Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицава утре доби уште поголема тежина.

И бод да е, се прави предност. Ни одговараше овој пораз на Сити.

Челзи се ненормална работа хахаха
Ма дебили! Ме занима ако Арсенал го таргетира Величе Шумуликовски дали и по него ќе тргнат!

Него Украинциве ме напнаа, ебате вештачката екипа! Шупци

Аууу Челзи ќе ни го украдат пред нос. Мислам дека одлично ќе се вклопеше кај нас и стојам на тоа дека ќе биде фантастичен играч.

Штета.

Претеризам од цена. Ако не му легне лигата и/или системот на Потер, ќе стане верзија на Пепе. Ич не жалам. На крај оди во вештачки клуб што не знае каде тера изминатите години.

И да, мило ми е што не се опари Шахтар од нас.

100м за играч од украинска лига не фала иако и мене играчов не ми делува на лош има завиден дриблинг завидна брзина ама како ќе се покажи во ПЛ е непознаница.Шахтјор споредуваа Грилиш со Мудрик а допирни точки нема едниот главен играч од ПЛ тим башка енглез што му додава плус 20,30% на цена ако приватевне бетер од Сити за бетер од Челзи тешко дека некоја екипа е класика пластика.

Да не се праиме сеа, одличен трансфер ќе беше, ама 100м и 200к за 22 годишен се ненормални пари. Челзи букванлно не следат нас, не им ја разбирам трансфер политикава + имаат 30 сениори во тим. ФФП на апаратима.
Автоматски споено мислење:

Овој тверка цел месец за нас, става сториња, се слика во пижами од Арсенал, пишува дека Артета е топ тренер, буквално плаче да дојде кај нас и фаќаат ненормалниве си викаат дај да го земеме хахахахха

Да не се праиме сеа, одличен трансфер ќе беше, ама 100м и 200к за 22 годишен се ненормални пари. Челзи букванлно не следат нас, не им ја разбирам трансфер политикава + имаат 30 сениори во тим. ФФП на апаратима.
Автоматски споено мислење:

Овој тверка цел месец за нас, става сториња, се слика во пижами од Арсенал, пишува дека Артета е топ тренер, буквално плаче да дојде кај нас и фаќаат ненормалниве си викаат дај да го земеме хахахахха
Артета знае каков профил му лежи во системот, а копирањето на таргети не знам колку е паметно. Баш ќе гледаме како ќе се развива во Челси.

Има еден куп играчи за избор јас не знам зошто и се форсираше толку пари за бекап опција за лево крило иако ми се допаѓаше играчот не верувам дека ќе го испаднеше мартинели од игра.Иначе можи да се оди на некој од крилава од Барса на позејмица кој било кој не им е потребен од Рафиња Торес или Фати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom