Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Kicker (printed): @OfficialASRoma's American owners are willing to sell #Benatia to @FCBayern for a fee of €25m.

Не сум го прател дечково детално,али викаат дека е ѕвер и наводно еден од најдобрите ако не и најдобар централен дефанзивец последниве години во Италија...Италијаниве на форум нека потврдат или поправат...

Ѕверка од играч.

@santino можи да ни кажи збор два за играчов. :)

Ние сме тука задолжени со парите в џеб, само чекаме и пикираме играчи. :icon_lol:
Тешко на тимот ако го водевме ние. :D

Ние сме тука задолжени со парите в џеб, само чекаме и пикираме играчи. :icon_lol:
Тешко на тимот ако го водевме ние. :D
Бар Крос веќе ќе беше наш играч, со оглед на коментарите после мечот со Реал. :(

@Mario Gómez Екипава го пикираше Бенатија,како си со обврски,до Рим да отидеме деновиве,Пеп у четврток имал време? :D

МиаСанМиа на Олимпико е више,скаут-рипорт прави...:pos:

Еј пазете таму со парите да не ги загините, сериозна пара е во прашање. Ако треба в чорапи чувајте ги само да не направите беља. :cautious:

Еј пазете таму со парите да не ги загините, сериозна пара е во прашање. Ако треба в чорапи чувајте ги само да не направите беља. :cautious:

Toa Ули се расфрла со пари,ние економични сме...:pos:

Него шта је било са Ливерпулом,се запрепастив кога го видов сеа резултатот после 3-0....??:eek:

@Mario Gómez Екипава го пикираше Бенатија,како си со обврски,до Рим да отидеме деновиве,Пеп у четврток имал време? :D

МиаСанМиа на Олимпико е више,скаут-рипорт прави...:pos:
Не ме примаат у Италија мене, државен непријател сум... санкции братче. Сам си тука.

Toa Ули се расфрла со пари,ние економични сме...:pos:

Него шта је било са Ливерпулом,се запрепастив кога го видов сеа резултатот после 3-0....??:eek:
Да бе и јас пред некое време видов... А искрено сакав да освојат сезонава, многу атрактивна игра покажаа.

Не ме примаат у Италија мене, државен непријател сум... санкции братче. Сам си тука.

Ќе го намамам Мароканчево у Македонија на преговори ќе го носиме у Кавадарци...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom