Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu ljuta utakmica ... neka gi vadi onie pobitni igraci oti ovie se reseni da kopaat denes ne da igraat fudbal ...

Лоши први 10 минути,одличен останатиод дел...

Манџуќич мислам ќе го истепаат до крај,душата им ја извади.:pos:

Тешка утакмица ко што се очекуваше,копачишта се овие Нинберг,али борбени и нашите,задоволен сум!

Лам доби жолт и постигна гол на овој натпревар. И двете работи многу ретко ги гледаме од него. :D

Овакви утакмици до пред 3 години или ги губевме зорле или нерешено 100%

Рутина. Сакав да пишам некој пост да ги испофалам ама шо ги ебам. Инаку Пеп и Самер можат да напраат Крос да потпише нов договор за помалце пари од што зема досега. :D

Ајде дајте ги Арсенал, доста вакви тимчиња. :D

За промена тепавме у Нинберг....

Освен првите 10 минути,се друго беше на ниво...Рутински ја контролираа утакмицата,и да беа малце поприбрани коа требаше и поголема разлика ќе направеа.

Како и да е,битна тешка победа,и сеа полека може да се концентрираат на ЛШ!

Манџо ГРИЗЕ!!!

За промена тепавме у Нинберг....

Освен првите 10 минути,се друго беше на ниво...Рутински ја контролираа утакмицата,и да беа малце поприбрани коа требаше и поголема разлика ќе направеа.

Како и да е,битна тешка победа,и сеа полека може да се концентрираат на ЛШ!

Манџо ГРИЗЕ!!!
Е шо ти прај клупата значи, седни го малце 2-3 утакмици, и кога ќе ги пуштиш као животни се. Сега Крос хеттрик против ХСВ ќе прај. :D

Е шо ти прај клупата значи, седни го малце 2-3 утакмици, и кога ќе ги пуштиш као животни се. Сега Крос хеттрик против ХСВ ќе прај. :D

Пеп денес сто посто дур им кажувал кој ќе игра,го видел 4тиот гол на Ливерпул,и му рекол на Крос седи мали,ќе ми требаш за една друга утакмица...:pos:

Рутина. Сакав да пишам некој пост да ги испофалам ама шо ги ебам. Инаку Пеп и Самер можат да напраат Крос да потпише нов договор за помалце пари од што зема досега. :D

Ајде дајте ги Арсенал, доста вакви тимчиња. :D

Цел муабет од последнава недела сведен на една реченица. :ROFLMAO:
Иначе нема шо да се коментира за утакмицата. Едино за случката 'Замер, Пеп и судиите'.

Цел муабет од последнава недела сведен на една реченица. :ROFLMAO:
Иначе нема шо да се коментира за утакмицата. Едино за случката 'Замер, Пеп и судиите'.

Е ова не го видов. Видео?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom