Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставувам дека во среда ќе има фан-собир...м?

Nauer​
Lahm - Boateng - Badstuber - Alaba​
Gustavo Kroos​
Robben Muller Ribery​
Gomez​
Швајни на клупа, тешко дека и за Реал ќе биде у форма. :(
И Дортунд со стандарден тим, без Бендер и Гетце.​
Let the games begin :D

Само победа и ништо друго!!!!

Осеќам пак Дортмунд ке игра за еден степен поповлечено од нормално што играат дај еднаш против овие тимови што губиме почесто да дадеме еден брз гол за да се отворат иначе пак ке го глеаме истото подавање наше без некоја цел и нишо чудно Дортмунд некоја контра да ни здрви

значи по пристрасно копиле од ова србинов на еуроспорт нема ....

Значи колку се нервирам... :@ Неможеме две акции да сврзиме, ни ги притискаат крилата до максимум, на Робен го потчукнуваат малце, бековине ни седат назад се плашат од контри, Милер да му ебам мајката заборавил да играт а Гомез е скрос одсечен од нивните централни :@ У курац и Јуп и се, средината и крилата се изгубени. Нема шанси да ја тепаме оваа, едвај на среќа нерешено да извадиме.

Neuer. :cuc:

значи по пристрасно копиле од ова србинов на еуроспорт нема ....

незнам за кој збориш пошто ретко глеам на еуроспорт али тој со рапавиот глас апла се приметува дека е за Дортмунд се дере ко ментален

Дортмунд у стил на цела сезона изобилуваат со среќа тоа е тоа второ полувреме многу подобра игра на Баерн али тоа е немање среќа сеа до крај нека ги пуштаат овие младиве Усами,Емре Кан и компанија

Хаха овие денес што играат се антитеза на таа генерација на Кан и Ефе.

Џабе што три пати подобро може да дриблаат - фали killer instinct, фали вистински тимски дух (секоја чест на Бади во тој поглед прераснува во одличен карактер а и фудбалски напредува).

Инаку сезонава отиде у курац по мене. Враќање во живот после ова? Тешко. Утепани се у психа тоа е тоа. Само пу пу да не дае Господ некако драматично да испаѓаме од Реал, ова денес беше доволно лоша драматика за сезонава. Ако се испаѓа нека си испаднат ко пупунци поштено, не ми се гледаат драми веќе...

Остај го робен да не беше тој немаше ни финале да играат. Туку ова дрвово гомез ме нервира топката ко че ја прими му бега 5метри во неопределен правец .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom