Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
За Крос местото му е ја мислам во средина а не ко АМЦ само треба да се научи да брани повеќе али има време има само 21 година Швајни на 21 година играше лево крило и никој не ни сонуваше дека ке биде еден од најдобрите box-to-box средњаци.Крос има 10 пати повеќе талент и техника од Швајни на негови години

99та кога гзлаците Манчестер тепаа во продолженијата, солзи ме навреа кога го видов Куфор како плаче.

neuer_ima_031211_2.jpg

Forever Alone lvl Neuer

Среќна нова година на сите баварци и многу успех наредната...да се радуваме на титулите :свиркам:

Ајде нека ви е среќна новата година на сите баварци и нека оваа година биде успешна за нас со многу титули...Поздрав голем...;)

Ајде баварци нека ви е среќна новата година многу здравје,среќа и секако титули за нашиот омилен тим :)

Среќна нова година на сите, ви посакувам многу успех во ЛШ а за титулата во Германија и во купот ќе зборнеме наредно ;)

Срекна нова година на сите, убаво да си поминете вечер. И утревечер. И секој ден од новата година :)

Ајде СНГ и од мене и нека следната биде исполнета со многу титули,фан собири и убави заеднички доживувања на успесите на нашиот омилен клуб Баерн Минхен.;)

На честитките за Среќна и успешна Нова година исполнета со многу трофеи и фан-собири се приклучувам и јас.

Нека е среќна новава , само да ни се здрави играчите а остало ќе дое само по себе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom