M
MrzaRules
Гостин
Брено го повредил коленото и ќе оди на операција,и за него сезоната заврши..аман бе со повредиве,како се повредуваат играчиве ја незнам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Точно ама јас мислам (значи мислам) дека ќе одат преноси и на Канал 5+... или грешам? Ако некој знае нешто подетално за ова нека каже.Играме во иста вечер со Марсеј - Интер. Ако не пренесуваат на плусот, не ми се верува Баерн да оди како прв избор.
Како шо гледам на програмата на Анал 5 во вторник Барса ќе оди на 5 а Лион на 5+, значи би требало да не има со Базел.Точно ама јас мислам (значи мислам) дека ќе одат преноси и на Канал 5+... или грешам? Ако некој знае нешто подетално за ова нека каже.
Па немам некое гледиште, искрено не сум го гледал. Сигурно е голем талент, но под притисок ќе биде кај нас. Мене повеќе ме интересира финансискиот дел, да бараа Базел 20 милиони(Јас да бев Базел ќе барав), немаше да го купиме. Немам очекувања од овој трансфер, ако се покаже супер, ако не, барем ефтин беше.Боби да се изјасни околу Шаќири....
Слабо коментари околу трансферот.
Факт е дека дечкото е на нивото европски топ таленти како Хазард или Гетце!
Денеска на Еуро претпоставувам Дортмунд-Леверкузен ќе оди?
http://livetv.ru/eventinfo/105170_bayern_kaiserslautern/Да да, стрим нешто за денешниот натпревар ?