Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
да тепа Шалке денеска незнам дали ќе ви биде се исто,дали ќе сакате да играме со втор тим или мора да се нагази па со победа да им дојдеме пак на три минус...ја незнам кога Баерн се откажал пред време освен ако разликата е недостожна,а оваа НЕ Е!Само потсетете се на сезоната кога на Шалке во последната секунда им ја земавме титулата и им го расипавме славењето,а ако денеска Шалке тепа,а ние не они ни идат нас на три бода минус....така да МОРА да се тепа и денеска!!

Ако тепа Шалке денес ништо не е готово.
--- надополнето: 14 април 2012 во 17:00 ---
Ајде наздравје бричење, глупо беше да се надеваш дека овие Шалке ќе ги тепаат Дортмунд.

Абе дај не се занесувајте каква Бундес.....имаме 2 утакмици со Реал во полуфинале ЛШ,едноставно ТОА има приоритет!

ова ќе биде глеање колку да се глеа и самите играчи нема да им се ни игра ја да бев и Милер и Робен немаше да играат ептен само Швајни за да влезе во форма како и да е за во Вторник нејкам да го видам Милер во прв тим

Нека игра Милер тој има кондиција за 2 живота 40 кила е....БРАВО Лам и Рибери што не играат,фала богу!!!

Знае Хејнкес дека против Реал МОРА да се представиме најјако и да ги елиминараме!!!

незнам зашо Робен игра коа знаеме колку е стаклен за со Реал се знае

Лам,Боатенг,Бади,Алаба
Густаво,Швајни
Робен,Крос,Рибери
Гомез

и Милер може да влезе таму после 60 минута зависи за кој ако Гомез е затворен би го стаил Милер како сам напагач.

ова ќе биде глеање колку да се глеа и самите играчи нема да им се ни игра ја да бев и Милер и Робен немаше да играат ептен само Швајни за да влезе во форма како и да е за во Вторник нејкам да го видам Милер во прв тим
Па Крос у оваа форма нема шанси да неигра, а и Швајни ќе игра така да Милер у прв тим само ако недај боже ни се повредат некој од крилата.
--- надополнето: 14 април 2012 во 17:59 ---
Кој ти е Пиги бе? :pipi:
Швајни бе, Пиг=свинче. xD

Крос ќе игра обавезно и на двете утакмици....

Добро е Швајни цел натпревар изигра. Робен гледам дека се труди, со Реал ќе бо бидне. Сите одморни, нема повредени... :) Ол ин!

Само на психа ќе се игра ЛШ ништо друго.

Не знам дали ќе го најдат "switch-от" на време за да се префрлат на ЛШ после катастрофата во домашно... Мислам дека ќе ни треба брз гол (како по обичај)... И сеуште се плашам дека премногу hype се дига околу финале Реал-Барса...

Тоа е тоа, цела сезона се сведува на следните (се надевам) 3 натпревари во ЛШ и ништо друго. Веројатно ќе создаде ужасен притисок кај играчите тоа ама сами си се криви. Ако се доволно добри нека покажат дека кога е најпотребно знаат да изиграат и како што треба. Против Дортмунд дефинитивно не им успеа...

извенет нешто не сум упатен по распоредот,кога ќе има полуфинале меѓу Реал и Баерн.М ??? дали некој знае кога ќе биде???

извенет нешто не сум упатен по распоредот,кога ќе има полуфинале меѓу Реал и Баерн.М ??? дали некој знае кога ќе биде???

Вторник, 20:45, Алијанц Арена е првиот меч.

Наредната среда во исто време е реваншот на Бернабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom