Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
треба на позајмица да се прати, нека го дадат во Барнли кај Компани да го среди.Локонга е најпромашен трансфер на Артета. Повеќе корист видовме од Вилиан и Мари.
А не сфатив што требало да правиме во 34та минута? Што се подразбира под orderly fashion?Започнавме војна изглеа со овие.
Мотивација плус треба да им биде оваЗапочнавме војна изглеа со овие.
Бурно реагирале или на некоја одлука од судијава...А не сфатив што требало да правиме во 34та минута? Што се подразбира под orderly fashion?
Имаат намера да направат роботи и мртва природа од играчите, како во НБА. Ни А ни Б да не смее да се зуцне на судиска одлука. Ќе се серат на играта со овие глупости, не ме чуди за скоро да почнат и банови да летат за играчи/тренери ради “повишен тон“ према судија. Педерски работи. Ваква казна Јунајтед јадеше веќе двапати оваа сезона. Нит како навивач смееш да се извикаш да испцуеш да се издушиш на утакмица, ќе те банираат, црн печат на стадиони ќе ти лупнат, ќе те стават на вебсајт како педофил и у поправен дом на рехабилитација пола година ќе завршиш.. Сега истото е преточено и на теренот со играчите. Ти ебам инцесоидните..Започнавме војна изглеа со овие.
Искрено на секоја утакмица судијата е окполен од играчи, ама баш секоја фудбал утакмица што сум ја гледал играчи се бунат кај судија. Одеднаш Арсенал почнаа да ги казнуваат за истото, не знам до сега барем јас немам видено некој друг клуб да биде казнет за барање пенал. Ако фудбалов стане барем малце ко НБА што е станато, нема да гледам. Во НБА не смееш никаква емоција да покажеш.Имаат намера да направат роботи и мртва природа од играчите, како во НБА. Ни А ни Б да не смее да се зуцне на судиска одлука. Ќе се серат на играта со овие глупости, не ме чуди за скоро да почнат и банови да летат за играчи/тренери ради “повишен тон“ према судија. Педерски работи. Ваква казна Јунајтед јадеше веќе двапати оваа сезона. Нит како навивач смееш да се извикаш да испцуеш да се издушиш на утакмица, ќе те банираат, црн печат на стадиони ќе ти лупнат, ќе те стават на вебсајт како педофил и у поправен дом на рехабилитација пола година ќе завршиш.. Сега истото е преточено и на теренот со играчите. Ти ебам инцесоидните..
Истиов судија од купов сега ја суди Фулам - Челзи. На скоро се, сите фудбалери се околу него. Да видиме дали ќе има казна сега.