Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Утре е можно Рибери да не игра. Мартинез нема ни да отпатува со тимот за Гладбах. И без Швајнштајгер секако. Робен можеби ќе изигра неколку минути.

Нели сите ќе беа спремни за вториот дел од сезоната ебате....

Пак пола екипа нема.Преку кур од ова повредиве више,мислам на Пеп коса ќе му порасне.

Неможе 3 утакмици да се сврзат со иста средина на пример.

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2014/01/24/4565431/bayerns-kroos-talks-stall?ICID=HP_BN_1

А и овој Крос нешо дупи,се полакомил....

Крос сигурно ќе продолжи. Немајте гајле за тоа. Пред некој месец читав како кажува дека му лежи таа филозофија на Пеп, а и гледаме дека се повеќе напредува. Па можам и да кажам дека највеќе се вклопи во тие шеми на Пеп и брзо научи од Пеп за тоа како треба да играат и што бара тој од нив во играта.

Според мене најдобар играч во првиот дел од сезоната беше Крос.

Крос сигурно ќе продолжи. Немајте гајле за тоа. Пред некој месец читав како кажува дека му лежи таа филозофија на Пеп, а и гледаме дека се повеќе напредува. Па можам и да кажам дека највеќе се вклопи во тие шеми на Пеп и брзо научи од Пеп за тоа како треба да играат и што бара тој од нив во играта.

Според мене најдобар играч во првиот дел од сезоната беше Крос.

Многу е зрел станат....

И му одговара оваа тактика,има повеќе слобода,плус доста помага и у дефанзивните задачи.

Порано со Швајни коа ќе го ставеа како 6ка се губеше некако у негова сенка,не идеше напред толку.

За со Гладбах ќе биде многу тешко.У последните 20 утакмици мислам Баерн има само 3 победи у Гладбах.....

За со Гладбах ќе биде многу тешко.У последните 20 утакмици мислам Баерн има само 3 победи у Гладбах.....

Гладбах пак се добри како што беа пред една сезона, нели со Ројс и Данте. Минатата сезона си имаа проблеми, но сезонава Фавр пак ги среди. Опасни се и ќе се борат до крај со Шалке и Волфзбург за 4-та позиција.

Гладбах пак се добри како што беа пред една сезона, нели со Ројс и Данте. Минатата сезона си имаа проблеми, но сезонава Фавр пак ги среди. Опасни се и ќе се борат до крај со Шалке и Волфзбург за 4-та позиција.

Голем предизвик ќе бидат утре....Ако ги победиме ќе биде голема победа.

Тактички у Бундес после Дортмунд се најзахтевна екипа.Играат ко едно,а имаат и добри поединци.

Со Јуп со нив имавме многу проблеми.

Ноер​
Рафиња Боатенг Данте Алаба​
Лам​
Шакири Тиаго Крос Геце​
Милер​

Ноер - Рафиња, Боа, Данте, Алаба - Лам - Шакири, Тиаго, Крос, Гетце - Милер.

Манџукич, Рибери и Мартинез не се во тимот.

Нема да можам да го гледам натпреварот. На роденден сум, па ако може некој да прати линк од каде ќе можам да го симнам натпреварот да го изгледам утре.

пак со комбиниран состав ај со среќа
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 20:18 ---
пак со комбиниран состав ај со среќа

Klupava smeski. :D Sto go macele samo Robben da patuva ne znam.

Martinez i Basti imaa slika so fizioterapevtite,a Ribery isto vo Minhen ostanal poradi povreda.

Pep nezadovolen od Mandzukic bidejki ne treniral kako sto treba.Zatoa e kaznet..Da ne go zemes barem kako rezerva zvuci seriozno.

Klupava smeski. :D Sto go macele samo Robben da patuva ne znam.

Martinez i Basti imaa slika so fizioterapevtite,a Ribery isto vo Minhen ostanal poradi povreda.

Pep nezadovolen od Mandzukic bidejki ne treniral kako sto treba.Zatoa e kaznet..Da ne go zemes barem kako rezerva zvuci seriozno.

Ова не ми се свиѓа ич.....може да ни биде проблем сезонава тоа...

Ова не ми се свиѓа ич.....може да ни биде проблем сезонава тоа...
Mene mnogu raboti ne mi se svigaat sezonava no zaslepeni sme od dobrite rezultati.

Bez glavnite igraci ne znam sto da ocekuvam.Se nadevam nema da bidat staticni,zasto protiv Gladbach so takov pristap nisto.

Shaqiri mora da se nametne,ima sansa pa da vidime.

семоќниот пеп ако кикснат денес има да летаат критики ама според мене моќен е баерн не треба да има проблем

Matthias Sammer: "We are Bayern Munich. Mario Mandzukic hasn't trained well and Pep decided not to put him in the squad."

:o :o

дајте добар стрим... на ТВ ќе глеам ракомет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom