Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Замер е ѕвер, има ставови и цврсто стои зад нив. Се бори за играчите за кој смета дека се доволно квалитетни за у Баерн и плус одлично се согласуваат со Јуп.

Знам дека договорот со Јуп ќе зависи од оваа сезона, но во случај кога Пеп би одел во друг тим не ми смета доколку го продолжиме договорот со Јуп, јас не го сметам него одговорен за катастрофата лани, туку тоа што немавме среќа.

Инаку имам чуство дека Робен ќе покажи тоа што знае оваа полусезона, на Арсенал хеттрик сред Лондон им прави. :love:

Dobro za vas so Kirchhoff, loso za nego. Mlad talent e da, ama realno ne mu davam sansi da pomine kaj Badstuber, Boateng i Dante.

тоа сакав да го пишам и јас одличен трансфер за Баерн топ замена за Ван Бајтен и 4 централен е сеа за Кирхоф е малце лошо ќе биде 4 бек али млад е 22 години дефинитивно ќе добива повеќе шанса од Ван Бајтен. Како и да е топ за нас млад добар играч кој може уште да се развива за без пари
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 13:35 ---
Замер е ѕвер, има ставови и цврсто стои зад нив. Се бори за играчите за кој смета дека се доволно квалитетни за у Баерн и плус одлично се согласуваат со Јуп.

Знам дека договорот со Јуп ќе зависи од оваа сезона, но во случај кога Пеп би одел во друг тим не ми смета доколку го продолжиме договорот со Јуп, јас не го сметам него одговорен за катастрофата лани, туку тоа што немавме среќа.

абе и со Јуп е ок али Пеп и Замер у комбинација има сите млади што се стварно добри да добијат шанса.Јуп е супер али и он е малце поплашлив коа се работи за ставање млади играчи он водиме 3,4-0 Тимосчук го става

298911_394913763929577_505387046_n.jpg

Jan Kirchhoff će potpisati ugovor na 3 godine i dolazi u Bayern kao slobodan igrač na ljeto.

Rummenigge: "Oduševljeni smo da se tako mlad i vrlo talentiran igrač odlučio za Bayern."

Matthias Sammer: "Kirchhoff je grubi dijamant. Jako mi je drago da je on prihvatio ovaj izazov."

Mario Gomez: "Ja govorim iz iskustva, ja znam da je on dobar igrač"

Значи Кирхоф му ја ваѓал маста на Марио,ќе се отараси од него сега.:)

Робен :
robben_get_030112.jpg

The training session was officially over, but Arjen Robben was still hard at work, putting his already muscular body through a session of push-ups. The Dutch ace, who has only made ten appearances for FCB so far this term due to injury, feels fit and is raring to go. “I'm in good shape," he told fcbayern.de on Thursday, “it's not been a nice season for me so far, but at last I'm a full member of the team again."

In the first two days of the Doha training camp, the 28-year-old has made a terrific impression and looks very much his old self. The winger is free of pain, but given his past history with injury, remains cautious by nature. “The problems in the first half of the season appeared overnight, so I'm very, very wary," he admitted.

doha_tag2_02_get_030113.jpg

doha_tag2_12_get_030113.jpg

doha_tag2_13_get_030113.jpg

doha_tag2_01_get_030113.jpg

Ако се пензионира Пизаро можда и Weihrauch да биде трет напаѓач,ништо не е чудно.:D

Го заборави Нилс Петерсен? :rolleyes:
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 14:20 ---
Инаку за Кирхоф не знам што да кажам, првпат да не знам што да кажам за играч од Бундеслигата :rolleyes:, еј навистина не знам. Само знам дека повеќето натпревари за Мајнц како централни дефанзивци играа Новески и Свенсон, а Кирхоф ја грееше клупата. (n)
Но сепак добро е што нема да платиме некоја сума за него и што млад играч ќе го наследи Даниел Ван Бојтен.

Абе овој не сака да иде веќе,сака перманентно во Вердер.Замер би требало да go остави т.е цело раководство, бидејќи играч што не сака да остане што ќе им е.Ќе се буни нон стоп а немаше некој квалитет додека играше во Баерн(мала минутажа но имаше шанса барем малку да се докаже..Промашувањето против незнам кој тим беше од некојси 4-5 метри цела топка му го памтам уште:eek: ),ваму во Вердер распали..Променлив играч.

Жутиот посматра а стариов се загрева.:cool:
307163_394961030591517_1960014651_n.jpg

293649_394961350591485_1507018750_n.jpg

Инаку за Кирхоф не знам што да кажам, првпат да не знам што да кажам за играч од Бундеслигата :rolleyes:, еј навистина не знам. Само знам дека повеќето натпревари за Мајнц како централни дефанзивци играа Новески и Свенсон, а Кирхоф ја грееше клупата. (n)
Но сепак добро е што нема да платиме некоја сума за него и што млад играч ќе го наследи Даниел Ван Бојтен.

Кирхоф изиграл 12 од 17 утакмици во БЛ и три во купот, башка бил повреден 3,4 недели. Од тие 12 утакмици 6 ги играл како централен бек и 6 како DM.

Кирхоф изиграл 12 од 17 утакмици во БЛ и три во купот, башка бил повреден 3,4 недели. Од тие 12 утакмици 6 ги играл како централен бек и 6 како DM.

Сега проверив. Значи бев во право.
Кирхоф одиграл 12 (од 17) натпревари од кои само на 6 бил стартер така да како шо кажав Новески и Свенсон се стартери во Мајнц.

Еве ти види дека е така.

Сега проверив. Значи бев во право.
Кирхоф одиграл 12 (од 17) натпревари од кои само на 6 бил стартер така да како шо кажав Новески и Свенсон се стартери во Мајнц.

Еве ти види дека е така.

значи прва постава игра најчесто оваа сезона помалце пошто повреден бил еден месед од пола Ноември до пола Декември. Погледни лани има 29 утакмици од 34 во БЛ изиграно од кој само 4,5 не играл прва постава

http://www.transfermarkt.de/de/jan-kirchhoff/leistungsdaten/spieler_49734_2011.html

башка читам на трансфермаркт од Маинц навивачи добар бил според билд незз колку е точно летово Дортмунд понудиле 7.5 мил за Кирхоф.

Погледни лани има 29 утакмици од 34 во БЛ изиграно од кој само 4,5 не играл прва постава

http://www.transfermarkt.de/de/jan-kirchhoff/leistungsdaten/spieler_49734_2011.html

башка читам на трансфермаркт од Маинц навивачи добар бил според билд незз колку е точно летово Дортмунд понудиле 7.5 мил за Кирхоф.

пак лажеш :P лани 7 од 29 не играл прва постава :D

Лани за лани, сега за сега, сепак не му е загарантиран првотимскиот статус и во Мајнц, тоа сакам да кажам, дека не е ништо посебен, но сепак млад е и има шанси да напредува и како 22-годишен наследник за Ван Бојтен е добар.

Се надевам дека во вториот дел од сезоната ќе ги одигра сите натпревари за Мајнц.

А дека Дортмуд понудиле 7,5 милиони не верувам затоа шо толку не чини тој, еве ние можеме уште сега за околу 3 милиони да го купиме.

А дека Дортмуд понудиле 7,5 милиони не верувам затоа шо толку не чини тој, еве ние можеме уште сега за околу 3 милиони да го купиме.

За 1милион наш е сега.3милиони вреди но договорот му завршува в лето така да никој не е будала да им плаќа толку.Јас мислам дека добро ја завршија работата Баерн,тамам го оставија да одигра уште некој натпревар па здравје од на лето да се усовршува во Баерн.(y)

Му вика арапов кажи колку сакаш,одма кеширам.:pos:
542999_394978237256463_1346614532_n.jpg

да читам дека Маинц би прифатиле и сеа да го дадат за пари, али боље за Баерн и за него да остане да игра и оваа полусезона во Маинц вака пак ќе грее клупа а и во ЛШ да биде суспендиран некој од Данте или Мартинез пак мислам дека нема да го стават Кирхоф. Вака летоска таман ќе има време да се интегрира у тимот.

Иначе утре во 18:30 ја играме пријателската со тие катарците али нема уште ништо дали ќе даваат на сателитска

posle nekoe vreme i ja da pisem nesto

gledam sme go zele Kirhov mnogu go fala no ke vidime kako ke se pokaze kaj nas no da bideme realni podobar od vBoyten eeee,no mene me cudi toa sto ne se obidoja da go zemaa sega zimski preoden rok znaeme deka Batstuber skoro cela sezona ke go nemame Boa neigra dvete natprevari protiv Arsenal pa ovje drugive Dante,Martinez dvajcata imaa zolti ako zeme nekoj od ovja go jadevme stapot ke treba so Boyten da igrame na Alianz no Haynkes i Samer si znaa iako sporet komentarite nekako gi potcenuvame (samo kolkav amater se pokaza Boa protiv Lill so crveniot karton)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom