Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека ако може Баерн зимава да договори опција што на Пеп ќе му одговара поише за централен,одма ќе го пушти...Ама искрено не гледам баш,или они може имаат нешто.

Е сеа фората е плус што у зима Баерн обично не фрла пари,такада некој светска класа тешко да се донесе плус нема да може ЛШ да игра сигурно.

Иначе могуче е Јунајтед да му нудат и побогат договор,пошто Баерн нема да му понуди поише од 2 години продолжување и он го знае тоа....

Чудно е што ниеден германски весник нема пишано за ова,могуче да е патка.
Најверојатно е без везе шпекулација, штом е со Јунајтед па уште посигурно е дека е без везе пошто нив ги поврзуваат со секој трет играч, па можно е и у Бразил нешто да претерале со неговата изјава. Да се разбереме, паднат е у форма ама не е до толку да го бркаш, иако имам чуство дека Пеп не е нешто задоволен со него, мада повторувам дека само е чуство некое. А исто може да глуми лудило да добие солиден договор, тактика.

ман утд се поврзува со245432457886543213466788654 играчи а читам и реал го сакале милер 45 милиони давале

Nema ekipa sto prodava klasa centralen bek na sred sezona.Problem e sto podobrite igraat i LS.

Benatia od Roma mi izgleda kako super igrac,ama i tie pocnaa da se pojacuvaat i sakaaat povtorno da zastanat na zdravi noze.Ke baraat jaka para obavezno.
+ znae da igra 3-5-2/3-4-1-1,formaciite sto gi probuvase Pep.Udineze stil.
Negde pisuvase deka i namerno gi zbudalel so novi taktiki protiv Salzburg,za da osetat sto e poraz.Normalno toa samo Pep go znae,nisto cudno. :-)

Sepak od ljubov ne se zivi,trebaat pari a toa mozebi go ima na um Dante.Ke saka pogolem i pobogat dogovor.Nekoja ekipa ke se fati na mamkata.
Ete City i Real po 20-25 milioncinja bi ponudile za nego.Mozebi i Junajted.

Realno toa e golema para za nego bidejki mislam deka toj moze samo da nazaduva,maksimumot mu bese lani.

Sezonava dosta promenlivo igra(malku krivicata e i od Pep,bidejki go tera da igra mnogu so topkata) i Boateng 'pati'.

Upravata si ja znae rabotata,a kako glaven Sammer za ovie raboti siguren sum deka nema da dozvoli da se sluci ova.Da ne se sluci greskata so Lucio bez dobra zamena.

Inaku Gladbach zaebana ekipa ama mora da padne.Veruvam deka Salzburg gi zeznaa.

Nema ekipa sto prodava klasa centralen bek na sred sezona.Problem e sto podobrite igraat i LS.

Benatia od Roma mi izgleda kako super igrac,ama i tie pocnaa da se pojacuvaat i sakaaat povtorno da zastanat na zdravi noze.Ke baraat jaka para obavezno.
+ znae da igra 3-5-2/3-4-1-1,formaciite sto gi probuvase Pep.Udineze stil.
Negde pisuvase deka i namerno gi zbudalel so novi taktiki protiv Salzburg,za da osetat sto e poraz.Normalno toa samo Pep go znae,nisto cudno. :)

Sepak od ljubov ne se zivi,trebaat pari a toa mozebi go ima na um Dante.Ke saka pogolem i pobogat dogovor.Nekoja ekipa ke se fati na mamkata.
Ete City i Real po 20-25 milioncinja bi ponudile za nego.Mozebi i Junajted.

Realno toa e golema para za nego bidejki mislam deka toj moze samo da nazaduva,maksimumot mu bese lani.

Sezonava dosta promenlivo igra(malku krivicata e i od Pep,bidejki go tera da igra mnogu so topkata) i Boateng 'pati'.

Upravata si ja znae rabotata,a kako glaven Sammer za ovie raboti siguren sum deka nema da dozvoli da se sluci ova.Da ne se sluci greskata so Lucio bez dobra zamena.

Inaku Gladbach zaebana ekipa ama mora da padne.Veruvam deka Salzburg gi zeznaa.

Као Чак Дејли што им направи на Дрим Тимот 92ра,коа им пуштил колеџ деца и ги остаил како сакаат да играат,и на крај коа изгубиле трчале пола клупа да го искључат семафорот да не видат новинари.....???

Ептен мангупски потег би бил тоа,али веч виџен...:D

Што е работава со Данте, молел да дојде во Јунајтед? :sneaky:

Што е работава со Данте, молел да дојде во Јунајтед? :sneaky:

Еј остај се,има кризен состанок у штабот на Баерн,5-6 играчи се заканиле со штрајк со глад ако не ги пуштат у Јунајтед...:icon_lol:

WOW

Лам и Данте се неполн месец разлика, дали ова ти значи дека и Лам го достигнал максимумот? Пошто не гледам друг критериум...
И дали секој кој наполнил 30 години, а е централен бек го достигнал максимумот???

Целата реченица ти е нубска како да имаш 13 години. Изиграл една полусезона не толку добро како лани и ајдеее, максимумот му бил лани. На Швајнштајтер со повредите од кога му помина максимумот по твое??? Smart ass

Абе оди гони се у курац ти више,на стапов ми се качи.Па уште ваѓаш реченица од контекст.:facepalm::tapp:
Стварно неподнослив си.

Лам го споредуваш со Данте,бегај бе таму.

Кај виде дека спомнав дека има 30 години па бил стар или што ти ја знам што ?

Спомнав само дека Данте го исполни максимумот и нема што да понуди веќе.И тоа е факт.Ако не гледаш,стави наочарите.

За Данте 20-25 милиони ? Ќе прифатат со две раце.

Изиграл една полусезона не толку добро како лани и ајдеее, максимумот му бил лани. На Швајнштајтер со повредите од кога му помина максимумот по твое???
Дно дна,не ти личи на годините што ги имаш мада не знам колку имаш.
За жалење си ..

Dante, who is 30 and won last season's Champions League, told Fox Sports Brazil: "I'm thankful for the Manchester United interest. It will all be sorted out by the end of the month. We have to wait until 31 January because there is a lot going on."

However, with Dante in contract negotiations with Bayern, his agent hinted that the Brazilian might be using United as leverage.

"There is no way that is going to happen. There is no agreement with Manchester United. He is not going to leave Bayern in the window," Marcus Marin said.

"At the moment Bayern are the only people we have spoken to anyway because we are talking over a new contract. We are still waiting for an answer from them and, although things happen very quickly in football, until that situation changes, we cannot speak to anyone else anyway.

"Dante is at a crucial stage of his career, so he needs to think about one last big contract. He has had a brilliant year and won several medals so we know how important the next few months will be. We are hoping that something can be resolved before the World Cup."
Агентот си пуштил некое муабетче за да неговиот играч Данте земе добра пара за последниот договор.Најдол кај Баерн такви заебанции да прави.

Ако и Данте е кумашин во ова,дефинитивно еден ужасен потег на сред сезона од негова страна.Ќе заврши сезоната,нека си кројат бизнис планови со управата или потенцијалните купувачи.(n)

Еден поздрав од Леванголски ;)

Кај виде дека спомнав дека има 30 години па бил стар или што ти ја знам што ?

Спомнав само дека Данте го исполни максимумот и нема што да понуди веќе.И тоа е факт.Ако не гледаш,стави наочарите.

Јас ти вадам реченици од контекст? Ти прво сам со себе не си на чисто...
По кои критериуми го исполни максимумот, ој ти голем стручњаку? Оваа сезона игра со една нога? Му фали рака, што?
Што е тоа кај Данте што НИКОЈ од Баерн, а богами и од форумов не го знае, а го прави Данте со исполнет максимум?
Како проценуваш ти кој фудбалер е со исполнет максимум, а кој не? Гледаш на кугла?

Прво викаш да не го споредувам Лам со Данте, после викаш кај си спомнал 30 години?
Кој ти е на тебе, дечко, критериумот за тоа кој го има достигнато максимумот?

Според мене, и Лам оваа сезона е БОТ (за разлика од лани) затоа што игра на средина каде е 100000 пати послаб од десен бек. Имавме среќа што до сега не сме играле двомеч против стварно јака европска екипа (освен со Сити кои не исплескаа дома). Е тек тогаш ќе видиме Лам на средина што може, а што може Рафиња на десно. Не знам на која утакмица се изротираа, па Лам дојде на старата негова позиција. Одма се осети кој е кој. Плус Робен игра полошо со Рафиња позади него. Исто како што и Рибери игра полошо со Контенто позади него.

Сеуште сум убеден дека Лам на средина на терен му е глуп потег на Пеп. Повредите во целата екипа до сега му го оправдаа истиот. Но против стварно јаки екипи Рафиња ќе не кошта пролаз натака, убеден сум во тоа.
Ако со цел тим здрав Лам продужи да игра на среде, а Рафиња десен бек... не очекувам далеку во ЛШ да стигнеме.
Глупо е со толку таленти и тренирани фудбалери за во средина да го играш Лам кој цел живот игра или десно или лево позади.
Не е поентата дека Лам е лош играч, поентата е дека зема место на некој МНОГУ подобар од него на таа позиција, а на десен бек имаме играч МНОГУ полош од Лам.

Рибери Робен

Крос

Швајнштајгер - Лам

Алаба - Данте - Боатенг - Рафиња

или

Рибери Робен

Крос

Швајнштајгер - Мартинез

Алаба - Данте - Боатенг - Лам

?
Одговорот е многу јасен

И престани да вреѓаш, не си на пазар. Бот

Леле си надробил еден куп работи,дваесет пати го дополни.

Свака му част на Пеп што го стави да игра Лам во средина,тоа беше магичен потез.Затоа јас го поштувам,знае да направи од ништо нешто.

Pep-Guardiola-Bayern-Muni-008.jpg

Не не,тоа продаден е,али му немаат уште кажано....:pos: Новинарите вчера објавија нели....
да да само треба да се договорат за ситници околу тоа дали ќе лета за манчестер или со автобус ќе оди:pos::pos::icon_lol:
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 23:35 ---
Не не,тоа продаден е,али му немаат уште кажано....:pos: Новинарите вчера објавија нели....
да да само треба да се договорат за ситници околу тоа дали ќе лета за манчестер или со автобус ќе оди:pos::pos::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom