомез се извонредна сума на која тешко ќе одолеат,да видиме само колку е сериозна понудата !

Има ли заинтересирани за собир за мечот Баерн-Баер? Многу важен натпревар во кој би можеле да се решат многу дилеми, но воедно ова ќе биде последниот фан-собир за оваа сезона (најверојатно). Ако има такви, кажете!

Глупости!!! Си има Ливерпул напаѓачи измислуваат овие. Ама сепак имаше наводно една изјава од Комоли ( тој за трансфери што ни е надлежен ) дека и покрај купувањето на Суарез ( во времето кога Ел траидор не беше заминат ) сепак размислувале за уште еден 3 напаѓач и се двоумеле меѓу Керол и Гомез.Така да ќе видиме ама нас сега крило ни треба.Да не имате некое? Пример 7ката :pos2:

Ај со малку поголемо задоцнување честито нова тема.И да му тргне на Баерн од наредната сезона кога веке оваа година не оди :)

ако ја пребродиме оваа утакмица со победа мислам дека ќе се извадиме, срце ми кажуе дека Хановер не губи од Хамбург

Тимошчук ќе се врати на неговата природна позиција. Одма почнува да се осеќа отсуството на вГаал. Во позитивно секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom