Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Рибери и Крос не треба да играат посебно Рибери и двајцата имаат по 4 жолти следниот жолт нема да играат против Дортмунд а знаеме Рибери може да се изглупира нешо да падне или па да му се издере нешо на судија или нешо затоа боље е без нив нека игра Прањич крило а Милер позади Гомез позади нив Швајни-Тимо

Neuer – Alaba, Badstuber, Boateng, Lahm – Tymo, Schweinsteiger – Ribery, Müller, Robben – Gomez

Нема одмор, ќе даеме и денес 7 голчиња. :D
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:03 ---
Un total de 155.000 peticiones para un estadio de 65.000 espectadores.

Добар интерес у Минхен машала.... :D
Со Лион полуфиналето пред две години имаше над 300.000 барања за билети.

Против Барса иначе играат малдинците на помошниот стадион на Ајакс....Нешо Амстердам куп ова она....Абе годинава ќе се протуриме од титули!!!!

Рибери прва леле ако добие жолт и да не игра против Дортмунд
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:22 ---
Против Барса иначе играат малдинците на помошниот стадион на Ајакс....Нешо Амстердам куп ова она....Абе годинава ќе се протуриме од титули!!!!

0-0 заврши во група сме мислам Барса,Баерн,Милан и Ајакс

Рибери прва леле ако добие жолт и да не игра против Дортмунд
--- надополнето: 7 април 2012 во 15:22 ---

0-0 заврши во група сме мислам Барса,Баерн,Милан и Ајакс

Шо е фората....Турнир е,или за ќејф си играат?

1-0 во прва минута МАРИООООООООООООООООООООО ГОМЕЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Нели рековме нема више дрогирање за Рибери??? Ја појачаа контролата,ќе го фатат ц ц ц

Голот на душа на Ноер оди. Имаме шанси, ама не влегува. Рибери страотен шут имаше, ама в статива.

Голот на душа на Ноер оди. Имаме шанси, ама не влегува. Рибери страотен шут имаше, ама в статива.

Голот е само на душа на Боатенг....Он им ја створи шансата,ја промаши топката....Ништо неможеше Ноер да направи во заседа беше....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom