Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.Да,ама кога го потпишаа.Играше супер за Португалија,па очекувањата беа големи.
Освен што е физички многу силен,се друго е катастрофа.Не покажа ништо.
Мора да го пуштат на позајмица.Ако се покаже добро нека остане,ако не,Горетцка ќе дојде милион % и да се продаде Санчес наредна сезона.
Сега во средина се Тиаго,Толисо,Видал и Руди.Не ги рачунам Хави Мартинез и Кимих,не го рачунам ни Алаба кој може да влета во комбинација .
Санчес не е подобар од ниеден од овие моментални што конкурираат за истата позиција.
Ако остане, максимум 100 минути ќе изигра цела сезона.
Толисо е играч на Анчелоти,а тоа значи дека ќе игра нон стоп.Тиаго е незаменлив,Видал е горила и кога ќе видиш тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1500470732][/DOUBLEPOST]Ќе си умрам.
Еве го Санчес.Овој е најтешкиот ретард што заиграл во Баерн.Се надевам дека ќе го продадат до крај на Јули.
Сфатив,уживај.Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.
Едина вредна ствар што ја напраи на текмата.
Едина вредна ствар што ја напраи на текмата.
Иначе беше ОЧАЈ. Секоја можна топка ја изгуби у напад.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Никад нема да не тепате.Na kraj so Inter ke pobedat
4-0Никад нема да не тепате.Шала на страна раштимано ми изгледа Баерн на пријателскиве, ги гледав и со Арсенал и со Милан, али сепак пријателски се и рано е да се суди.
Ја само за Рибери искоментирав.Сепак да не претеруваме како МиаСанМиа што напишал реферат за еден пријателски натпревар и да донесуваме заклучоци од тоа како ќе се одвива новата сезона.
Беа во Италија оваа година?Ја само за Рибери искоментирав.
Иначе турниров е дебакл за нас. Поише играат пинг понг и плејстејшн него што тренираат и тераат некои припреми.
И као капак ни се повредуваат играчи. Џабе само енергија губат а и многу мал ростер иаме земено ваму, све едни исти играат.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Епа не беа...прв пат после незнам колку години. Зашто? Наравно ради Кина и Сингапур.Беа во Италија оваа година?
Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.
Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.
Беа во Италија оваа година?
Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.
Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.