Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Пеери со Челзи финале а? :icon_lol:

Него шала на страна 2010 кај нас игравте финале...добри домаќини бевме. Очекуваме да ни ја узвратите услугата :icon_mrgr:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Die voraussichtlichen Aufstellungen:

Real: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao (Marcelo) - Xabi Alonso, Khedira - di Maria, Özil, Ronaldo - Benzema

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger (Tymoshchuk), Luiz Gustavo - Robben, Kroos, Ribery - Gomez

Schiedsrichter: Kassai (Ungarn)

Checklist за вечер:
  • пиво - check
  • кикирики - check
  • дијазепами - check
  • боца со кислород - check
Спремен сум дефинитивно...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Овој во заградава(тимо) :pos:,каков фриз ејј:icon_lol: ако игра несакајќи го јадевме стапот.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Не дај боже да играме средина со Тимо-Густаво ако веќе Швајни е на клупа тогаш Крос ЦМ а Милер АМ ма да треба да игра Швајни. Тимо-Густаво ќе неможат топка да изнесат ќе треба Крос да се враќа

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ајде ако вечерва Реал киксне Баерн 99% ја освојува Лигата на шампионите редно веќе беше ;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Баварци, ви посакувам многу успех за вечерва и да можете да играте финале во Минхен!
Искрено ги гледам шансите 50-50 и немам баш добро чувство, ама тоа е нормално кај мене, за Дортмунд секоја утакмица имам лошо чувство. ;)
Иначе убеден сум дека играчите се екстремно мотивирани и ове од Реал некако ми изгледаат доста сигурно па тука мислам ќе ја утнат. Исто така вчерашната утакмица покажа дека на ова ниво све е можно. Се најдобро за вечерва! (y)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
дечки кој е во опасност од парни жолти?

R

Rigel Kent

Гостин
Ako projdete vecerva , sigurno pobeduvate vo finale.Uste pogolem motiv da osvoite na svoj stadion (y)

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Браво Баварци!Одлична игра,исто како вчера,резултатот не ја отсликува реално ситуацијата.

Гомез е многу бавен и статичен,инаку до сега ќе имаа најмалку уште еден гол.

Со среќа во второ.

Kajgana Shop

На врв Bottom