Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.572
- Поени од реакции
- 26.737
Утре е можно Рибери да не игра. Мартинез нема ни да отпатува со тимот за Гладбах. И без Швајнштајгер секако. Робен можеби ќе изигра неколку минути.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Крос сигурно ќе продолжи. Немајте гајле за тоа. Пред некој месец читав како кажува дека му лежи таа филозофија на Пеп, а и гледаме дека се повеќе напредува. Па можам и да кажам дека највеќе се вклопи во тие шеми на Пеп и брзо научи од Пеп за тоа како треба да играат и што бара тој од нив во играта.
Според мене најдобар играч во првиот дел од сезоната беше Крос.
За со Гладбах ќе биде многу тешко.У последните 20 утакмици мислам Баерн има само 3 победи у Гладбах.....
Гладбах пак се добри како што беа пред една сезона, нели со Ројс и Данте. Минатата сезона си имаа проблеми, но сезонава Фавр пак ги среди. Опасни се и ќе се борат до крај со Шалке и Волфзбург за 4-та позиција.
Klupava smeski.Sto go macele samo Robben da patuva ne znam.
Martinez i Basti imaa slika so fizioterapevtite,a Ribery isto vo Minhen ostanal poradi povreda.
Pep nezadovolen od Mandzukic bidejki ne treniral kako sto treba.Zatoa e kaznet..Da ne go zemes barem kako rezerva zvuci seriozno.
Mene mnogu raboti ne mi se svigaat sezonava no zaslepeni sme od dobrite rezultati.Ова не ми се свиѓа ич.....може да ни биде проблем сезонава тоа...