Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова не го видов. Видео?

Се обидов да најдам нешто ама нема. Мислам дека беше во врска со жолтиот на Манџо, Замер фрустриран тргна накај четвртиот судија и Пеп го запре, во стил 'остај шо ќе се расправаш'. А и како шо читам го напнале малку и новинарите пред утакмица со прашања за Мартинез, Крос итн. :D

:vozbud:
968968_837221299627896_1532571471_n.jpg

Бадштубер голем респект има од мене, бидејќи додека тренирав фудбал како помал, доста многу ми помогна со туториал-от што го има на јутуб. :)

Тоа е тој карактер, Милер. :cuc::cuc:

Сигурно е боље да се адаптираш,отколку да ги имаш Отл, Соса и Карими на клупа....

Мислам дека треба да се прекине со драмата,нека му дадат договор и на Крос и нека ги затнат више медиумиве...Повеќе они направија драма,отколку што стварно е.

Еве го Манџо,два пати стартер си гази,верувам дека ќе продужи да биде у составот.

Abe Luca Toni kine ej! (y)

Majstor za golovi so glava.Go gledav vtoroto,super igrase.

Kakov tandem bea so Ribery. :vozbud:

Inaku Mandzo ke odmara so Freiburg t.e go ispolni limitot so kartonite.

Protiv HSV ne treba da rizikuva so glavnite igraci,ipak tie se rastimana banda,bilo koj da igraat ke pobedat.

Ставот на Милер уште одамна се знае. Поентата му е да ги свести останатите наоколу за да не гледаме себични испади (не дека ги имаше претходно), затоа отворено кажува и баш на тоа потенцира.

Паметно ќе одиграат од Баерн по прашањето на Крос мислам...

Ако гледаме долгорочно,Пеп нема да е вечно у Баерн...Сигурно до крај на договорот.

Поентата ми е,Алкантара ќе биде тука дур е Пеп...Што значи ако не го продужат со Крос може да се случи да го изгуибиме и него и Тиаго што во секој случај ќе биде многу наеднаш...Плус додај тука дека Швајни е 29,Лам е 30 такада тоа се веќе 3,4 играчи кои теоретски може да се случи да ги изгубиме у кратко време,а тоа е тешко да се надомести за било која екипа...

Такада затоа мислам дека е битно да се задржи Крос,да го комплетираме тој костур за у иднината,и да почне да се форсира Хојбјерг...Да се бара замена за Лам...Вазјер незнам што квалитет е...
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 22:37 ---
"Javi Martinez to Real Madrid, Muller, I don't know, to Dynamo Dresden - it's all bulls**t!" Sammer told reporters.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :cuc::cuc::cuc:

Замер да не беше,ништо од овој успех немаше да биде!

Последно уредено од модератор:
Крос е ризик јак,мила душа.

Ама дечкото си одигра покер на првиот натпревар од првата полусезона а зимскиот трансфер период се уште отворен.Агентот беше седнат на неколку места од Кале,Хенес и Дресен во друштво со Мојс.Директен напад.Мислам дека лош покер одиграа со SportsTotal контра раководоството на Баерн.Лошо одигран трнот.Им останува уште риверот.

Знаеме дека истава агенција го застапува и Гетце.Знаеме исто така дека сакаа да постават клауза.Но што се случи ?
Гетце потпиша без клауза.
Значи тие пробаа да ги замрсат сметките и со Гетце,но најверојатно неговата желба да премине во Баерн беше поголема,па не беа во можност да направат поголем притисок и останаа со прстот в уста.

Во овој случај мислам дека Крос игра заеднички со нив.Баерн може да изгуби одличен играч,но не треба да му се покори.Крос би земал поголема плата,ама нема да биде тоа тоа подалеку од Баерн.
Ако замине,ќе замине во најголемиот подем во историјата на Баерн.Не му е сеедно ни него.

Според мене,тој повеќе ќе изгуби.Тимов одигра супер и без него.Нема да биде ништо чудно и да не се адаптира во новата средина.Нормално,ова "доколку замине"е муабетот.Ама уште не е јасна судбината.

Како што се вели дека Гетце зема 7 милиони,да сум ја на местото на Замер не би му понудил повеќе од тоа на Крос..Да бидеме искрени,не заслужува над тоа.Робен со новиот договор ќе заработува 8 милиони.Крос нема толкав импакт како него.

Иако делува како дух често во натпреварите,јас го оправдувам бидејќи тој има задача воглавно да ја пренесува топката и да дели прецизни пасови.Стварно го почитувам,играчиште е,ама па не знам што одигра така глупо,а имаше одиграно највеќе.
Се смири ситуацијата околу Данте,ама изгледа и тој сакаше некоја офанзива да направи.

Замер ја спушти топката,па сега Крос треба да каже што како.Има "војна" преку медиумите,а Замер за тоа е махер.

Чука на вратата Хојбјерг,а и баш таа позиција ја игра тој.Најпрво играше како полушпиц,потоа малце подоле и се врти дури и како ДМ.Но оригинал МЦ е.Новиот Крос,но делува многу поексплозивно.Го има стилот на Мартинез,за тоа малку што го имам гледано.Игра без страв.

Шансата за Хојбјерг да успее е огромна,ако остане Крос обавезно да се пушти на калење.Екичи одлично помина во Нирнберг,за Алаба да не зборам во Хофенхајм,иако играше во средината.А Крос во Леверкузен растури.:cuc:
Ќе има огромен интерес за негова позајмица од бундеслигашите.Баерн кога праќа,праќа саглам играчи.Гладбах,Аугзбург и Маинц ми изгледаат како тимови во кои би се вклопил одлично.

Исто и за Грин.Обавезно да се прати на позајмица,ќе експлодира.Да не чекаме да биде late bloomer.

Шопф исто го земаа во Трентино и Доха.20 години наполни.
Не знам каква ќе биде иднината со Ранковиќ,ама во 23 натпревари 14 асистенции.Левиот бек Салахи тренира со првата екипа.Може го спремааат за замена на Алаба.Маркуц и Хаглер се исто така најавени таленти.
Сите овие се во најдобрите години,доколку не влезат трета лига Баерн II,со останување само може да стагнираат.

Иако најпрво да видиме дали вториот тим ќе напредува и дали ќе оди во 3-та лига.Изгубија од сите ривали,тоа е лошо,иако се прво место се уште.
Доколку влезат трета лига,и тука може да ги остават,сепак тоа е професионална лига.А четвртата не е.

Инаку единствениот поасален играч од одбраната,Бено Шмитц ќе оди во Салзбург од на лето,а ќе игра за вториот тим најпрво т.е за Лиферинг.

He also talked about TV-Expert Francois Gallardo who was expecting that Javi will go to Madrid and Muller to Barca,

"I don't know this guy and I don't know his mental abilities :cuc: , he talked about Javi and Muller, and just thinking for second that they could do that upsets me a little bit".
.

Браво жути,легенда со нецели две години.:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
media.media.4d89231d-33e2-40fd-88c4-234d3e9d76d2.normalized.jpeg

i definitvno ribery ke go propusti natprevarot so arsenal
:(

Ако збориме реално, да губиме што не игра Рибери, ама некогаш многу ме нервира многу шанси упропастува со неговите дриблинзи, многу ретко му успеваат, некако соло игра, додека Робен стана тимски играч скрос. Се надевам ќе се врати за реваншот.

Него да не има информации Швајни кога се враќа?

:(

Ако збориме реално, да губиме што не игра Рибери, ама некогаш многу ме нервира многу шанси упропастува со неговите дриблинзи, многу ретко му успеваат, некако соло игра, додека Робен стана тимски играч скрос. Се надевам ќе се врати за реваншот.

Него да не има информации Швајни кога се враќа?

Швајни може да е на клупа сеа со Хамбург или најкасно со Фрајбург у сабота!

Мартинез се врати,што страшно ме радува.Битен играч ќе биде за со Арсенал..

Штета за Рибери,ќе имаше простор да ги буши по крила,али од друга страна Гетце па е во одлична форма и мора да игра.

Како и да е,нека не ве лаже умот утакмицата со Ливерпул,ЛШ е ова,ќе биде напето,треба стабилна дефанзива и средина на терент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom