Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Брено го повредил коленото и ќе оди на операција,и за него сезоната заврши..аман бе со повредиве,како се повредуваат играчиве ја незнам...:eek:

Играме во иста вечер со Марсеј - Интер. Ако не пренесуваат на плусот, не ми се верува Баерн да оди како прв избор.
Точно ама јас мислам (значи мислам) дека ќе одат преноси и на Канал 5+... или грешам? Ако некој знае нешто подетално за ова нека каже.

Точно ама јас мислам (значи мислам) дека ќе одат преноси и на Канал 5+... или грешам? Ако некој знае нешто подетално за ова нека каже.
Како шо гледам на програмата на Анал 5 во вторник Барса ќе оди на 5 а Лион на 5+, значи би требало да не има со Базел.

Боби да се изјасни околу Шаќири....:)

Слабо коментари околу трансферот.

Факт е дека дечкото е на нивото европски топ таленти како Хазард или Гетце!

Боби да се изјасни околу Шаќири....:)

Слабо коментари околу трансферот.

Факт е дека дечкото е на нивото европски топ таленти како Хазард или Гетце!
Па немам некое гледиште, искрено не сум го гледал. Сигурно е голем талент, но под притисок ќе биде кај нас. Мене повеќе ме интересира финансискиот дел, да бараа Базел 20 милиони(Јас да бев Базел ќе барав), немаше да го купиме. Немам очекувања од овој трансфер, ако се покаже супер, ако не, барем ефтин беше.

Ццц... Рибери хед шат му дае на Гомез, овој само мрдна 2 милиметри :D

МИЛЕР?!?!?! о.О

Инаку Робенчо сега веќе би требало прстот на чело да си го стави. Мора да се врати во стара форма, тек тогаш што ќе биде...

Ја мислам дека Милер е тој што превише шанси доби,и он требаше да поседи на клупа,али добро...Битно да се победува!

Одбранава во оваа постава ни е најдобра. Не знам зошто хајкенс го форсира Боа како десен бек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom