Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пенал беше тоа само требаше да си падне на време не да му текне после 5 секунди :pos:

--------------Вајденфелер
Пишчек---Хумелс---Данте---Фукс
------------------Швајни
Ројс-------------Кроос------------Рибери
--------------Гомез--Пизаро

--------------------Тер Стеген
--------Хеведес---Суботиќ---Бадштубер
------------С.Бендер--Л.Бендер
Полди----------------Геце----------------Раул
--------------Хунтелаар--Левандовски

Имаше бајаги добри напаѓачи сезонава јбг :P

Breno Borges ke zamine i ovoj vo Katar konecno go ostavia i ovja na mira normalno ako ne naprae povtorno nekoe cudo
Toni Kroos - Nota 1
Bastian Schweisnteiger - Nota 1
Franck Ribery - Nota 1
Mario Gomez - Nota 1

Philipp Lahm - Nota 2
Holger Badstuber - Nota 2
David Alaba - Nota 2
Manuel Neuer - Nota 3
Thomas Muller - Nota 3
Jerome Boateng - Nota 3
Arjen Robben - Nota 3
Rafinha - Nota 5
Gustavo - Nota 5
--- надополнето: 22 декември 2011 во 18:21 ---
spored bild oceni za igracite

Тоа си е негово мислење, иако е еден од најдобрите фудбалери во светот не значи дека е и во право :)

Ja mislam deka e vo pravo , Goetze e edno 10 pati podobar .

Не знам, моментално Ројс има постигнато дупло повеќе голови во Бундеслигата, 10:5 води Ројс ;)
така да многу грешиш со тоа што велиш дека Гетце е 10 пати подобар од Ројс (n)

п.с да не зборуваш за ланската сезона o_O :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Тоа си е негово мислење, иако е еден од најдобрите фудбалери во светот не значи дека е и во право :)

Јас мислам дека Ројс е подобар, ама може треба да го отпишете чим еден од најважните фудбалери на Баерн излегува јавно против Ројс.

Јас мислам дека Ројс е подобар, ама може треба да го отпишете чим еден од најважните фудбалери на Баерн излегува јавно против Ројс.

Не би рекол.

Прво Швајни никој не го прашува, Швајни не вади пари од џеб и тоа е одлука на тренерот и управата. Второ тоа е целосно извадено од контекст, интервјуто е на ТЗ и Швајни си кажува дека Ројс треба да размисли зш доста таленти се заебале во Баерн низ годиниве (што е факт) и дека со оглед на тоа што Баерн моментално ги има Рибс и Робен, на Ројс ќе му биде многу тешко. Со ова не се сложувам, со повредите на овие двајца Ројс ќе си добие натпревари ич да не се сеќира не мора за тоа. Плус време е за свежа крв, Робери не се подмладуваат :P

Претера и тоа многу. Вака викаше и за Озил и Кроос па еве го Месут е во дупка (далеку од тоа дека му ги отпишувам квалитетите - топ играч е) а Кроос одигра 6 месеци скоро перфектно на 10ка. Реално е дека и двајцата се класа играчи со различни квалитето при диригирање на играта.

Нијанси решаваат и тука, може да речеш дека Геце е нешто поискусен со една сезона ЛШ и ЛЕ и неколку пријателски повеќе од Ројс ама тоа е тоа. Ројс моеш да кажеш сам ги носи Гладбах на грб, Геце има доста помош, лани од Шахин годинава од Левандовски, Гроскројц и компанија...

Околу Геце се билда многу повеќе хајп заради титулата на Дортмунд тоа е се. Затоа Геце би бил многу поскап од Ројс, а според мене реалната разлика во квалитет не е толкава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom