Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели викаш дека се јаделе за второто место...

Пишал дека Герд Милер па ставил запирка (за да сватиш, ама пак тешко ти иде) па пишал дека Елбер и Макај се јадат за 2-то место.

Кога се набројува се става запирка, а кога сакаш да одвоиш нешто се става ТОЧКА или ТОЧКА-ЗАПИРКА и треба да биде овака:
Според мене Герд Милер. Елбер и Макај се јадат за второ место

И прекини да се мешаш како стара баба на сред село у секој маабет

Гафови, тоа е од месец мај 2011,

Кажи ми барем еден бек што е мн добар и што ке може стварно добро да не засили освен Евра, Ешли Кол, Алвес, Рамос и Маикон
Арбелоа.Одличен бек,цврст,дисциплиниран.

Ама Мурињо нема да го даде!

Знаев дека некое такво име ке треснеш баш заради тоа што нема други добри бекови во овој свет, а Мурињо ке го даде бидејќи Арбелоа не е првотимец во Реал кога нема повредени, но како и да е не е добро засилување

Кладба ако сакаш дека Арбелоа би се покажал како одличен бек/дефанзивец???
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 14:41 ---
На TZ пишува дека сме биле заинтересирани за Ја Конан и дека во него го гледаат идеалниот партнер за Марио Гомез. Во неговиот договор со Хановер имало клаузула со што ке можеме да го земеме за под 10 милиони евра. Јас сум за да го земеме Ја Конан, Токму во изминативе натпревари кога го гледав Хановер се прашав самиот зошто Баерн не покажал досега интерес за него и еве ја конечно денеска информацијата. Мене ми се допаѓа многу и мислам дека тој е за во Баерн, а и за толку малку пари Баерн не смее да испушти таков напаѓач, може да игра и како напаѓач и крило.
А на kicker како што прочитав, Хајнкес го сакал и Марко Ројс од Гладбах во Баерн. Е за тој играч не сум, затоа што ги имаме и Крос, Екичи, Алаба а и прашање дали ке се вклопи во Баерн тој млад играч, да не испадне како Александар Баумјохан и Хозе Ернесто Соса што беа.

Еве еден и од мене, сум го сакал Ја Конан бе :facepalm: :pos:
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 14:47 ---
Слика за Боби да не мора да го фотошопира телото на Бут/Крафт со главата на Ноер :)

neuer_fcb_080611.jpg

:pos:

Abe koj budala od upravava ke se nafati da go prodade Gomez,koj e top 5 napagac vo istorijava na Baern.Spored moe mislenje Gerd Miler,Elber i Makaj se jadat za vtorovo mesto iako Elber e daleku poveke cenet i igrase poveke godini,pa potoa Henes koj ima dobra statistika no nikoj go nemano gledano :) i posle nego Torero respektabilno.E sega moze nekogo da sum zaboravil no na prv pogled mislam deka toa e toa.

Ti goal.com ja vikase shit.com ama koga ti se pravi cefot togas e dobra. :)

Koj ima twitter neka go sledi giggs-bosson,pisuva za skandalite so doping.No mene me zasegaat negovite posledni tri tvita vo vrska so Wohlfarth iako nigde nema spomnato deka na Baern im daval doping ili na nekoj drugi.Zasega nema nisto konkretno.

Абре младичу,изјавата не е од гол.ком....мисли малце,сигурно Хенес нема за гол.ком изјави да дава.Изјавата е дадена за германски медиуми,али не го постирав оригиналот пошто не разбираат сите германски,затоа го ставив линкот од гол.ком пошто е на англиски....логика малце!

Абре младичу,изјавата не е од гол.ком....мисли малце,сигурно Хенес нема за гол.ком изјави да дава.Изјавата е дадена за германски медиуми,али не го постирав оригиналот пошто не разбираат сите германски,затоа го ставив линкот од гол.ком пошто е на англиски....логика малце!

Ok Aristotel!

......

Inaku pomalku od dve nedeli ima do duelot so Arsenal a Miler i Ribery si gazat.Deneska popara napravija dvajcata.Sansata za pobeda na gosti ja gledam bas vo niv.Se nadevam deka ke igraat pod "doping" kako do sega. :-)

Robben blisku bese da postigne gol no ne uspea.

Имаше една интересна изјава на Неимар после натпреварот со Англиа го прашале нешто за Бауерн а тој кај пошнал незнал да престане и си казал за сите по нешто

Бауерн еден од најдобрите тимови во свет и би сакал да игра
Траскал нешто за Шфајни Риберѕ демек биле некови идоли
И на крај нормално за Гуардиола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom