Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alonso si igra super. Ne znam kako moze da kazete deka ne go biva. Jas sum za toj da igra kako stoper so Benatia, a Alaba lev bek vo 4-2-3-1.
Inaku sega so Augsburg ke igraat Kimmich i Alaba stoperi. Bernat lev bek. Alonso e suspendiran. Taski i Riberi se na klupa.
Бенатиа ќе игра мислам со Алаба или со Таски.Ако Таски се покаже ја би го играл него а Алаба како бек.Ни требаат брзи и цврсти играчи за централни дефанзивци.
Strasni maleri se vrtat okolu ekipata cc. Alaba si ostana bez nekoj zab,Vidal ja pukna glavata .
Kakov pas na Thiago a-u.
Lewa se raspuca posledno vreme,ne znae da promasi.Vo top forma e,voedno najdobar igrac vo timot momentalno.
Samo neka ne go stava Ribery protiv kopacive,rizicno e epten.
Ако Тасчи во секој поглед е спремен за со Јуве може да поче заедно со Бенатиа. Бекови Алаба и Лам. Не би требало да има проблем вака.
За Бади не ми е јасно како може толку многу да се повредува.
Колку рекоа дека ќе паузира? 3-4 месеци?
Никој не рече дека не го бива...Само он неможе да игра како стопер,затоа што секоја ситуација еден на еден е изгубена...Има 0 брзина...Ко да речеш Пирло да игра стопер.Тој тип на играч е,дистрибутер.
Он може да игра пред одбраната ко Видал што игра денес.
Бенатиа ќе игра мислам со Алаба или со Таски.Ако Таски се покаже ја би го играл него а Алаба како бек.Ни требаат брзи и цврсти играчи за централни дефанзивци.Се друго ќе е самоубиство.[DOUBLEPOST=1455470705][/DOUBLEPOST]Лам во вториов дел од сезоната![]()
Sto drzese v raka sto mislis ? Oficijalno eden zab iskrsen.Кај си видел проѕирен заб? Леќа беше тоа.
Да не те разочарам, ама ниту еден од овие тројца не е бавен, посебно Барзаљи, кој е брз колку Лихтштајнер.Ако гледаме на тој начин дека Алонсо не е брз тогаш што да кажеме за Барзаљи, Бонучи и Киелини против Робен, Коста и Лева. Ако е така лесно со спори дефанзивци ќе треба да ги смачкаме. Тогаш воопшто не е проблем што немаме здрав стопер бидејќи така ако еднаствно ако си го замислуваме натпреварот на хартија, брзите и бесни против нивните спори дефанзивци шансите ни се многу големи, но на терен нема да биде така лесно.
Rabotata e so Juve ima odbrana postaveno dlaboko na svoja polovina a nie ke igrame presing i ke pritiskame napred na nivna polovina.Ако гледаме на тој начин дека Алонсо не е брз тогаш што да кажеме за Барзаљи, Бонучи и Киелини против Робен, Коста и Лева. Ако е така лесно со спори дефанзивци ќе треба да ги смачкаме. Тогаш воопшто не е проблем што немаме здрав стопер бидејќи така ако еднаствно ако си го замислуваме натпреварот на хартија, брзите и бесни против нивните спори дефанзивци шансите ни се многу големи, но на терен нема да биде така лесно.
Barzagli e baven za taktikata koja Baern ja igra.Tebe ne ti izgleda baven u odbrana koja vi e postavena dlaboko na vasa polovina.Да не те разочарам, ама ниту еден од овие тројца не е бавен, посебно Барзаљи, кој е брз колку Лихтштајнер.
Мора ко магаре претрчва лани против Реал авион помина само не форсира оти е во години батали тоа длабока одбрана, сега фала богу не е Крисијтано Роналдо иако и него го претрча 2-3 патиBarzagli e baven za taktikata koja Baern ja igra.Tebe ne ti izgleda baven u odbrana koja vi e postavena dlaboko na vasa polovina.
Ali u taktika so visok presing ke praime muabet dali e tolku brz ko so mislis.Inace e top defanzivec.