Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
1146738_10151837562572534_131234957_n.jpg

Утре играме од 18:30. Менувајте планови тие што не знаевте. :)

Утре играме од 18:30. Менувајте планови тие што не знаевте. :)

Утре една здрава победа како припрема за со Челзи...Петок е битна утакмица,на памет не ми паѓа да изгубиме од тие клошари...

Искрено и не ми е многу страв,иако играат педерски како што и секогаш било.Денес ги гледав со Јунајтед,автобусот си го паркираа ко што и очекував!Ќе мора да се користат шансите,ние имаме поголем напаѓачки потенцијал од Јунајтед такада очекувам да имаме доста шанси.

Сака некој од вас да отвори тема за Супер купот ?
Пошто во моментов немам нешто посебно работа па не би ми било проблем да ја отворам :) (ветувам дека ќе бидам објективен при отварањето на темата :D )

Сака некој од вас да отвори тема за Супер купот ?
Пошто во моментов немам нешто посебно работа па не би ми било проблем да ја отворам :) (ветувам дека ќе бидам објективен при отварањето на темата :D )
Не се мачи, Види Фотос ќе ти ја затвори, така е настроен деновиве.

Не се мачи, Види Фотос ќе ти ја затвори, така е настроен деновиве.

Челинџ аксептед.
Нема зошто да ми ја затвори освен ако не ја напишам:

Бајерн-Челси че играат ние че тепаме нз зш има тема али ај прајте муабет нешто.

Значи имам ваша дозвола или ? :D

http://bleacherreport.com/articles/1748903-bayern-munich-vs-nurnberg-4-things-we-learned

Прочитајте го, посебно првиот, вториот и четвртиот слајд. Кларк страјкс аген
--- надополнето: 27 август 2013 во 03:06 ---
http://bleacherreport.com/articles/1748903-bayern-munich-vs-nurnberg-4-things-we-learned

Прочитајте го, посебно првиот, вториот и четвртиот слајд. Кларк страјкс аген

Кларк ги пишува едни од најдобрите и најреални статии за Бундес. Го занема претходно но еве се врати. За Боа има право колку само напредна човече не ми се верува , го пишав тоа и на претходните страни. Да не се повредеше Бадштубер и тој доста ќе напреднеше под Пеп затоа што знаеше да додаде квалитетна висока топка, инаку Боатенк му ги гледав статистиките од претходните натпревари најмногу точни додавања плус и долгите топки не ги промашува.

Кларк го немаше некое време, шеташе низ Европа, геј е, му реков да се јави ако проаѓа низ Македонија, бил во Битола и Охрид. Со него имам пишувано 2 статии на goal.com

За во петок како сака Пеп нека постави формацијата ама да победиме. Дали ќе биде со 90% посед, дали со 1% посед и тоа кога ќе дадеме гол не ми е битно. Ниту пак играта. За вакви натпревари битно е победата.

Де бе така ми се чини или во првиве 15 мин Швајни имаше 7 грешни пасови :confused:

a so e fintava so Shaqiri i Muller igret pred Robben i Ribery gi cuvat za petok ili ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom