Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо вака....ништо! АБЕ ТРГНИ ГО РАФИЊА У ПМ!!!

Не е тој крив толку. Јесте да ни е најслаб играч ама како фали Крос не ми се верува. Џабе толку критики кон него божем балетан, пиче , спор итн многу битен играч ни е.

Крос и Гетце у игра! Лам нека го трга,неможам да го глеам више како ДМ....

Ајде ајде нека види стелт како е без Крос.:pipi:

Ќе те изненадат со пресинг игра,а притоа го немаш Крос и гледаш 11-на како трчаат лево десно без памет.
Рибери веќе 4-ти натпревар како игра под ниво,иако пак си дава голови и асистенции.

Не е крив тој,ама Лам ми е неподнослив на новава позиција.Ми се гади кога ќе го видам,а тоа не би требало да ми се случува.:sneaky:

Добро а зошто не Кроос за Рафиња? Па и Шакири би можел да не размрда мислам...

До Крос е, да!

Лам еден пас не даде напред, да отвори нешто ова она. Очаен на оваа позиција

Абе не се глупирајте, сите играат кур-ташак

МИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!

П:С: Швајни го издави а Лам остана на 6ка :confused:

Лошо, лошо, со ова ќе се нервираме во МШ и тоа многу. Ако почне да се глупира кога ќе се вратат Хави и Тиаго... неќум да мислам...

Шаќири дете браво! За 5 минути изигра повеќе директни топки во шесанесетник од цела екипа во 60 минути.

За 2 години Робери ќе се резерви на Гецќири, Шаќгеце или како и да ги викаат :D

Со оваква игра у ЛШ може само да одбраниме победа во група!

Не ме јеби :facepalm:

Најмногу пасови:

1. Philipp Lahm (21) 78
2. Jerome Boateng (17) 73
3. Rafinha (13) 55
4. Dante (4) 50

ФК Тик-Так Минхен? :tapp:
--- надополнето: 28 септември 2013 во 17:13 ---
A и Швајни 20 пасови, цел натпревар :вонзем:

Не е до тактика,поготово не денеска....као таа иста тактика пред неколку дена ги растури Хановер или ЦСКА...

Проблемот е во тоа Замер што го изјави и кое е точно,а тоа е мотивацијата.Играат без таа посебна желба која ја имаа лани.

Денес на пример,Рибер и Робен НУЛА беа,па кој што сака нека каже.

Како можеше после 2 минути од кога влезе Шаќири и Крос да се даде гол и да се направат поише шанси од цело прво полувеме.

И Швајнштајгер денес беше нула!Никаква желба,никаква борбеност.

Пеп мора сериозно да размисли да им дава поише шанса на тие што стварно сакаат да играат.

Незнам шо да кажам, до октоберфест е. :pos::pos:

Aјде сега да видиме колку се јаки граѓаниве. :D

Рафиња ебате играчот само да подаде кон тој до него и толку башка и тие пасови ги греши многу пати а и врска нема у одбрана.

Лам исто во средина не е он крив не е играч од средина па да очекуваш да отвори некоја брза акција,споро ги подава и најчесто лево или десно,Данте и Боатенг отвараат повеќе акции него Лам.

Незнам али со Лам у средина и Рафиња десно ништо чудно да го изедеме од Сити на гости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom