Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да најмногу пола саат можел да игра Рибери во топ форма :pos: :pos:
Борг_Дроне без навреда ама мислам дека го гледаш Баерн само на резулати и шо читаш на форум. Го направи Рибери ко да има 35+ години. Не зезај во топ форма може да изигра минимум 70 минути на највисоко ниво. После година и нешто ќе ослаби ама човекот е 31 година и тоа наполни пред нецел месец. Незнам шо му направија на таа операција на газот му опадна формата ама и глупиот систем на Пеп каде мораше да влага во средина за Алаба да оди во напад како крило.
Имаш право, можеби ако се седне на клупа и ги разбере некои работи ќе почне да игра седумдесет минути во топ-форма и ќе ме побие и мене во моите тврдења.Зошто друга причина да наведеш немаш и ти, велиш не знам што му направија али знаеш дека типот има проблем и дека не игра како што треба.
Добро, никому ништо, твое мислење многу повеќе ќе ми смета лично ако пријавиш за некаква работа кај некој модератор како некое плачипиченце отколку да кажеш нешто вакво слично.Се виде последно време како играше Рибери.Можел да изигра во топ форма седумдесет минути?Зошто не играше последно време во топ-форма седумдесет минути, ако можел да игра во топ-форма седумдесет минути?Очигледно е дека кај типот нешто не штима последно време.Дали било операција или не тоа не знам, типот има тешки проблеми последно време што укажува донекаде на тоа дека можеби и веќе возраста си го игра своето, сега ако не беше ова вака досега ќе можевме да се потпреме на него во најважните натпревари.Што значи твоево не држи вода, да не се правиме инает со сила како Пепе поради тоа што ни е омилен Рибери.Не играше седумдесет минути во топ-форма Рибери и кога веќе гледаш дека нешто се случува, подобро е уште на време да се реагира.Што, да не нема сиротиот леб да јаде?Ја фатил жената како се ебе со комшијата у амбар? Или пак добил отровање од колбасиците на Ули и го фаќа на секои петнаесет минути тенкосеритис па поради тоа не може последно време да игра како што треба?
Дали ти ќе се согласиш или не, тоа е твое право и немам намера да се расправам за тоа како мало дете за тоа, колку и да не ти се допаѓам како карактер и како член на форумов зошто сум бил ете, предавник за некои работи, сум немал врска и слично.Што друго да ти напишам?И да, натпреваров не го следев зошто бев на работа, немам време јас по цел ден да седам пред компјутер за да го гледам Бајерн.Но и покрај тоа јас ќе го следам Бајерн (кога имам можност) и ќе навивам за Бајерн.

Последно уредено од модератор:
На него ли му даде Јуп пауза кога заработи овој некој непотребен црвен, против Бате Борисов ако не се лажам? Изгледа, тогаш паузата даде плод.
Дали беа квалификации или некој друг натпревар, па кога го врати во прв состав по неколку меча, овој апеше по терен.
Глупост направи и тогаш, само што тогаш според мене не беше за директен црвен, а и не верувам дека некој очекуваше директен црвен. И да, тој беше. :LOL:

Do toj natprevar protiv Bate(4-1), Boa bese vo zivotna forma.Dobi crven na centar i sekako deka bese prestroga odlukata.Potoa dobivase epizodni ulogi do krajot na sezonata,a Buyten go zameni.

Lani fenomenalen bese.Sezonava malce poslabo,no bez nego nisto ne pravea.Ubedlivo najdobriot centralen bek vo timot.(y)

Бади е трипати посигурен и постабилен играч од него и е многу побрз , така да мислам дека ако се врати од другата сезона влага у прва постава.Данте веке не ми праи кеиф и не е тој од лани.Давид Луиз да се земе ке биде премија.Младиот Роде доага наредна сезона па Швајни и Кроос малце треба да си ја чукнат главата и да се освестат ако сакаат да играат.
Денес двајцата со Мартинез изгледаа многу посигурно..
Тиаго и Бади се вракаат , Ван Бајтен си оди , Лева и Роде ни доагаат , а Румениге најави трансфери.Ке биде интересно летово..
Не зезај , Боатенг е убедливо најбрзиот централен одбрандбен играч што го имаме. Па Боа беше побрз од Бади пред повредата на лигаментите на Бади, не па сега. За тоа дека е посигурен и постабилен е малку дискутабилно.

Боатенг е физички најспремен кај нас,меѓутоа понекогаш му фали интелегенција....

Не е само до тактиката сезонава,знаеше он и под Хајнкес да прави тешки глупости..У суштина дур не се повреди Бадштубер,Боатенг беше само играч за ротација.

Едноставно му се случува блекаут и праи грешки ко мало дете.

Меѓтуоа кога е сконцентриран е одличен,и доста дисциплиниран али сезонава му е врвот ко шарлатан...За догодина треба у управа да размислат добро како ќе се прави...Очајно ни треба барем еден светска класа централен.

tumblr_n51uqk6wsd1tuktqmo4_250.gif

Каков кичмолом му напраи....омилен потег на натпреварот...

Чиста 10ка за Гетце, утакмица ала Меси/Роналдо/Ибра со 2 гола и асистенција....

Нема сомнеж дека догодина мора да биде ударна игла у Баерн..

Каков кичмолом му напраи....омилен потег на натпреварот...

Чиста 10ка за Гетце, утакмица ала Меси/Роналдо/Ибра со 2 гола и асистенција....

Нема сомнеж дека догодина мора да биде ударна игла у Баерн..
Мора, а дали ќе биде игран во прв состав ќе видиме. Се надевам ќе игра во прв состав. Рибери имал некои незначителни проблеми со грбот, затоа Гетце стартуваше против Хамбург (можда и без тоа ќе стартуваше, којзнае). Ме плаши авторитетот на Рибери да не се испречи пред талентот на Гетце, што беше случај во последниве неколку натпревари. Секоја чест за Рибери, ја има секоја почит од секој фан на Баерн, но сезонава после операцијата е дупка и нема што да се буни ако седи на клупа. Клубот пред сè. Башка, поттикнат од тоа што го покажува на терен, тој сам би требало да даде иницијатива и предлог за да си седне на клупа, како најрационална одлука и мислење.

Мора, а дали ќе биде игран во прв состав ќе видиме. Се надевам ќе игра во прв состав. Рибери имал некои незначителни проблеми со грбот, затоа Гетце стартуваше против Хамбург (можда и без тоа ќе стартуваше, којзнае). Ме плаши авторитетот на Рибери да не се испречи пред талентот на Гетце, што беше случај во последниве неколку натпревари. Секоја чест за Рибери, ја има секоја почит од секој фан на Баерн, но сезонава после операцијата е дупка и нема што да се буни ако седи на клупа. Клубот пред сè. Башка, поттикнат од тоа што го покажува на терен, тој сам би требало да даде иницијатива и предлог за да си седне на клупа, како најрационална одлука и мислење.

Рибери дефинитивно нема да прави проблем,легенда на Баерн е,знае и он дека неможе да ја игра веќе секоја утакмица цела сезона,такада ќе има простор доволно и за него...Али Гетце превзима,и Гвардиола сигурен сум ќе го форсира,годинава вероватно не сакаше да направи раздор па предност даваше на Рибери... Сепак неможеш тек така да го бенчираш,има уште материјал у него.

Светското доаѓа,Франција има солиден состав и сигурен сум дека ќе сакаат да догураат што подалеку...Такада верувам дека доста енергија ќе му отиде во тоа.Не очекувам многу од него во првиот дел од сезоната.

Швајни исто претпоставувам,сооглед на тоа дека и он ќе даде сигурно се од себе за Германија летово,нема вака ко сега да се влече на терен ко старец...Верувам дека чува сили за Бразил...

Господ да чува од повреди,и тоа ќе биде многу битен фактор...Затоа клучно ќе биде летово да се освежи тимот.

Лева,Роде,Алаба најспремни ќе се,они нигде не идат..:D

Лева,Роде,Алаба најспремни ќе се,они нигде не идат..:D

И Бадштубер. :)
Лева, Роде и Алаба ќе одмараат до стартот на подготовките за новата сезона (некаде до јули), а Бадштубер спремен ќе се вклучи на подготовките уште првиот ден затоа што јуни месец ќе тренира. Е сега дали ќе биде тој што го знаеме, дали подобар или полош ќе видиме.[DOUBLEPOST=1399239038][/DOUBLEPOST]

На 9-ти мај ќе дознаеме официјално каков ќе биде домашниот дрес, но најверојатно тој ќе биде што го објави.

Ова предвременово објавување на дресови е едно од најзаебаните работи. Не зборувам за МиаСанМиа, ниту пак за Баерн, зборувам општо што пред да излезе официјалниот дрес веќе се знае каков ќе биде дресот. Тотално ми ја уништува љубопитноста и слатката болка на исчекување пред да излезе официјалниот дрес. Спојлер тамам пред да го гледаш филмот кој со ќеиф си го планирал да го гледаш.

Да можам да го избегнам дознавањето каков ќе биде дресот, би го избегнал.

Миа, ќе повторам, уживај и не ме сфаќај погрешно. И да не го постираше веќе го имав видено некаде (друг ми го уништил ќеифот), што вика Ченто имаме и ние интернет, добри се сликите. (y) :pos:

Kicker (printed): @OfficialASRoma's American owners are willing to sell #Benatia to @FCBayern for a fee of €25m.

Не сум го прател дечково детално,али викаат дека е ѕвер и наводно еден од најдобрите ако не и најдобар централен дефанзивец последниве години во Италија...Италијаниве на форум нека потврдат или поправат...

tumblr_mipts9xn7c1rw46m4o1_500.gif

Ова го нема ни Швајни, ни Крос пичето, ни никој од цел среден ред.
Еби се Пеп уште еднаш!

tumblr_mipts9xn7c1rw46m4o1_500.gif

Ова го нема ни Швајни, ни Крос пичето, ни никој од цел среден ред.
Еби се Пеп уште еднаш!

:pos:

Ај бе па ти не се нервирај,Пеп која пара ја зима па не се нервира,ти живци си кинеш....

Шала на страна,Мартинез од догодина како ДМ,нема тука дебата...Се виде и против Хамбург дека одлично се вклопува и во овој систем на Пеп,плус нема да има потреба догодина од него како дефанзивец пошто јасно е дека ќе се купуваат дефанзивци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom