Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зимај бодовите и бегај, не ги заслужиме.
Сезоната ни зависи од тоа што ќе направеме на пазарот. Очајно ни фале креативец.

Лоша игра, јеби га се извадивме на крај, фалат играчи во тимот, се знае тоа, ќе биде, бар Артета си кажува дека не бевме добри денеска и дека треба да се поправиме. Еден друг шпанец ќе речеше дека денес се било по планот и дека сме ја играле нашата игра.

Последно уредено:
Имам доверба во Артета...некако ја има интелигенцијата за тренер...
Единствено ми смета што многу сугерира од линијата. Го гледав натпреварот на стрим без вештачката публика во позадина и се слушаа сите реакции на играчите и тренерите. Негова задача е да ја создаде хемијата и тактиката на тренинг, а не да сугерира како да се одвива било која акција за време на натпреварот. Треба да остави на креативноста на играчите за време на натпреварот. Венгер па еве и Фергусон не дремееа премногу покрај аут линија и да креираат акции...

Zadachata na menagerot e bash taa, push up to the limits. Ako ne gi teram jas kelnerite da berat prazno, nema obrt. Taka da, dobra taktika mu e taa, od Pep. I verojatno vroduva so plod. :)

Жиру PTSD од Лаказет...
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
350000 iljadi nedelna za so rezervite da trenira. Ne veruvam deka kje si odi ovaa sezona, pa na leto kje fati patot nakaj arapskite drzavi.

Жиру PTSD од Лаказет...
Автоматски споено мислење:

Не е крив само Лаказет. Силен беше пасот на Вилиам, а плус добро го чуваа.

На неколку страни ми излегуваат статии дека го договориле Ауар и дека сме биле многу блиску до трампа Тореире + кеш за Томас. Не ми се верува да успеат двајцата да ги донесат, ама ако им успее..

Има веродостојни информации од повеќе спортски новинари за Тореира во Атлетико, али не прочитав ништо конкретно за Томас :unsure:

Последно уредено:
Probvele Atleti da go zemat Toreira na pozajmica so pravo na otkup ama sme ja odbile prvata ponuda...

Абе какви морони се овие од Атлетико. Арсенал го сакаат Парти, Парти сака во Арсенал. Атлетико го сакаат Тореира, Тореира сака во Атлетико и царевиве не се заинтересирани за Тореира + кеш за Парти.

Абе какви морони се овие од Атлетико. Арсенал го сакаат Парти, Парти сака во Арсенал. Атлетико го сакаат Тореира, Тореира сака во Атлетико и царевиве не се заинтересирани за Тореира + кеш за Парти.
И пази, Тореира го бараат најмалку 3 клуба, а се дискутира за позајмица...
Извади му сума 30м, додади 20м за Парти, се прави зделката. Е сега колку пари ќе се има за Аурар, зависи дали уште некој друг ќе се продаде.

Баш ме напиња моментот што ние се тегавиме за секој трансфер, мене ми се чини дека има некаде некоја маркетингшка фора во однос на Арсенал и трансферите и целиот хајп, ко да зима некој пари за да ги влечат трансферите толку за да има толку публика што прати :) па јбт Челзи потроши пола милијарда за 3 дена :) цела Европа ја купија, Вернер, Хаверц, Зиеш, Силва па сега читам и уште нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom