Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Да,ама кога го потпишаа.Играше супер за Португалија,па очекувањата беа големи.

Освен што е физички многу силен,се друго е катастрофа.Не покажа ништо.

Мора да го пуштат на позајмица.Ако се покаже добро нека остане,ако не,Горетцка ќе дојде милион % и да се продаде Санчес наредна сезона.

Сега во средина се Тиаго,Толисо,Видал и Руди.Не ги рачунам Хави Мартинез и Кимих,не го рачунам ни Алаба кој може да влета во комбинација .

Санчес не е подобар од ниеден од овие моментални што конкурираат за истата позиција.

Ако остане, максимум 100 минути ќе изигра цела сезона.

Толисо е играч на Анчелоти,а тоа значи дека ќе игра нон стоп.Тиаго е незаменлив,Видал е горила и кога ќе видиш тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1500470732][/DOUBLEPOST]Ќе си умрам.

Еве го Санчес.:mad::mad::mad::mad::mad: Овој е најтешкиот ретард што заиграл во Баерн.Се надевам дека ќе го продадат до крај на Јули.
Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.

Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.
Сфатив,уживај.:)

На 70 метри од голот дрибла двајца,му ја крадат,контра и нормално примија гол поради него.Ете какво џубре е.Се изнервираа сите што беа на клупа.

Не ги гледав ни пеналите и еве и пенал промашил.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Овој ќе го продадат сигурен сум.Па Милан 42 милиони нуделе ејјјј бе..Овој за 20 е феноменално.

Istata pesna ke se pee i ovaa sezona. Ancelotti e najslabiot trener posle Klinsmann.Uzasna,uzasna odluka na upravata.So sin mu kako asistent ke dominiraat sezonava.

Istata pesna ke ja peat i Alaba i Müller.Müller e najslabiot igrac vo istorijata na Baern,ama taa srekja sto ja imase ,mu pomogna da napravi super kariera.Ne veruvam deka postoi drug fudbaler sto ima 0% talent.Tehnika vo ofsajd,samo trcanje.Lani katastrofa,eve i na ovie dva natprevari si prodolzi po staro.Ima zicer od 5 metri i dodava..:tapp:
Na ovoj treba da mu ja pokazat izleznata vrata od klubot. Ke brise prasina na klupa dokolku se site fit.A dokolku se brka rezultat,Müller mnogu ke pomogne.:sick:

Alaba neka mu e blagodaren na Ribery sto go dostigna ova nivo ,zosto i toj kako Müller e tezok,tezok slepec.Definitivno Pep go upropasti.Go igrase na 100 pozicii i sega ne znae kaj tera.

Ako pogodi nekogo v glava,jas ke proslavam so ognomet.Toj i Coman da gi zaklucis na stadion i non stop da nabacuvaat i pak nema da ima znaci na podobruvanje.Osven kratok pas da izigra,drugoto se mu e vo ofsajd.Kakov lev bek bese covece,vidi go sega na koe deredze e stignat.

Tolisso nisto ne pokazuva,se nadevam ke se podobri.Kakov zicer promasi.:tapp:

Javi Martinez deneska dupka bese,ne znaese kaj tera.Lewandowski si igrase kurot i posle pocna da se nervira.
Si izlegol na teren i zabušavaš,zosto pobogu ?

Baern so igraci kako Müller,Coman,Sanches pa i momentalniov Alaba nikogas nema da go dostigne Baern od 2011-2013.

Igraci sto non stop trcaat,a ne pridonesuvaat za soigracite,za timot.Coman imase 100 probivi i sto napravi ? Apsolutno nisto.

Ribery i Robben da gi imaat negovite sansi,polu-sansi ke dominiraat sekoj natprevar. Dodusa toa go pravea i pravat se uste.
Ribery kakov takov pak si gazi,covekot ednostavno e predobar .

James mislam deka ke go bide,ima odlicna tehnika i pusta porizicni pasovi,ne kako slepecon Alaba koj ne znae da izigra porizicen pas.A Sanches kako badstuber prvata godina,na golman vrakjase.Pak imalo ponuda od Milan,mora da go prodadat!:semolam:

Mora Germanci da se nosat,se nadevam Goretzka,Toljan i Brandt ke gi dogovorat za sledna sezona.Havertz i Henrichs se mozni opcii.

Baern nikad nema da go vrati toa nivo bez mnozinstvo Germanci vo timot,nikad.

Prijatelska bese,ama ova e bruka na godinata.

Dvata gola mislam na toj mladicot bea minimalen ofsajd,ama ne e ni vazno toa,vazno 4 gi popija.

Früchtl ima uste leb za jadenje,rano mu e .Na prviot gol stativata ja branese.

Sega Chelsea kakov sex ke im dadat lelele..Na kraj so Inter ke pobedat.:busi:

Едина вредна ствар што ја напраи на текмата.

Иначе беше ОЧАЈ. Секоја можна топка ја изгуби у напад.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Сепак да не претеруваме како МиаСанМиа што напишал реферат за еден пријателски натпревар и да донесуваме заклучоци од тоа како ќе се одвива новата сезона.

Na kraj so Inter ke pobedat
Никад нема да не тепате. :kuracc: Шала на страна раштимано ми изгледа Баерн на пријателскиве, ги гледав и со Арсенал и со Милан, али сепак пријателски се и рано е да се суди.

Никад нема да не тепате. :kuracc: Шала на страна раштимано ми изгледа Баерн на пријателскиве, ги гледав и со Арсенал и со Милан, али сепак пријателски се и рано е да се суди.
4-0 :kuracc:

На Коман денот ќе му се погоди,како снајпер ќе биде.:zloo::pijanco:

Инаку играта е катастрофална и има тешки критики во германските новини.Исто и од Румениге.Недозволиво е 0-4 да изгубиш,тоа е тешка брука.И Толисо имаше изјавено дека не смее да губат,а камоли толку многу.Се извини за лошиот перформанс и дека ќе се подобрел.Хумелс упати критика дека немало баланс во екипата на тој натпревар што и беше точно.Средината спиеше.

Турнеата во Кина заврши ужасно и + Тиаго и Бернат се повредија.Бернат нешто проблем со лигаментите,се надевам нема да има поголем проблем.Солидна замена е,ќе биде проблем ако се повреди на подолг период.Тиаго е алфа и омега во екипата и Баерн без него не може ништо да направи.:semolam::semolam:

Цел натпревар еден единствен шут во голот и тоа на Милер од некои 20 и кусур метри.:popce:Тоа говори какво срање од натпревар изиграа.

Со Челзи губат сигурно,ама со Интер..:tvg::ojeaa:

Сепак да не претеруваме како МиаСанМиа што напишал реферат за еден пријателски натпревар и да донесуваме заклучоци од тоа како ќе се одвива новата сезона.
Ја само за Рибери искоментирав.

Иначе турниров е дебакл за нас. Поише играат пинг понг и плејстејшн него што тренираат и тераат некои припреми.

И као капак ни се повредуваат играчи. Џабе само енергија губат а и многу мал ростер иаме земено ваму, све едни исти играат.

Ја само за Рибери искоментирав.

Иначе турниров е дебакл за нас. Поише играат пинг понг и плејстејшн него што тренираат и тераат некои припреми.

И као капак ни се повредуваат играчи. Џабе само енергија губат а и многу мал ростер иаме земено ваму, све едни исти играат.

Беа во Италија оваа година?
Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.

Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.

Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.

Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.
Епа не беа...прв пат после незнам колку години. Зашто? Наравно ради Кина и Сингапур.

До сеа е катастрофа од спортски аспект. Али мора да се иде пошто се шириме и таму, се отворија школи, претставништва. И поише идат по ивенти него на тренинзи. И ти се дешава ко со Милан да не знаат кај тераат.

Башка премал ростер е земен ради Куп на конфедерации. 5,6 првотимци не се ни почнати со приреми.

Трентино најубаво беше стварно. Дури планирав да одам натаму полани летото заради тимот, а и прекрасно е, но веќе се насочија кон САД и Кина поради маркетинг и сл. и се откажав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom