Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Арапиве полудеа во врска со утрешниот меч, бетер од Македонците кога беше кошарката. :D
Пеп кажал дека утре ќе се игра против цела земја, а не само против една екипа.

Едит:
На официјалниот фан пејџ на Баерн на Фејсбук.
Arabians.png

Arabs.png

Хехе не игравме ова коло а сепак најголеми победници на колото (y)

Ќе има на некоја програма пренос или ќе треба да се бара стрим? :)

Каква несериозност од одредени играчи.
Шаќири го боли стапот,си шета по теренот.
Денешниов Нојер е тој од првата сезона.Два грешни пасови од кој едниот не знам како не влезе в гол.Сврте тачно до статива.

А највеќе оној дегенон Рафиња,да му ебам семката глупа.Еј отишол на пола терен и има еден куп играчи,дали лево,дали десно ,тој све на Нојер му ги враќа.Имаше над 10 паса такви.Два од тие беа дури и опасни ама добро не се којзнае што овие Казабланка.

Немаат класичен плеј,имаше доста ситуации кај што не можат да ја изнесат топката.Со Раја да се мачиш да ја извадиш топката.
Лам е мисловна именка во оваа екипа на позиција 6.Ќе се упропасти тој,ќе се заборават неговите пробиви,но него му се свиѓа новава позиција џабе ни е нас.

Како се напизди Пеп со Нојер,а и со играва дефинитивно!Свака му чест,мора строго со ваква несеризност.

Добра одлука би била да ги пушти младинците,тие ќе бидаат мотивирани бидејќи другиве се демотивирани без разлика на трофејот.

Верувам дека Пеп ќе ги построи како полтрончиња во соблекувална и ќе ги научи на некои работи.(y)

Инаку трофејот е наш,за тоа не се секирам,но играта не е.

За Ноер се слагам 100%, за Шаќири не знам шо мана му најде баш напротив ми беше активен и кога после први 20тина минути виде дека не добива топки смени страна и почна кон средина да влече.

А дека Пеп редовно добива blow jobs од Рафиња во меѓувреме е јасно :pos:

Рибери ми беше некако тапа, ниеден дриблинг не му запали. Кроос многу активен ама имаше и неколку многу лоши пасови да ти се дигне коса (шо ја неам).

Се на се на време доаѓа паузава, незаинтересираното второ полувреме со Сити и ова денес со Мароканциве за мене е доволен доказ. Јасно ми е дека во една долга сезона мора да се чуваат и да не се цедат во секој натпревар ама понегокаш е тешко да се прешалташ од прва во петта брзина (еве како со Сити кога не можеа да се врата во игра откако заспаа...).

На крај па и не му се сеќирам многу - сигурно нема да дозволи Пеп вака да влезат во вториот дел од сезоната. Се враќаат и Швајни и Робен така да...

УЖИВАЈТЕ сега за сега! Ја крунисавме најдобрата сезона во историјата на клубот!

Јасно ми беше дека второ полувреме ќе им опадне мотивацијата кога веќе знаеа дека пехарот нема каде да има бега, ама мене како гледач и навивач ми се приспа во второ полувреме. Според мене, играч на мечот- Данте.

Инаку, се на се, добра утакмица, полна со респект на двете страни. Дури ми беше интересно кога за најмало фаулче ќе си подадат рака, ќе се поздрават. Абе да ти е милина да гледаш :)

Нека ни е четсита и оваа титула и да се множат :cool:

Ќе им дојде како кец на десетка одморчево.
Огромна среќа е што не се игра фудбал еден месец во зимава бидејќи играат многу послабо тогаш,ова веќе неколку години го приметувам.Варираат многу игрите од натпревар во натпревар.

Рибери многу незаинтересиран денес,ноншалантен пристап кон играта и стварно се чудам зашто не побара самиот замена.Направи три спринта прво полувреме и потоа си пешачеше.

Стварно ми е многу жал за Лам,ќе доживее голема стагнација дефинитвно, ако продолжи во средина.

Единствен играч во екипава констатно што е мотивиран е Робен.Значи нема промашај за овој човек.Точно е дека може да изигра многу јак натпревар,да дава голови или асистенции и точно е дека може очаен да биде во тој сегмент на друг натпревар но тој сепак ствара шанси кога и да игра.А другиве играчи ако 'закржлават' им нема спас.

Да беше тој ќе им стиснеше и на двете екипи по некој гол,посебно на мароканциве кој играа доста високо и им дуваше промаја во одбраната нон стоп.

Едноставно очекував дека ќе ја завршат годинава со стил,со голема победа и одлична игра но изгледа премногу надежен бев ,па затоа и се разочарав од натпреварот. :unsure: :(

Некако како да беа и договорени да не ги наполнат до крај,сепак гледаше принцот а тие домаќини.:гик:

Инаку треба во наредната година да го проба Тиаго како полушпиц,мислам дека може подобро да одигра отколку во срединава поназад.Премногу ротира на теренот.
Да се заменат со Крос.

Петтиот трофеј ќе стигне во Минхен а тоа е најважно.:cuc::love:

Еден месец без фудбал!

Вие па ги оценувате играчите од денешниот натпревар, они самите не се замараа толку.

Ај па догодина да го браниме и овој трофеј
--- надополнето: 22 декември 2013 во 02:07 ---
Ај па догодина да го браниме и овој трофеј

Bayern leave Morocco with not only the FIFA Club World Cup trophy, but also with the honour of finishing as the fairest team of the tournament. FCB stars also took two of the three individual awards: Franck Ribéry won the adidas Golden Ball as best player and Philipp Lahm claimed the Silver Ball. Ribéry was also voted best player of the final. Last but not least, the victory earns Bayern the privilege of adding a new badge to their shirts, officially naming them FIFA World Champions for the next year. All in all it is a true highlight to end a record-breaking year.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom