Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Каисер е многу бо право Робен гледа све сам да направи незнам колку примети против Хамбург ке ги фатефмо на контра овја ке а земе топката бега налево и ке шутне негледа да направи некој асист,га губи и нема више брацанје назат

За разлика од него Милер мозе има постигнато само еден гол но то се бори помага назат ке напрае некој асист ка на пример против Штудгарт

Тој беше бо форма но тогаш беше вГаал Робен шо сакасе праесе а на Рибс го учеше како да игра и затоа немозеше да се показе во кокошарник има само еден петел не тва:X3:

Во ред се нека е така, ама играч како Робен ќе ни треба ако сакаме нешто во ЛШ да направиме. МОРА да се пронајде пак ако мислиме да играме на АА кон крајот на Мај!

Не се секирајте ќе ја врати формата Робен само да се стопли малку времето, ќе видите ;)

421050_323613211018759_139947382718677_953752_1974349687_n.jpg

Кога две нешта што ги сакам ќе се спојат во едно :pipi:

Наредна со фрајбург таму без петарда нема враќање...Ни треба една таква утакмица да се олабавиме,Робен да спука гол мрежа да искине,и после идеме у Базел да им кажеме зашто им го земавме тој малиот!

http://www.fussball-vorort.de/verei...olt-16-jaehriges-juwel-daenemark-1601423.html

16 годишен талент ид Данска сме земале. Ако ме прашате мене подобро од 16 годишен талент од Екваторијална Гвинеја. На Данецов бар нема да му студи во Минхен ама може да го азшемети огромнит број на сончеви денови во годината :pos:

ЛШ is back!!!!

Фала курцу,за тоа живеам сезонава....

Први на менито е Базел и нашиот момак тамо.Бај д веј Шакири дава многу ветувачки изјави,односно ми делува многу самоуверено со победнички менталитет.Делува баш баварски,борбено и мислам дека земавме голем играч за мали пари релативно...Глеам германциве се разбуричкале да видат шо играч е и сите имаат пофални зборови.Башка од тоа што го имам гледано,многу ветува.

Базел како екипа е сигурно позаебана од Арсенал на пример сезонава,затоа мора претпазливо,и не би требало да има поголеми проблеми...

Али претходно Фрајбург да го треснеме и Робен да спука некој проектил!

И јас само убај работи читам за Шачири-о наш. Добро е тоа, само нека седи мирен на двомечов, да не го пречекаат после Шикерија ко што си знаат.:D

Утре Робен прва и доста више паламудење!!!

По изјавиве и од управа утре Робен фала богу прва ќе игра...

А тие Гладбах не се свесни како се заебале што се паднаа у купот!!И тоа кај нив ќе играме!

Има да ги посереме!

Брено шут карта. Каков талент, каков почеток во Сао Паоло и на крај ништо од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom