Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ozbilen sostav kje imame so Partey i Aouar i Gabriel pozadi.Licno so ovie 3 zasiluvanja sum prezadovolen,a ako uspeat da go donesat i Coutinho...
I edno cistenje na sostavot i gjubretarite u rezervi.Nabutani ko administracijava nasa :D

Ако си заминат Гуендузи и Тореира и ако не успееме да се договориме со Реал за Себаљос ќе ни требаат минимум 2ца средњаци плус уште еден на позиција 8 или 10 пошо тој и така го немаме со исклучувањето на Озил од тимов. Премногу квантитативно неизбалансиран ни е тимов, пред Вилиан 4рите трансфери ни се 2 стопери и 2 бека а си заминаа само Кос и Начо, па сега ако го донесиме Габриел ќе испаднат 5 од 6 трансфери се дефанзивци.

Пак ли ? [emoji1787]
97f7a56ffc69685e5c5912ef0228642f.jpg

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Sky oddamna ne mi se nekoj relevanten sajt i televizija za transferi.
Vise transferov stanuva tralalajka i FK Kravari se zainteresirani za nego :D
So zainteresiranosta na klubovive se poise i poise sum siguren deka e pusteno od negovite Agenti za vo posleden moment da izborat podobri uslovi i podobar dogovor so nas.

Последно уредено:

Не знам што е играва со Габриел. Ниту еден од сателитите на Јунајтед што обично пуштаат feelers за вакви трансфери нема пишано баш ништо. Ми делува дека сакаат Арсенал да ја подобрат малку понудата, и да го комплетираат. Плус не ни личи на Јунајтед да заврши трансфер вака брзо, кај нас мора да има сага. Ем треба да продаваме првин.

И Ван Перси беше во промоцијата на дресовите пред да отиде во Јунајтед, како што кажа Донев за Вилијан, исто беше и со Луиз, на постери и билборди од Челзи кај нив, а веќе беше наш играч, па Гендузи е на видеата и сликите, а 99% заминува (уште да најдеме на кого да му го товариме, некако не е баш посакуван)
Добро тогаш беше Венгер, тој на прес редовно лажеше дека сите ќе останат ама другата ден ги гледаш во Јунајтед, Сити, Барса....
Се надевам Артета не го наследил талентот за манипулирање од него, верувам дека е многу подоблесен

Не знам што е играва со Габриел. Ниту еден од сателитите на Јунајтед што обично пуштаат feelers за вакви трансфери нема пишано баш ништо. Ми делува дека сакаат Арсенал да ја подобрат малку понудата, и да го комплетираат. Плус не ни личи на Јунајтед да заврши трансфер вака брзо, кај нас мора да има сага. Ем треба да продаваме првин.
Истата агенција што го поседува Малком, ако ја земеме во предвид историјата на неговиот трансфер, можно е да направат исто срање, ми се смачи од драмата за Габриел.

Истата агенција што го поседува Малком, ако ја земеме во предвид историјата на неговиот трансфер, можно е да направат исто срање, ми се смачи од драмата за Габриел.
Треба сеа сите тимови да се откажат и мочково шо се замислуе дека е Кулибали или ВД да си остане у Лил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom