B
Borg_Drone
Гостин
Имаш право, можеби ако се седне на клупа и ги разбере некои работи ќе почне да игра седумдесет минути во топ-форма и ќе ме побие и мене во моите тврдења.Зошто друга причина да наведеш немаш и ти, велиш не знам што му направија али знаеш дека типот има проблем и дека не игра како што треба.Абе да најмногу пола саат можел да игра Рибери во топ форма![]()
Борг_Дроне без навреда ама мислам дека го гледаш Баерн само на резулати и шо читаш на форум. Го направи Рибери ко да има 35+ години. Не зезај во топ форма може да изигра минимум 70 минути на највисоко ниво. После година и нешто ќе ослаби ама човекот е 31 година и тоа наполни пред нецел месец. Незнам шо му направија на таа операција на газот му опадна формата ама и глупиот систем на Пеп каде мораше да влага во средина за Алаба да оди во напад како крило.
Добро, никому ништо, твое мислење многу повеќе ќе ми смета лично ако пријавиш за некаква работа кај некој модератор како некое плачипиченце отколку да кажеш нешто вакво слично.Се виде последно време како играше Рибери.Можел да изигра во топ форма седумдесет минути?Зошто не играше последно време во топ-форма седумдесет минути, ако можел да игра во топ-форма седумдесет минути?Очигледно е дека кај типот нешто не штима последно време.Дали било операција или не тоа не знам, типот има тешки проблеми последно време што укажува донекаде на тоа дека можеби и веќе возраста си го игра своето, сега ако не беше ова вака досега ќе можевме да се потпреме на него во најважните натпревари.Што значи твоево не држи вода, да не се правиме инает со сила како Пепе поради тоа што ни е омилен Рибери.Не играше седумдесет минути во топ-форма Рибери и кога веќе гледаш дека нешто се случува, подобро е уште на време да се реагира.Што, да не нема сиротиот леб да јаде?Ја фатил жената како се ебе со комшијата у амбар? Или пак добил отровање од колбасиците на Ули и го фаќа на секои петнаесет минути тенкосеритис па поради тоа не може последно време да игра како што треба?
Дали ти ќе се согласиш или не, тоа е твое право и немам намера да се расправам за тоа како мало дете за тоа, колку и да не ти се допаѓам како карактер и како член на форумов зошто сум бил ете, предавник за некои работи, сум немал врска и слично.Што друго да ти напишам?И да, натпреваров не го следев зошто бев на работа, немам време јас по цел ден да седам пред компјутер за да го гледам Бајерн.Но и покрај тоа јас ќе го следам Бајерн (кога имам можност) и ќе навивам за Бајерн.
Последно уредено од модератор: