Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера по голот рече набијем ти ја у уста...Манџукиќ го покажаа по голот, и рече, ПИ%КО... само не знам на кого...
Udarot na Nasri ?
I tuka na sreka da ne bese ?
Da ne bese Neuer,ke go jadea nemien za vecera.Vo dvata natprevari dokaza Neuer deka e vo vrvna forma.
A denes na "masa" bese Barsa 2.0.Pas,pas,pas,pas,dolg pas,pas,pas,kratki pasovi x190, i nisto..
Mislam deka vremeto na rotacii i eksperimentiranje trebase da zavrsi na ovoj Audi Cup no ne veruvam deka toa ke go doziveeme.Audi kupot e vazen bidejki startuva sezonata posle nego a i sramota e da bidat porazeni na svoj teren.Kolku i da se smeta deka se prijatelski natprevari,sepak ova e dosta respektabilen turnir.
Se uste imam nadez za laznata 9-ka bidejki ne go imam videno Getze.Muller ne go sporeduvam so nego,nema sporedba pomegu niv dvajca.Muller denes ne uspea da ja smiri topkata mnogu pati.Koga se prefrli na krilo druga prikazna se gledase.
Ocekuvam a i realno e deka ke patat bez spic.Mandzo odigra fenomenalno ama negovite performansi mnogu variraat pa ke vidime sto ponatamu.So vakvi Ribery i Robben Gomez ke gazese ama sta je tu je.
Pep posle primeniot golot sakase kosata da si ja iskorne ama kade be sine ,nemas kosa ti od nervozi.
Emre Can vistina go snema,sto se desi so nego?
Go forsirase i naednas nisto.
Najgolemi flopa dosega :
1.Martinez kako CB.Mi padna zal sto mu pravea City a i so Sao Paulo ne bese stabilen ama mnogu ne se primeti bidejki tie ne napagaa.
2.Thiago kako DM.Prikaznata so Dortmund ili nekoja pojaka ekipa moze da se povtorat dokolku pak go stavi na ovaa pozicija.
3.Lahm kako CM.Gluvce vo sredina?Ne vredi da se diskutira za ova.
4.Kirchoff kako DM.Igral vo Mainz na ovaa pozicija,ne mu e vcerasna ama covekov ima skoro 2 metri i stvarno ne mu lezi.Vo Mainz kopac igral mozebi,ovde treba poveke da dodava.Ne e toa toa.Slag na se e deka Martinez igra odbrana a Kirchoff DM.
5. Formacija 4-1-4-1 .. Kako blokiran soobrakaj na 2 Avgust se.Znaci ne im lezi formacijava,od avion se gleda.
6.Toa sto ja napusti soblekuvalnata za da igracite mozele da go kritikuvaat,salat itn.Denes ne otide da se slika so trofejot,del od zamislata sigurno.
So eden zbor receno STADO BEZ KUCE.Polosa odluka zdravje.
7.Zamenite mu se beter od Heynckes.Jas se nadevav deka ke bide podobar,toj beter.
Kako igraat Ribery i Shaqiri zaedno papapa.Ovoj tandem + Robben za sega e vo vrvot na formata.Jas definitivno da mozam bi gi igral ama sudbinata e surova.
Za kraj samo da ne bidam sfaten deka go mrazam Pep,tuku ovoj tim mora da ima instant uspeh bez razlika sto kako.Toa sto osvoija triple uste poveke go zgolemi pritisokot.Osvojuvaat triple i sega da cekame godina dena da se uhoda? E toa stvarno bi bil luksuz od ogromni razmeri.
Posle poveke od mesec dena edinstveno nesto sto mi se dopaga e toa deka na prekini se branat mnogu dobro.
P.S
Mandzukic koga vlagase kako rezerva bese dupka nevidena ama eve vcera i denes pokaza deka umee da odigra dobro.Motiviran e bidejki ne se mirisaat so Pep.Mnogu socno go pcuese vcera.Boateng isto denes pokaza znaci na istata bolest sto ja ima Mandzukic.Posle golot na Mandzo ja rokna topkata i nekako ljut pogled upati kon Pep.
Cento ti vikase i za Gomez deka daval otpadoci ili slicni vakvi tap in golovi,ama interesno majkata sega go velicis Mandzukic.Toa ti se dvojni arsini.
Ako i Getze ne se dokaze vo spicot ,mora Mandzukic ili Pizarro.Muller kazav deka ne e za tamu.
Nigde ne pisuva za kolku pari go prodadoa i kolku e taa buy back klauza.Има buy back опција за Чан за фиксна сума(како Реал со Карвахал). Така да ако се покаже ќе си го вратиме
Поарно ќе го откупиме отколку да го чуваме и да му ја плаќаме платата. Леверкузен нема да прифатат позајмица пошо као со Крос ќе биде ќе стане ѕвер 2 години таму па ќе си го земиме назад, а во многу послаба екипа на вреди да се прати. Леверкузен се јаки и таму ќе добие солидно време за играње. Незнам какви се сеа односите на клубовите по Крос и Видал, и дали после ќе праат проблеми за да ни го вратат назад.Nigde ne pisuva za kolku pari go prodadoa i kolku e taa buy back klauza.
Trebase da go pustat edna-dve godini na pozajmica kako sto bese slucajot so Alaba,Kroos,Lahm itn.Vaka ako se dokaze ke treba da platat za da go vratat.![]()
Поарно ќе го откупиме отколку да го чуваме и да му ја плаќаме платата. Леверкузен нема да прифатат позајмица пошо као со Крос ќе биде ќе стане ѕвер 2 години таму па ќе си го земиме назад, а во многу послаба екипа на вреди да се прати. Леверкузен се јаки и таму ќе добие солидно време за играње. Незнам какви се сеа односите на клубовите по Крос и Видал, и дали после ќе праат проблеми за да ни го вратат назад.
Инаку и јас како ЧЕНТО ќе се воздржам од критики за Пеп, се оваа е предсезона, Ули и Румениге се задоволни од тоа што се дешава околу клубот, и ние треба да сме задоволни. Мене единствено то ме накурчи е летаргичната тактика на супер купот, ама и затоа не треба да се обвинува не ги имаше сите играчи на располагање, а напалени Дортмунд не се заебанција. Немојте сеа за без веза да критикувате а после коа ќе тргне машината.
Манџукиќ го покажаа по голот, и рече, ПИ%КО... само не знам на кого...
Can ke go vratime kako i Hummels
A Mandzukic go pcuese Guardiola,dva pati po red.Kakvi avtobusi,kakvi traekti,toa odese na negova smetka.
Isto bese i so Dortmund samo koj zabeleza prasanjeto e.
Sammer odbil da go prodade Shaqiri vo S04.
Isto spekulacii deka odbile da go pustat Gustavo na pozajmica vo Inter.
Ti si cor.Аааа значи така....Епа добро,сигурно сте се слушнале пред утакмицата па ти кажал изгледа дека ќе го пцуе ако даде гол...
Ti si cor.
Sega eve se slusnav,poradi traektot sto go postavile Sao Paulo bilo.Zatoa i Ribery mu dade zauska.Im dava gol so traekt a ne mozel koga imalo avtobus.Ама кажи сеа,се слушнавте или не? Шо криеш дека се знаеш со Манџуќич.....![]()
Sega eve se slusnav,poradi traektot sto go postavile Sao Paulo bilo.Zatoa i Ribery mu dade zauska.Im dava gol so traekt a ne mozel koga imalo avtobus.
Ete taka.
P.S. Neka ti ja zgolemat dioptrijata,ocigledno ne ti lezi pomala.
Ej izvina vaka,ama stvarno treba da si retard za da ne zabelezis deka Mandzukic ednostavno "vojuva" protiv Pep.Речи му нареден пат и Клоп нека го опцуе за фора....За ќејф на навивачите...
Иначе ќе идам,али докторот на одмор ми е за празнициве....Од понеделник ќе идам сигурно.