Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.557
- Поени од реакции
- 26.677
На TZ пишува дека сме биле заинтересирани за Ја Конан и дека во него го гледаат идеалниот партнер за Марио Гомез. Во неговиот договор со Хановер имало клаузула со што ке можеме да го земеме за под 10 милиони евра. Јас сум за да го земеме Ја Конан, Токму во изминативе натпревари кога го гледав Хановер се прашав самиот зошто Баерн не покажал досега интерес за него и еве ја конечно денеска информацијата. Мене ми се допаѓа многу и мислам дека тој е за во Баерн, а и за толку малку пари Баерн не смее да испушти таков напаѓач, може да игра и како напаѓач и крило.
А на kicker како што прочитав, Хајнкес го сакал и Марко Ројс од Гладбах во Баерн. Е за тој играч не сум, затоа што ги имаме и Крос, Екичи, Алаба а и прашање дали ке се вклопи во Баерн тој млад играч, да не испадне како Александар Баумјохан и Хозе Ернесто Соса што беа.
А на kicker како што прочитав, Хајнкес го сакал и Марко Ројс од Гладбах во Баерн. Е за тој играч не сум, затоа што ги имаме и Крос, Екичи, Алаба а и прашање дали ке се вклопи во Баерн тој млад играч, да не испадне како Александар Баумјохан и Хозе Ернесто Соса што беа.