Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тотална спротивност на Вал Гал по мене.Барем по тоа што се чита од ликот,од реакциите на тренинг,по тоа како се однесуваше за време на минатата сезона.Мислам дека оваа шанса може да му биде голема отскочна даска за да превземе добар клуб.

Само се надевам дека конечно таа анемичност во екипата ќе се замени со желба за игра,за победа за голови.Сакам да верувам дека стварно Ван Гал ја загуши работата во тимот во последниот период.Реално,и кога веќе знаеш однапред дека си избркан,тоа неможе на добро да оди.Веројатно требаа уште тогаш да го постават Јонкер!

1296069781-training.9.jpg

841663370-training.9.jpg

Attachments

• 2025457358-training.9.jpg
    2025457358-training.9.jpg
    26,6 KB · Прегледи: 3
И треба да бидам среќна и горда на таквиот епилог?Леле :zid:
И кога и каде се повреди Ван Бајтен па сега? Седејќи или лежејќи?

Па да ти кажам и треба да бидеме среќни затоа што тоа е маскимумот што можеме да го достигнеме оваа сезона, чудо што и не се бориме за опстанок со Штутгарт и Волфзбург затоа што само Робен, Рибери и Гомез ја прават разликата од нашиот тим и од тие два тима што ги кажав.

И треба да бидам среќна и горда на таквиот епилог?Леле :zid:
И кога и каде се повреди Ван Бајтен па сега? Седејќи или лежејќи?

Додека правел такви работи со жена му :)

Па да ти кажам и треба да бидеме среќни затоа што тоа е маскимумот што можеме да го достигнеме оваа сезона, чудо што и не се бориме за опстанок со Штутгарт и Волфзбург затоа што само Робен, Рибери и Гомез ја прават разликата од нашиот тим и од тие два тима што ги кажав.

У последните неколку натпревари Гомез е дрво.
Швајни исто. Лам не е за капитен, неми делува авторитетно и треба повеќе да се дере тамо.
Милерчо е ок.
Одбраната со исклучок на Лам сите знаеме каква е.
3-то место да освоиме има да сам презадоволен од сезонава.

Шо направивте со Коентрао ?

Шо направивте со Коентрао ?
Пред некој ден читав негова изјава во која и' порачува на управата на Баерн да го остави на раат и да не го бара затоа што немал намера да доаѓа во Минхен. Не знам колку може да им се верува на новинарите кои ги пренесуваат информациите...? :)

Пред некој ден читав негова изјава во која и' порачува на управата на Баерн да го остави на раат и да не го бара затоа што немал намера да доаѓа во Минхен. Не знам колку може да им се верува на новинарите кои ги пренесуваат информациите...? :)

Абе ви реков за кај нас е тој :pos2:
Море еј земајте го оти....

Абе ви реков за кај нас е тој :pos2:
Море еј земајте го оти....
Убаво би било да дојде кај нас, но и да не дојде нема да тагувам ама ич. Имам поважни работи од тоа (ти кажав вчера...)

Убаво би било да дојде кај нас, но и да не дојде нема да тагувам ама ич. Имам поважни работи од тоа (ти кажав вчера...)

Е да....ама мене ми значи да дојди кај вас.
А добро би било да одмориш малку од овие работи и да се разбистриш. Мал одмор!

Точно пред 4 години кога ја отворив првата тема,бевме да не речам во идентична ситуација,малку полоша од сега.

И тогаш беше многу битен натпреварот против Нинберг и се сеќавам го гледав,и изгубивме 3-0.Не успеавме да се квалификуваме за ЛШ,па тоа лето после дојдоа Рибери Тони Клосе...

Сега ситуацијата е слична али имаме подобри шанси за пласман во ЛШ...

Ми текнува на таа утакмица,Саенко ко не работеше ко мали деца,ми се плачеше тогаш.
Боби[Мкд];4211909 напиша:

Не се секирам за овие двајцава,ќе останат и да завршиме 4-ти,а многу сум убеден дека ќе бидеме 3-ти.Така да нема место за паника.

Има интересна статија на официјалната. Ова и јас го мислев уште одма ко го назначија Јуп за наследник на вГаал.
Јонкер кој најверојатно ќе му биде помошник на Јуп в година, ќе ја игра деби утакмицата на чело на Баерн против него.
Од друга страна Јуп ако победи, ќе ги намали шансите на неговиот иден тим да го води в година во ЛШ.
Од трета страна, ја брка Борусија за титулата со моменталниот тим. Тешко тешко.:)

Има интересна статија на официјалната. Ова и јас го мислев уште одма ко го назначија Јуп за наследник на вГаал.
Јонкер кој најверојатно ќе му биде помошник на Јуп в година, ќе ја игра деби утакмицата на чело на Баерн против него.
Од друга страна Јуп ако победи, ќе ги намали шансите на неговиот иден тим да го води в година во ЛШ.
Од трета страна, ја брка Борусија за титулата со моменталниот тим. Тешко тешко.:)

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Како успеале да дојдат во ваква ситуација хахахахахха

Мене веќе не ми се навива за Баерн, од сега ќе им бидам верна на Шалке. Ајде дечки и девојки, се' најубаво :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom