Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Jas gi sakam Juve ili Milan.

Be carefull what you wish for викаат.....

Не викам дека неможеме да ги тепаме или слично,напротив...Али...италијанска екипа е увек незгодна,плус иде преоден рок,незнаеш како ќе се засилат.

За промена не е лошо некој полесен противник за почеток.

Be carefull what you wish for викаат.....

Не викам дека неможеме да ги тепаме или слично,напротив...Али...италијанска екипа е увек незгодна,плус иде преоден рок,незнаеш како ќе се засилат.

За промена не е лошо некој полесен противник за почеток.

Pa bogami ke ima polesni protivnici za 1/8 a 1/4 ke ostanaat samo jakite timovi(dokolku ne se sluci nesto senzacionalno).

Ima vreme do prviot natprevar ama nema teska ekipa momentalno za Baern.

Na Milan im padnaa mnogu ambiciite ama Juve mi se taka bajgi calami pa sakam pak da si legnat na brasnoto,ma da prifakam poslaba ekipa bidejki dokazavme minatata sezona kako stojat rabotite so pojakite timovi.

Pa bogami ke ima polesni protivnici za 1/8 a 1/4 ke ostanaat samo jakite timovi(dokolku ne se sluci nesto senzacionalno).

Ima vreme do prviot natprevar ama nema teska ekipa momentalno za Baern.

Na Milan im padnaa mnogu ambiciite ama Juve mi se taka bajgi calami pa sakam pak da si legnat na brasnoto,ma da prifakam poslaba ekipa bidejki dokazavme minatata sezona kako stojat rabotite so pojakite timovi.

If anyone, in any competition, is going to beat them even in one match, then an awful lot will have to go wrong for Bayern.

Simply, they are untouchable. A double-treble is not out of the question.

Туку дали некој забележа дека по излегувањето на Лам почна да дува промаја во одбраната? Лам игра многу важна улога во системот кој Пеп полека-полека го вметнува во Баерн. Синхронизацијата во одбраната исчезна од ко излезе Лам, збунето делуваа. Ова Пеп го знае и, и покрај победата сигурен сум дека ќе размислува на тоа да најде решение, back-up план кога го нема der Kapitan.

Поентата ми беше дека не треба да бидеме критички настроени само кога губи Баерн, туку и после победа да се сумираат грешките и недостатоците пошто нели, секогаш може подобро.

Јас ги неќам Милан, дури ни сега кога се мудри и солидни. Дај си нешто од типот на грциве или Шахтјор и слично, па од 1/4 финале нека почни забавата.
Али рано е за овие муабети уште. Се надевав дека Плзен вечерва ќе ја олеснат работата за да нема замарање на последната со Сити со оглед на тоа колку повредени имаме, али ништо од нив. Па тогаш, прво да се обезбеди првото место во групава, после ќе гледаме на потенцијалните противници.

Јас ги неќам Милан, дури ни сега кога се мудри и солидни. Дај си нешто од типот на грциве или Шахтјор и слично, па од 1/4 финале нека почни забавата.
Али рано е за овие муабети уште. Се надевав дека Плзен вечерва ќе ја олеснат работата за да нема замарање на последната со Сити со оглед на тоа колку повредени имаме, али ништо од нив. Па тогаш, прво да се обезбеди првото место во групава, после ќе гледаме на потенцијалните противници.

Сити треба да тепа минимум 3 разлика за да биде прв во групата. Или нешто ко 2:4.
Не се сеќавам кој последно дал 4 гола на Алијанц против Баерн.

If anyone, in any competition, is going to beat them even in one match, then an awful lot will have to go wrong for Bayern.

Simply, they are untouchable. A double-treble is not out of the question.

Сезоната кога Челзи зема мислам дека на сите им стана јасно дека некогаш фактор среќа е доминантен. Не знам уште што требаше Барса да направи за да го добие тоа полуфинале.

Така да нема потреба од летање во облаци. Манчестер и Барса до сега биле најблиску до одбрана на трофејот ама на крај стално некој ги заебувал.

АКО продолжиме со ваква игра имаме реална шанса ама толку многу фактори се во игра што нема теорија ни да претпоставиме како сето ова ќе изгледа во мај. Интер кога зема на пример ништо посебно не играа во домашно ама во ЛШ се билдаше моментот.

За почеток би било фино да ги средиме повредиве и да прекине да не следи толку малер. Сега не се осеќа ама се кладам дека во 1/2 финале на ЛШ отсуство на кој било од Швајни, Рибс, Робен, Лам или Хави и те како ќе се осети.

Како второ би сакал и малку да се поработи на дефанзивата, Дортмунд создаде премногу шанси за мој вкус.

И како трето се надевам дека нема да налетаме на некоја нагазна мина, некој тим што ќе фати залет баш во април - мај.

Лам ги пропушта наредните два натпревари со Брауншвајг и Аусбург. Добро е, можеше многу полошо да биде.

Сликава вреди да ја има и овде. Штета што ги нема Швајни и Рибери на неа.
1398672_787323041284389_1963188402_o.jpg

Сезоната кога Челзи зема мислам дека на сите им стана јасно дека некогаш фактор среќа е доминантен. Не знам уште што требаше Барса да направи за да го добие тоа полуфинале.

Така да нема потреба од летање во облаци. Манчестер и Барса до сега биле најблиску до одбрана на трофејот ама на крај стално некој ги заебувал.

АКО продолжиме со ваква игра имаме реална шанса ама толку многу фактори се во игра што нема теорија ни да претпоставиме како сето ова ќе изгледа во мај. Интер кога зема на пример ништо посебно не играа во домашно ама во ЛШ се билдаше моментот.

За почеток би било фино да ги средиме повредиве и да прекине да не следи толку малер. Сега не се осеќа ама се кладам дека во 1/2 финале на ЛШ отсуство на кој било од Швајни, Рибс, Робен, Лам или Хави и те како ќе се осети.

Како второ би сакал и малку да се поработи на дефанзивата, Дортмунд создаде премногу шанси за мој вкус.

И како трето се надевам дека нема да налетаме на некоја нагазна мина, некој тим што ќе фати залет баш во април - мај.

Сезона ко лани нема да биде,скоро сум сигурен...

Значи лани тоа беше еднаш на 50 години.Не се играше за трофејот,за парите за наградите,се играше како да се работи за живот...Им тежеше тоа,мораа да освојат ЛШ па макар последна да им е..

Гол не примивме со Јуве со Барса ејјј...Со Дортмунд од пенал,ама не и од игра.

Но тоа не значи дека неможе да го повторат успехот.Ги имаме и Гетце и Тиаго кои се гладни за таков успех и кој реално може да ја водат екипата за едно со останатите,и нормално со Пеп на чело како страшен мотиватор свашта може да биде.

Ама ако биде и тоа да се одбрани трофејот во лига на шампиони кој како нас одма ги зафркавам другарите што навиваат за овој или оној клуб али тие што се за реал дупла доза
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 23:46 ---
И кај се игра финалето оваа година

Ама ако биде и тоа да се одбрани трофејот во лига на шампиони кој како нас одма ги зафркавам другарите што навиваат за овој или оној клуб али тие што се за реал дупла доза
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 23:46 ---
И кај се игра финалето оваа година

Лисабон...

Многу сме тапа по другиве фан-хлубови обично жустр дебати а тука досадна штама.

Лам се очекува да се врати за Клубското СП.

За со Брауншвајг може и Кирхоф да го пушти, чак и Контенто би го оставил. Некој од младиве би било фино исто ако добијат малку минутажа. Тиаго и Геце нека се воигруваат асално може цели 90’ да ги игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom