Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе сеа им текна да ја зголемуваат.....А Баерн му нуди 10 милиони,тренер ко Гвардиола,најак состав у Европа и борба за сите можни титули у клубскиот фудбал!

Нема шанси Лева да зема по 10 мил. во Баерн. Плата која ја имаат Швајнштајгер, Лам и Рибери.

Нема шанси Лева да зема по 10 мил. во Баерн. Плата која ја имаат Швајнштајгер, Лам и Рибери.

Епа така шпекулираат....иначе не е реално.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 00:48 ---
http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...rakitsky-weitere-kandidaten-meta-2948433.html

Сите шпекулации во игра за бековските позиции...

Вермален им е капитен и беше добар едно време ама ко што знам слаб е сезонава.....

Ја сум генерално за дефанзивци од премиер лига такада не е лоша опција.

Наш е Лева бе, не ни сумњам во нашата управа дека ќе им го дрпнеме на овие сиромавиве што изјавуваа дека Гетце останува во Дортмунд, купил куќа во Дортмунд и бла бла бла... :pos::pos::pos: Вацке па коа ќе каже нешо. :pos::pos:

Наш е Лева бе, не ни сумњам во нашата управа дека ќе им го дрпнеме на овие сиромавиве што изјавуваа дека Гетце останува во Дортмунд, купил куќа во Дортмунд и бла бла бла... :pos::pos::pos: Вацке па коа ќе каже нешо. :pos::pos:

sportstars-im-urlaub.jpg

Хмммм...:D

Видите што изјавил чика Перез бештијата.:LOL:

Predsjednik Reala Florentino Perez:
„Mislim da to nije moguće primijeniti u Realu. To nije naš put. Naš klub pripada članovima kluba, a Bayern se odmakao od takvog pristupa. U Bayern su ušli velike kompanije, najprije su prodali deset, pa 20, 40 posto udjela. Tome nema kraja, na kraju će izgubiti vlasništvo nad klubom. Znam da je teško boriti se s milijunskim ponudama velikih kompanija poput Audija ili Adidasa. Teško je odbiti 200 milijuna eura, ali mi nećemo ići tim putem.“
Bayernom upravljaju njegovi bivši veliki igrači. U Realu to nije slučaj.
„Real pripada njegovim članovima i oni izabiru vodstvo kluba. Real još uvijek pripada navijačima i članovima kluba, uz sav respekt prema bivšim zvijezdama kluba. Da mislimo njih, dokazuje i postavljenje Zinedine Zidane na visoku funkciju.“

Толку невистини во една изјава не сум прочитал..Тоа децима мецима им го зеде паметот.Па уште 40% имале акции други компании :pos::pos:..Тие не работеле така,па што ќе работат така кога си имаат банка која во секое време си потпишува чекови.:cuc:
Го ставил Зидан мислел на легендите,браво бе ја откри Америка.:vozbud:Реал припаѓал на членовите а Баерн на нафташите.:tapp:

tumblr_mnrcl6dMXK1sr39kro1_500.gif

Инаку кој не знае Баерн има шитнато по 9.1% на Ауди и Адидас.82.8% се во сопственост на клубот.;)Тоа го направија кога ја градеа Алианц Арена.

MiaSanMia
И ај после некој нека ми рече дека Реал не го мразеле Баерн.Доказ дека не можеле никогаш да ги поднесат успесите на клубот.Глупости од страна на глуп човек!

Фиорентина се договорила со Гомез ама Баерн барале 30 милиони и пропаѓа трансферот.Како е можно Фиорентина да му дава 9-10 милиони годишно немам поима,или прифатил за пониска плата.:unsure:

Бадштубер ќе оди на четврта операција на коленото, и дефинитивно отиде и наредната сезона за него. :(

Бадштубер ќе оди на четврта операција на коленото, и дефинитивно отиде и наредната сезона за него. :(

Барем мислам дека сега ќе мора да се соочат со реалноста дека е неопходен уште еден централен наредна сезона...

Samo Vermalen da ne go donesat,drugi moze..

tumblr_mnvz838UE31s831kco1_500.jpg

Рибери прогласен за најдобар играч во Бундеслигата,Штрајх за најдобар тренер.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom