Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
17 август 2014
Мислења
3.746
Поени од реакции
6.144
Od mladive samo 30kata Dorsch dobar, drugive nishto posebno..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да,ама кога го потпишаа.Играше супер за Португалија,па очекувањата беа големи.

Освен што е физички многу силен,се друго е катастрофа.Не покажа ништо.

Мора да го пуштат на позајмица.Ако се покаже добро нека остане,ако не,Горетцка ќе дојде милион % и да се продаде Санчес наредна сезона.

Сега во средина се Тиаго,Толисо,Видал и Руди.Не ги рачунам Хави Мартинез и Кимих,не го рачунам ни Алаба кој може да влета во комбинација .

Санчес не е подобар од ниеден од овие моментални што конкурираат за истата позиција.

Ако остане, максимум 100 минути ќе изигра цела сезона.

Толисо е играч на Анчелоти,а тоа значи дека ќе игра нон стоп.Тиаго е незаменлив,Видал е горила и кога ќе видиш тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1500470732][/DOUBLEPOST]Ќе си умрам.

Еве го Санчес.:mad::mad::mad::mad::mad: Овој е најтешкиот ретард што заиграл во Баерн.Се надевам дека ќе го продадат до крај на Јули.
Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Јасно де, уживај, не ми беше постот да те зезам, чисто онака и јас еден вид на надоврзување мавнав, колку може некој да пропадне за година дена.
Сфатив,уживај.:)

На 70 метри од голот дрибла двајца,му ја крадат,контра и нормално примија гол поради него.Ете какво џубре е.Се изнервираа сите што беа на клупа.

Не ги гледав ни пеналите и еве и пенал промашил.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Овој ќе го продадат сигурен сум.Па Милан 42 милиони нуделе ејјјј бе..Овој за 20 е феноменално.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Istata pesna ke se pee i ovaa sezona. Ancelotti e najslabiot trener posle Klinsmann.Uzasna,uzasna odluka na upravata.So sin mu kako asistent ke dominiraat sezonava.

Istata pesna ke ja peat i Alaba i Müller.Müller e najslabiot igrac vo istorijata na Baern,ama taa srekja sto ja imase ,mu pomogna da napravi super kariera.Ne veruvam deka postoi drug fudbaler sto ima 0% talent.Tehnika vo ofsajd,samo trcanje.Lani katastrofa,eve i na ovie dva natprevari si prodolzi po staro.Ima zicer od 5 metri i dodava..:tapp:
Na ovoj treba da mu ja pokazat izleznata vrata od klubot. Ke brise prasina na klupa dokolku se site fit.A dokolku se brka rezultat,Müller mnogu ke pomogne.:sick:

Alaba neka mu e blagodaren na Ribery sto go dostigna ova nivo ,zosto i toj kako Müller e tezok,tezok slepec.Definitivno Pep go upropasti.Go igrase na 100 pozicii i sega ne znae kaj tera.

Ako pogodi nekogo v glava,jas ke proslavam so ognomet.Toj i Coman da gi zaklucis na stadion i non stop da nabacuvaat i pak nema da ima znaci na podobruvanje.Osven kratok pas da izigra,drugoto se mu e vo ofsajd.Kakov lev bek bese covece,vidi go sega na koe deredze e stignat.

Tolisso nisto ne pokazuva,se nadevam ke se podobri.Kakov zicer promasi.:tapp:

Javi Martinez deneska dupka bese,ne znaese kaj tera.Lewandowski si igrase kurot i posle pocna da se nervira.
Si izlegol na teren i zabušavaš,zosto pobogu ?

Baern so igraci kako Müller,Coman,Sanches pa i momentalniov Alaba nikogas nema da go dostigne Baern od 2011-2013.

Igraci sto non stop trcaat,a ne pridonesuvaat za soigracite,za timot.Coman imase 100 probivi i sto napravi ? Apsolutno nisto.

Ribery i Robben da gi imaat negovite sansi,polu-sansi ke dominiraat sekoj natprevar. Dodusa toa go pravea i pravat se uste.
Ribery kakov takov pak si gazi,covekot ednostavno e predobar .

James mislam deka ke go bide,ima odlicna tehnika i pusta porizicni pasovi,ne kako slepecon Alaba koj ne znae da izigra porizicen pas.A Sanches kako badstuber prvata godina,na golman vrakjase.Pak imalo ponuda od Milan,mora da go prodadat!:semolam:

Mora Germanci da se nosat,se nadevam Goretzka,Toljan i Brandt ke gi dogovorat za sledna sezona.Havertz i Henrichs se mozni opcii.

Baern nikad nema da go vrati toa nivo bez mnozinstvo Germanci vo timot,nikad.

Prijatelska bese,ama ova e bruka na godinata.

Dvata gola mislam na toj mladicot bea minimalen ofsajd,ama ne e ni vazno toa,vazno 4 gi popija.

Früchtl ima uste leb za jadenje,rano mu e .Na prviot gol stativata ja branese.

Sega Chelsea kakov sex ke im dadat lelele..Na kraj so Inter ke pobedat.:busi:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374
Едина вредна ствар што ја напраи на текмата.

Иначе беше ОЧАЈ. Секоја можна топка ја изгуби у напад.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Сепак да не претеруваме како МиаСанМиа што напишал реферат за еден пријателски натпревар и да донесуваме заклучоци од тоа како ќе се одвива новата сезона.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.721
Na kraj so Inter ke pobedat
Никад нема да не тепате. :kuracc: Шала на страна раштимано ми изгледа Баерн на пријателскиве, ги гледав и со Арсенал и со Милан, али сепак пријателски се и рано е да се суди.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Никад нема да не тепате. :kuracc: Шала на страна раштимано ми изгледа Баерн на пријателскиве, ги гледав и со Арсенал и со Милан, али сепак пријателски се и рано е да се суди.
4-0 :kuracc:

На Коман денот ќе му се погоди,како снајпер ќе биде.:zloo::pijanco:

Инаку играта е катастрофална и има тешки критики во германските новини.Исто и од Румениге.Недозволиво е 0-4 да изгубиш,тоа е тешка брука.И Толисо имаше изјавено дека не смее да губат,а камоли толку многу.Се извини за лошиот перформанс и дека ќе се подобрел.Хумелс упати критика дека немало баланс во екипата на тој натпревар што и беше точно.Средината спиеше.

Турнеата во Кина заврши ужасно и + Тиаго и Бернат се повредија.Бернат нешто проблем со лигаментите,се надевам нема да има поголем проблем.Солидна замена е,ќе биде проблем ако се повреди на подолг период.Тиаго е алфа и омега во екипата и Баерн без него не може ништо да направи.:semolam::semolam:

Цел натпревар еден единствен шут во голот и тоа на Милер од некои 20 и кусур метри.:popce:Тоа говори какво срање од натпревар изиграа.

Со Челзи губат сигурно,ама со Интер..:tvg::ojeaa:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Сепак да не претеруваме како МиаСанМиа што напишал реферат за еден пријателски натпревар и да донесуваме заклучоци од тоа како ќе се одвива новата сезона.
Ја само за Рибери искоментирав.

Иначе турниров е дебакл за нас. Поише играат пинг понг и плејстејшн него што тренираат и тераат некои припреми.

И као капак ни се повредуваат играчи. Џабе само енергија губат а и многу мал ростер иаме земено ваму, све едни исти играат.

R

red.devil

Гостин
Ја само за Рибери искоментирав.

Иначе турниров е дебакл за нас. Поише играат пинг понг и плејстејшн него што тренираат и тераат некои припреми.

И као капак ни се повредуваат играчи. Џабе само енергија губат а и многу мал ростер иаме земено ваму, све едни исти играат.

Беа во Италија оваа година?
Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.

Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не е навикнат Баерн на вакви лета. Стварно е потребна промоција и отварање нови хоризонти од аспект на спонзорства и маркетинг но прашање дали вреди на крај на денот.

Мене многу ми се допаѓаа нивните припреми во Трентино. Убава надморска височина, свежо, релаксирано и по некоја утакмица со локалниот клуб за билдање фитнес. Поим за припреми според мене, а не ова срање со кина или америка.
Епа не беа...прв пат после незнам колку години. Зашто? Наравно ради Кина и Сингапур.

До сеа е катастрофа од спортски аспект. Али мора да се иде пошто се шириме и таму, се отворија школи, претставништва. И поише идат по ивенти него на тренинзи. И ти се дешава ко со Милан да не знаат кај тераат.

Башка премал ростер е земен ради Куп на конфедерации. 5,6 првотимци не се ни почнати со приреми.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374

Трентино најубаво беше стварно. Дури планирав да одам натаму полани летото заради тимот, а и прекрасно е, но веќе се насочија кон САД и Кина поради маркетинг и сл. и се откажав.

Kajgana Shop

На врв Bottom