ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
ОК братче, во што сакаш верувај. Јас само пренесувам што дискутираат германските фанови на БАЕРН кои имаат монгу поголем insight за случувањата таму.Нивните мислења се дека пропаднале преговорите со Бенфика зошто не сме сакале да платиме 30 милиони (не ни го обвинувам Баерн за ова доколку е точно) Секако дека сакам и јас да го собереме Коентрао,и можеби и бил тема на интерес но ова од Нерлингер беше изричита негација за тој трансфер. Побарај ја изјавата на Нерлингер и слушај внимателно дека изричито негира.
Ако добро се сеќавам за Робен случката,тој не ни беше експлицитно прашан за Робен, и така се извади, бидеќки знаеме дека трансферите Баерн ги држи строго интерно.
Со голем интерес ги следев германските медиуми за некакви новости за Коентрао,и малку чудно ми паѓаше што само од гол.ком доаѓаа репоти дека е done deal а во германски весници немаше ништо.
Имаше и во германските,али нема везе.Ќе видиме.Искуството покажало дека околу трансферите се може да се деси.
На крај краева и тие фанови знаат колку и ние тука за преговорите на Баерн со Бенфика.Чисти шпекулации,тепаат празна слама.
Иначе се може да бидне....