Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Vecerva ocekuvam pobeda no so poteskotii radi vremeto . Martinez i ostala topla bagra neznam kako ke go podnesat ova ladno vo Moskva , germancive ajde i taka i taka naviknati se na studeno ali ovie Thiago , Martinez , Rafinha ......

Абе не и така-и така. Германците многу добро се навикнати на студено и знаат каква е Русија. Уште од втора светска. На помладиве колена им останало тоа, од дедовците. :D

Иначе рекордов мора да се турне, 'ладно ми е' не е изговор.

tumblr_mwxdqardfx1s6r38mo1_400.gif

:D
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 16:49 ---
Aufstellung // Line up :
1 Neuer - 4 Dante, 8 Martínez, 10 Robben, 13 Rafinha, 17 Boateng, 19 Götze, 21 Lahm, 25 Müller, 27 Alaba, 39 Kroos

Einwechselspieler / Substitutes FCB: Starke - van Buyten, Thiago, Kirchhof, Weiser, Hojbjerg, Green.

Се извинувам што не сум во тек ,а во колку часот ќе има натпревар и дали ќе има на ТВ-то ???

Sent from my iPad 3 using Tapatalk - now Free

Не можам да познаам, кој е капитен без Лам?

Рафиња усра неколку одлични напади досега. А ко што тргнала работава со повредиве, за некоја утакмица само со него ќе останиме на терен. :(

Bravo Pepco!!! (y) Samo da ne se dopre na 10 pobedi,moze i mora uste pobedi da se nizat.

Na vakvi uslovi sekoja opasna sansa rezultirase so gol ili bese skoro pa zicer.Efikasnosta e podobrena . :-)

Steta sto Green ne dobi sansa da se pokaze,CSKA togas resija da napagaat.Crno zlato e Green.

Da vidime sto se desi so Lahm,mada 'zazluzen odmor' ke dobie.

Ако треба и на мраз против Русиве! Мило ми е за рекордот, криво ми е за голот што падна макар што заслужен им беше. Како и да е, и на најнебитната утакмица при големо водство ме нервира кога Баерн прима гол. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom