Istata pesna ke se pee i ovaa sezona. Ancelotti e najslabiot trener posle Klinsmann.Uzasna,uzasna odluka na upravata.So sin mu kako asistent ke dominiraat sezonava.
Istata pesna ke ja peat i Alaba i Müller.Müller e najslabiot igrac vo istorijata na Baern,ama taa srekja sto ja imase ,mu pomogna da napravi super kariera.Ne veruvam deka postoi drug fudbaler sto ima 0% talent.Tehnika vo ofsajd,samo trcanje.Lani katastrofa,eve i na ovie dva natprevari si prodolzi po staro.Ima zicer od 5 metri i dodava..
Na ovoj treba da mu ja pokazat izleznata vrata od klubot. Ke brise prasina na klupa dokolku se site fit.A dokolku se brka rezultat,Müller mnogu ke pomogne.
Alaba neka mu e blagodaren na Ribery sto go dostigna ova nivo ,zosto i toj kako Müller e tezok,tezok slepec.Definitivno Pep go upropasti.Go igrase na 100 pozicii i sega ne znae kaj tera.
Ako pogodi nekogo v glava,jas ke proslavam so ognomet.Toj i Coman da gi zaklucis na stadion i non stop da nabacuvaat i pak nema da ima znaci na podobruvanje.Osven kratok pas da izigra,drugoto se mu e vo ofsajd.Kakov lev bek bese covece,vidi go sega na koe deredze e stignat.
Tolisso nisto ne pokazuva,se nadevam ke se podobri.Kakov zicer promasi.
Javi Martinez deneska dupka bese,ne znaese kaj tera.Lewandowski si igrase kurot i posle pocna da se nervira.
Si izlegol na teren i zabušavaš,zosto pobogu ?
Baern so igraci kako Müller,Coman,Sanches pa i momentalniov Alaba nikogas nema da go dostigne Baern od 2011-2013.
Igraci sto non stop trcaat,a ne pridonesuvaat za soigracite,za timot.Coman imase 100 probivi i sto napravi ? Apsolutno nisto.
Ribery i Robben da gi imaat negovite sansi,polu-sansi ke dominiraat sekoj natprevar. Dodusa toa go pravea i pravat se uste.
Ribery kakov takov pak si gazi,covekot ednostavno e predobar .
James mislam deka ke go bide,ima odlicna tehnika i pusta porizicni pasovi,ne kako slepecon Alaba koj ne znae da izigra porizicen pas.A Sanches kako badstuber prvata godina,na golman vrakjase.Pak imalo ponuda od Milan,mora da go prodadat!
Mora Germanci da se nosat,se nadevam Goretzka,Toljan i Brandt ke gi dogovorat za sledna sezona.Havertz i Henrichs se mozni opcii.
Baern nikad nema da go vrati toa nivo bez mnozinstvo Germanci vo timot,nikad.
Prijatelska bese,ama ova e bruka na godinata.
Dvata gola mislam na toj mladicot bea minimalen ofsajd,ama ne e ni vazno toa,vazno 4 gi popija.
Früchtl ima uste leb za jadenje,rano mu e .Na prviot gol stativata ja branese.
Sega Chelsea kakov sex ke im dadat lelele..Na kraj so Inter ke pobedat.