Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
154397_394031277351159_744091323_n.jpg

64535_394031050684515_274817626_n.jpg

9506_394031337351153_1166364443_n.jpg

:pos:Мартинез ама го гледа Рибери :pos:
Се уклопува малце по малце и тој.(y)
Рибери го зема под свои раце Мартинез...Рибери е срцето на екипава.Ги адаптира доста добро,како што направи со Алаба.:)

Абе каков Крос, за мене НИКАД, ама НИКАД нема да биде играчиште затоа што во финалето се испичка како најголемо путе и Нојер мораше да ни го спасува гзот пошто овој со патецот испадна клошар!
Играч на полусезоната - Данте, а во оваа новата очекувам конечно некоја титула зошто у ПМ веќе!

Чудото од дете кое ги „полуде“ фудбалските гиганти ширум Европа е 16-годишниот Валентино Лазаро, кој моментално настапува во екипата на Салзбург.

Младиот Аустријанец има 16 години и веќе неколку настапи за првиот тим на Салзбург, а скаутите се убедени дека станува збор за новиот Андрес Иниеста.

Тој игра на иста позиција како ѕвездата на Барселона, располага со извонредна техника, дриблинг, чувство за простор, неверојатен преглед на играта и феноменална завршница пред голот.

Бидејќи сеуште нама потпишано професионален договор со Салзбург за неговиот потпис се борат најголемите екипи ширум Европа како Барселона, Манчестер Јуанјтед, Челзи, Милан, Баерн Минхен, Јувентус и Интер, а тој самиот се декларира како голем фан на италијанскиот гигант Милан.

Јас би рекол дека станува збор за новиот Роналдињо.

Noah Shawn kako napreduva ima li nekoj informacii ?

Знам, ама нема ништо поново, би требало оваа сезона да е во У12, иако јас не го гледам на сликата на тој тим на официјалниот сајт

Детето дур порасне може уште 3 спорта да смени....глупости е тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom