Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Платена е клаузулата од 37м евра. Нема никакви ингеренции клубот тука. Незнам кој ја издал веста на билд, ама дефинитивно у многу лош тајминг се деси тоа..
Малу рано но според претседателот на Нинберг ова го направил Ули причината ја знаеме,да не се збори за него нис медиумиве подобри нека се расправаа дали требеше Готсе да дојде кај нас:vozbud:

Честитки за Гетце. Фантастичен играч кој искрено посакував да дојде во наши редови, но сонот на секој Германец е да игра за Баерн, така да прашање на време беше овај трансфер, како што е и прашање на време кога Ројс ќе дојде кај вас. Баерн одигра можда валкано, ама и тоа е дозволено во вакви околности. Единствено само Дортмунд може да парира во стилот на игра против Баерн во моментов (зошто во моментов според мене Баерн го игра најубавиот фудбал и ми е прв фаворит за ЛШ), па при евентуално финале на Баерн повеќе му одговара да се надигрува со Реал, отколку со Дортмунд реално да правиме муабет. Ваквиот потег ќе направи некаков психички пад на играчите на Дортмунд пред дуелот со Реал со што според мене Реал има веќе предност во дуелот со Дортмунд. Баерн е способен да и се спротистави на Барса, па при дуел со Реал сите знаеме на какви маки ќе биде Мурињо против вас.

Е сега со трансферов на Гетце дали ќе се потврди мојата теорија дека Робен ќе бега останува да видиме.

Се планирала јака кореографија за вечерва во која требало да учествува цел стадион, ама поради штрајкот на ултрасите ништо од тоа. :(

Составот на Баерн за вечер каде да го најдам?
Повредени? Швајнштајгер ко да прочитав имал проблеми?

Честитки за Геце, машинерија правите!

Составот на Баерн за вечер каде да го најдам?
Повредени? Швајнштајгер ко да прочитав имал проблеми?

Честитки за Геце, машинерија правите!
Нема уште официјален али по мене

Ноер
Лам Данте Бујтен Алаба
Швајни Мартинез
Робен Милер рибери
Гомез

За Швајни официјално е дека ќе игра.

Нема уште официјален али по мене

Ноер
Лам Данте Бујтен Алаба
Швајни Мартинез
Робен Милер рибери
Гомез

За Швајни официјално е дека ќе игра.
Маџукич суспендиран а?

Бајтен ми е сомнителен таму у одбрана ама ај...
Баш ти фала другар, ќе навивам да даете 2 гола XD

Маџукич суспендиран а?

Бајтен ми е сомнителен таму у одбрана ама ај...
Баш ти фала другар, ќе навивам да даете 2 гола XD
Да, за првата е суспендиран.
За Бајтенов и јас не сум 100% сигурен али сите поважни натпревари ги изигра тој пред Боатенг сезонава, па затоа мислам дека со него ќе стартува.

Се планирала јака кореографија за вечерва во која требало да учествува цел стадион, ама поради штрајкот на ултрасите ништо од тоа. :(

Staro e toa, Hones ne odstapuva od svoite glupi principi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom