Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако играте како во прво полувреме, посакувам во 1/4 финале да се паднете со Челси- секако ако пројдат 1/8 финале и двете екипи :)

Добро прво полувреме....очекував дека ќе бидат тврди Гладбах али ги контролираме...

Доста се живи у напад,без разлика што ги нема Робери,Гетце е феноменален,Шаќири исто се труди,Милер делува ко препороден.

Али спизде Замер на аутот на Гладбах коа ни напраи брз напад....:pos:

Ако играте како во прво полувреме, посакувам во 1/4 финале да се паднете со Челси- секако ако пројдат 1/8 финале и двете екипи :)

Сакаш да кажеш дека на контри Ето ќе не реши?

iako na oko igrava nie top no nekako nmogu rizicna edna sitna greska mnogu lesno mozeme da primime gol

Сакаш да кажеш дека на контри Ето ќе не реши?

не играат доста играчи свесен сум за тоа, Тиаго и Геце го тупат премногу и неми се некако супериорни како ланската година, ја нема таа игра по која беа препознатливи, кога Барселона незнаеше кај е излезот после утакмицата.
Среќа у Прага што не играше....:D
Во Прага, ако се добро сеќавам тепавте на пенали со играч плус, така да и не бесте некој подобар противник.

iako na oko igrava nie top no nekako nmogu rizicna edna sitna greska mnogu lesno mozeme da primime gol
Офанзивно, многу високо игра одбраната, Лам не е некој моќен робусен ДМ, офанзивни крила...
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 21:31 ---
не играат доста играчи свесен сум за тоа, Тиаго и Геце го тупат премногу и неми се некако супериорни како ланската година, ја нема таа игра по која беа препознатливи, кога Барселона незнаеше кај е излезот после утакмицата.
Во Прага, ако се добро сеќавам тепавте на пенали со играч плус, така да и не бесте некој подобар противник.
Ок не бесмо бољи, врати се у дувлото сеа.

Офанзивно, многу високо игра одбраната, Лам не е некој моќен робусен ДМ, офанзивни крила...
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 21:31 ---\.

pa da no i vaka nee loso koga ke ni se vreti Shwaini drug moabet ke pravime...

--- надополнето: 24 јануари 2014 во 21:31 ---

Ок не бесмо бољи, врати се у дувлото сеа.

треба да га издркаш најверојатно, много тестестерон у организам не е убава работа, а сга молим те да одјебеш.

^^^^^^
1310566609761.jpg

Ние ве издржавме у Прага со нов тренер,тактика и пола екипа без припреми направени,а не па после 6 месеци играње под Гвардиола....такада ја би пазел што посакувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom