Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
На TZ пишува дека сме биле заинтересирани за Ја Конан и дека во него го гледаат идеалниот партнер за Марио Гомез. Во неговиот договор со Хановер имало клаузула со што ке можеме да го земеме за под 10 милиони евра. Јас сум за да го земеме Ја Конан, Токму во изминативе натпревари кога го гледав Хановер се прашав самиот зошто Баерн не покажал досега интерес за него и еве ја конечно денеска информацијата. Мене ми се допаѓа многу и мислам дека тој е за во Баерн, а и за толку малку пари Баерн не смее да испушти таков напаѓач, може да игра и како напаѓач и крило.
А на kicker како што прочитав, Хајнкес го сакал и Марко Ројс од Гладбах во Баерн. Е за тој играч не сум, затоа што ги имаме и Крос, Екичи, Алаба а и прашање дали ке се вклопи во Баерн тој млад играч, да не испадне како Александар Баумјохан и Хозе Ернесто Соса што беа.

Ја Конан е уште еден Хашемиан, Карими, Шлаудрауф или како и да беше .
Клосе да му продолжат договор за уште една година со помала плата секако. Ни треба некој ако се повреди Гомез.

Какво Ја Конан бе не ме зезај подобро Ројс од Гладбах да го земеме за бек ап пошо овие стаклениве Робен и Рибери често се повредени али тоа за Ја Конан се само шпекулации мора нешо да се пишува :)))

Подобро да се земе Ројс. Добар играч, млад, брз. Ама мислам нема да ни треба појачање за напад. Гомез, Клосе, Олиќ, плус Милер може да игра напад. Може Олиќ да се продаде а да се земе Ројс на негово место или некој брз играч. А изгледа и за Ван Дер Вил е сигурна работата :)

Ја Конан е уште еден Хашемиан, Карими, Шлаудрауф или како и да беше .
Клосе да му продолжат договор за уште една година со помала плата секако. Ни треба некој ако се повреди Гомез.

Еве се гледа колку ја пратиш Бундеслигата, освен Баерн другите не ги гледаш а и прашање е колку и Баерн го гледаш :tv:

Еве се гледа колку ја пратиш Бундеслигата, освен Баерн другите не ги гледаш а и прашање е колку и Баерн го гледаш :tv:

САМО БАЕРН гледам и Дортмунд понекад
, сеа има добра сезона догодина да го купат ќе има епизодна улога у купот и у ситуации коа водиме со 3:0 или губиме со толку

Мислам дека е во право jigsaw, покрај Гомез и Клосе, Ја Конан нема да добие доволно простор и ке ја грее клупата. А и не е толку добар колку нив двајцата, ке бидат за џабе парите. За резерва е Олиќ.

Тотално погрешно мислење имате за Ја Конан, но добро, _JIGSAW_ си призна дека другите екипи (освен Баерн) не ги гледал. Клозе сака да остане во Баерн но мислам дека ке го напушти Баерн летото а и поради тоа што Баерн нема шанси да даде околу 50 мил.евра за напаѓач како Тевез и Агуеро не ме изненадува да го купиме Ја Конан за помалку од 10 мил.евра.
еве погледнете неколку голови на Ја Конан

Добар е Ја Конан но не верувам дека Клосе ке го напушти Баерн. Ако си замине Клосе може да се земе во предвид доаѓање на Ја Конан, но тој ке биде замена за Клосе, ке грее клупа ке игра во Купот, а на другите утакмици само последните минути. Прво да потрошиме за одбрана и некое крило за замена на Робери, па потоа да се размислува за нападот.

Добар е Ја Конан но не верувам дека Клосе ке го напушти Баерн. Ако си замине Клосе може да се земе во предвид доаѓање на Ја Конан, но тој ке биде замена за Клосе, ке грее клупа ке игра во Купот, а на другите утакмици само последните минути. Прво да потрошиме за одбрана и некое крило за замена на Робери, па потоа да се размислува за нападот.

Се зависи од Хајнкес дали ке планира со Клозе, тоа ке видиме летото

еве погледнете неколку голови на Ја Конан ...

Сакаш да ти најдам клипови каде Карими, Хашемиан, Бадштубер и остала недоделкана багра што е играла за нас последните 10 години ќе речеш дека може да се споредуат со Меси. Од тоа што го видов добар е , ама не е Bayern material .
Ни треба млад до 20/21 година напаѓач што ќе е доста конкурентен на нашиов напред .Гомез некад му требат 10 шанси да даде 1 гол, а некад 1 шанса да даде 3 гола.
Како и да е одбраната не е.е . Тоа е факт.

Денес мора да победиме , МОРА, инаку Лига Европа се доближува :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom