Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Süddeutsche Zeitung сега изјави дека Хенес крајот на Март требаше да оди во притвор и дека полицијата му дојде дома и направи претрес. Само со плаќајне на кауција од 5м ЕУР не појде во притвор но редовно треба да се појави на полиција. Тесно е за Хенес, не знам дали и во иднина ќе остане во клубот. Како последен чин му го подари Геце на клубот.

Иначе за вечер како секојпат ви посакувам многу успех, посебно што успехот на Баерн е и успех на Германскиот фудбал и Бундеслигата и секако поради фановите на Баерн во форумов. Сепак некако и рамнодушен сум и на крај без големи емоции ќе ја гледам утакмицата. Се надевам на добар фудбал. (y)

Ќе има кореографија, клубот ја спремал, не навивачите.:vozbud:

АЈДЕЕЕ!:vozbud:

King Kai ќе дојдеш ли еднаш на собир?:icon_lol:
Седи сеа, кршам малер. :) Ќе дојдам на прославата на титулата од ЛШ.
--- надополнето: 23 април 2013 во 19:10 ---
Туку за мене најважно ќе биде ако е можно да не примиме гол дома, па за таму да му ја мислиме да постигниме барем еден.

Кој к*р е ова со ван Бајтен прва постава бе!

ГУБИМЕ!

--- надополнето: 23 април 2013 во 19:36 ---
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Gomez

Значи БОА наместо Ван Бујтен

Ако овој Робен пак промашува како низ изминативе натпревари, ке ме натепа у банкрот...

Ако овој Робен пак промашува како низ изминативе натпревари, ке ме натепа у банкрот...
Mora da raspali nekogas,a momentov so Getce vo prav moment dojde za Roben.

Roben i Getce transferite najlesni ever!

Eden trajbut do palestinec :

Najaki sme...Mislam me kontate? :vozbud:

Едно искрено прашање - Ви лупа срцето пред вакви утакмици или само со мене нешто не е во ред... Сериозен сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom