- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.090
- Поени од реакции
- 6.752
Нико Вилијамс, Заха, Тросард, Леао, Диаби... Верувам дека ќе се донесе некој ако Артета мисли дека е прав.А сега што!? Има некој идеја ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нико Вилијамс, Заха, Тросард, Леао, Диаби... Верувам дека ќе се донесе некој ако Артета мисли дека е прав.А сега што!? Има некој идеја ?
Не сум баш сигурен дека Мудрик има покажано повеќе од Нико Вилијамс на пример. Заха може да го бутка Мартинели + нема скапо да не кошта оти му истекува договор. Леао е 10 класи подобар од Мудрик и подобар е од Мартинели ( океј не знам за ова, срцево ми вика дека не е хаха ) .Сите овие нема да направат никаков импакт во Арсенал и никој од нив нема да може да му парира на Мартинели. Или, со други зборови ќе бидат дебела резерва која ќе пополни само број. Мудрик, немаше да биде таков. Дечкото има огромен потенцијал, иако сеуште далеку од рафиниран, ама се гледа тоа. Огромен губиток е за нас, посебно што беше таргетиран со месеци унапред и ни беше прва опција, дури и пред Жао Феликс.
Артета има кажано дека ќе земат играч само што може да направи импакт во екипата, а не само да пополни број. Овие, само за бројка се да пополнат. А ние сме тенки на бројки и може тоа да ни се обие од глава краткорочно. Долгорочно, ќе биде уште еден грешен потег ако ги потпишиме.
Со други зборови, ова е ситуација на магарето и змијата.
Се надевам дека имаат план Б, ама чисто се сомневам. Крило најверојатно нема да потпишиме.
Не сум баш сигурен дека Мудрик има покажано повеќе од Нико Вилијамс на пример. Заха може да го бутка Мартинели + нема скапо да не кошта оти му истекува договор. Леао е 10 класи подобар од Мудрик и подобар е од Мартинели ( океј не знам за ова, срцево ми вика дека не е хаха ) .
Ако се точни бројките, ние сме нуделе 40к плата, Челзи 200к плата. Не можеме да се бориме со ова, а очигледно не ни сакаат во управа заедно со Артета да се борат со вакви луди работи.Дечки, баш ми е криво за Мидрик. Мислам дека ќе беше полн погодок![]()
Најдобро е да се воздржиш од коментар. 10та минута не е период за да се сере по играчот.Ако не победат денес, Еди крв да сере!