Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пеери со Челзи финале а? :icon_lol:

Него шала на страна 2010 кај нас игравте финале...добри домаќини бевме. Очекуваме да ни ја узвратите услугата :icon_mrgr:

Die voraussichtlichen Aufstellungen:

Real: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao (Marcelo) - Xabi Alonso, Khedira - di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger (Tymoshchuk), Luiz Gustavo - Robben, Kroos, Ribery - Gomez

Schiedsrichter: Kassai (Ungarn)

Checklist за вечер:
  • пиво - check
  • кикирики - check
  • дијазепами - check
  • боца со кислород - check
Спремен сум дефинитивно...

Овој во заградава(тимо) :pos:,каков фриз ејј:icon_lol: ако игра несакајќи го јадевме стапот.

Не дај боже да играме средина со Тимо-Густаво ако веќе Швајни е на клупа тогаш Крос ЦМ а Милер АМ ма да треба да игра Швајни. Тимо-Густаво ќе неможат топка да изнесат ќе треба Крос да се враќа

Ајде ако вечерва Реал киксне Баерн 99% ја освојува Лигата на шампионите редно веќе беше ;)

Баварци, ви посакувам многу успех за вечерва и да можете да играте финале во Минхен!
Искрено ги гледам шансите 50-50 и немам баш добро чувство, ама тоа е нормално кај мене, за Дортмунд секоја утакмица имам лошо чувство. ;)
Иначе убеден сум дека играчите се екстремно мотивирани и ове од Реал некако ми изгледаат доста сигурно па тука мислам ќе ја утнат. Исто така вчерашната утакмица покажа дека на ова ниво све е можно. Се најдобро за вечерва! (y)

Ako projdete vecerva , sigurno pobeduvate vo finale.Uste pogolem motiv da osvoite na svoj stadion (y)

Браво Баварци!Одлична игра,исто како вчера,резултатот не ја отсликува реално ситуацијата.

Гомез е многу бавен и статичен,инаку до сега ќе имаа најмалку уште еден гол.

Со среќа во второ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom